Merhaba , İKV YÖNETİMİ ARTIK BİR ÇÖZÜM BULUN

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
schn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Merhaba , İKV YÖNETİMİ ARTIK BİR ÇÖZÜM BULUN

Mesaj gönderen schn »

Ekran kartı Ati readon fakat ikv hariç tüm oyunlar açılıyor dirext9 indiriyorum ati readon indiriyorum yok .S Ekran kartımda da bir hata yok yanmamş vs ..
Kullanıcı avatarı
sercau2834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sercau2834 »

schn yazdı:Ekran kartı Ati readon fakat ikv hariç tüm oyunlar açılıyor dirext9 indiriyorum ati readon indiriyorum yok .S Ekran kartımda da bir hata yok yanmamş vs ..

Ati Ekran Kartında Bu Tip Sorunlar Oluyor Eğer Hastasıyım Dersen İlla Oynuyacam dersen Nvida GeForce Ekran kartı tavsiyemdir ama 140 $ aşşa yok bildiğim kadarıyla
http://www.facebook.com/pskvt34
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

sercau2834 yazdı:
schn yazdı:Ekran kartı Ati readon fakat ikv hariç tüm oyunlar açılıyor dirext9 indiriyorum ati readon indiriyorum yok .S Ekran kartımda da bir hata yok yanmamş vs ..

Ati Ekran Kartında Bu Tip Sorunlar Oluyor Eğer Hastasıyım Dersen İlla Oynuyacam dersen Nvida GeForce Ekran kartı tavsiyemdir ama 140 $ aşşa yok bildiğim kadarıyla

:roll: doğru diyor arkadaş fakat NVdia da da hata olmuor değil ! ..
Benim Nvdia idi süper oyunlarım vardı programlarım vardı kendi kurduğum . kaldıramadı yandı ana kart ve ekran kartı ! :roll: 1 yıl oyuna ara verdim o yüzden ! şimi herşey tamam ! Ramazan bitişiyle Şevval Ayında Meranı Asıl Sahiplerine vermeye Gelicem ! İnş.
Kullanıcı avatarı
sercau2834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sercau2834 »

haydegidelum yazdı:
sercau2834 yazdı:

:roll: doğru diyor arkadaş fakat NVdia da da hata olmuor değil ! ..
Benim Nvdia idi süper oyunlarım vardı programlarım vardı kendi kurduğum . kaldıramadı yandı ana kart ve ekran kartı ! :roll: 1 yıl oyuna ara verdim o yüzden ! şimi herşey tamam ! Ramazan bitişiyle Şevval Ayında Meranı Asıl Sahiplerine vermeye Gelicem ! İnş.
Püskevitsizssin sen sana altın kaplama ekran kartı lazım :roll:
http://www.facebook.com/pskvt34
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Bu tip problemlerinizin çözüleceği tek adres Deskek/İletişim'dir

Link : http://istanbuloyun.com/support.aspx
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön