Konu kiltlenmiş devamı burda
Re: Konu kiltlenmiş devamı burda
FOĞORAFLAR 'LAR DÜZELTEBİLİRMİSİNİZ :evil: HAKLI OLAN ORTAYA ÇIKSIN :evil:

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
[quote="x5ve"]haber ajansına döndü :lol:
bazen insanlar yanlış yapabilir ki bu normal bişeydir. bazen şeytanada uyabilir ki buda normal bişeydir.ama anormal olan bir tek şey vardır oda bunları açıklamaktır. Ben apo'ya kefilim demiştim halada kefilim çünkü apo'nun 3 çharı var 3'üde çok eskiden beridir diziliydi maktıklı düşünecek olursam bunu yapmayacağı kannatindeyim. ben mehsem seni uyarmıştım bak kanıtlar olabilir birbirinize darılacaksınız ve herkezi birbirine düşüreceksiniz.Bazı olaylar açıklanmadıkça daha güzel olur. emin olun apo'nunda elinde fotolar var o fotolar hiç ama hiç hoş olmayan fotolar bunu mehsem sen tahmin edebiliyorsundur.MİLLETİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYİN. bakın arkadaşlar bu sözü çok severim.
Ben apoyu da exeli de tanırım.İkisi de bana göre ikvdeki ender kişilerden.O yüzden olayın yanlış anlamadan ibaret olduğunu düşünüyorum.Lakin kardeş senin bu yorumun dikkatimi çekti.Exelin de fotoları oldugunu söylüyorsun.Suç teşkil ediyorsa bu fotolar bugüne kadar niye bekliyosunuz da fotoyu alıp almaz gereken yerlere bildirmiyorsunuz.Yoksa birgün kötü olursak ve lazım olur diye mi saklıyorsunuz? Her konuda şeffaf olmak gerekir bizim hırsızımız iyidir mantığı yanlış!Hırsız hırsızdır.Eğer elinde herhangi biri hakkında kanıtı olan foruma degil ikvdestek e basvurarak baska birisinin magdur olmasını önlemesi gerek.Bu insanlığın geregidir.Yoksa birini atıp birini tutmakla bu işler olmaz.Tekrar söylüyorum ne exel ne de apoyla ilgili degil bu yorumum.Bu arkadasın bişeylerin gizlendigini ima etmesi nedeniyle yazdım.
Mirxcuting
bazen insanlar yanlış yapabilir ki bu normal bişeydir. bazen şeytanada uyabilir ki buda normal bişeydir.ama anormal olan bir tek şey vardır oda bunları açıklamaktır. Ben apo'ya kefilim demiştim halada kefilim çünkü apo'nun 3 çharı var 3'üde çok eskiden beridir diziliydi maktıklı düşünecek olursam bunu yapmayacağı kannatindeyim. ben mehsem seni uyarmıştım bak kanıtlar olabilir birbirinize darılacaksınız ve herkezi birbirine düşüreceksiniz.Bazı olaylar açıklanmadıkça daha güzel olur. emin olun apo'nunda elinde fotolar var o fotolar hiç ama hiç hoş olmayan fotolar bunu mehsem sen tahmin edebiliyorsundur.MİLLETİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYİN. bakın arkadaşlar bu sözü çok severim.
Ben apoyu da exeli de tanırım.İkisi de bana göre ikvdeki ender kişilerden.O yüzden olayın yanlış anlamadan ibaret olduğunu düşünüyorum.Lakin kardeş senin bu yorumun dikkatimi çekti.Exelin de fotoları oldugunu söylüyorsun.Suç teşkil ediyorsa bu fotolar bugüne kadar niye bekliyosunuz da fotoyu alıp almaz gereken yerlere bildirmiyorsunuz.Yoksa birgün kötü olursak ve lazım olur diye mi saklıyorsunuz? Her konuda şeffaf olmak gerekir bizim hırsızımız iyidir mantığı yanlış!Hırsız hırsızdır.Eğer elinde herhangi biri hakkında kanıtı olan foruma degil ikvdestek e basvurarak baska birisinin magdur olmasını önlemesi gerek.Bu insanlığın geregidir.Yoksa birini atıp birini tutmakla bu işler olmaz.Tekrar söylüyorum ne exel ne de apoyla ilgili degil bu yorumum.Bu arkadasın bişeylerin gizlendigini ima etmesi nedeniyle yazdım.
Mirxcuting

- pAnicAtAcks
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
mehsemmehsem yazdı:Ersin sen hiç konuşma daha düne kadar benden madenleri alırken çok iyiydim.selam verirken de.selamı sabahı kesince mi kötü oldum.merak etme apo gibi seninde fotoların var.9.katta oturduğum için havalı değilim.kaç taneniniz benim şartlarımda yaşıyorsunuz?yada kaç taneniz benim ayarımdasınız?açıklama: bu şahıslar maden, para, akçe vs isterken ben çok iyiydim.hatta içlerinden şaheser ürettiğim bile oldu.yalansa yalan desinler.küçükadam ersin.sen merak etme ben de herşeyin fotosu var.sizin ruhunuzu biliyorum ben.ikiyüzlüsünüz siz.senin fotonu da koyacağım herkes anlasın.sözlüyken bile bana yazdıkların elimde, o kadar diyorum.şimdi yol al....
Mehsem Ben Buraya Sözlümün Fotografını Koyucam Cesaretin Warsa Sende Kendi Fotonu Koy Tamam mı ? Bakalım Seni Ben Hangi Akla Hizmet Tercih Ediyorum
Biz Eğerki Hain İnsanlar Olsak Senin Sokaga Bile Çıkamayacagın Reel Fotoların Olurdu Bırak Oyunu . Ama Sende Biliyosun Bi Çok Kişi Gibi Millet Konusursa Neler Olucak.
Ace Of SpadeS
-pAnicAttAcks -
-pAnicAttAcks -
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
serhat diyeceklerini ersinin hesabından değil kendi hesabından yaz olur mu?))ersin ne zman öğrendi foruma girmeyi.ya da ne zaman aynı sen gibi yazmayı öğrendi kelimelerin ilk harfi büyük)))çocuk olmayın.kimsenin yanlışını da kapatmayın
x5ve yazdı:haber ajansına döndü :lol:
bazen insanlar yanlış yapabilir ki bu normal bişeydir. bazen şeytanada uyabilir ki buda normal bişeydir.ama anormal olan bir tek şey vardır oda bunları açıklamaktır. Ben apo'ya kefilim demiştim halada kefilim çünkü apo'nun 3 çharı var 3'üde çok eskiden beridir diziliydi maktıklı düşünecek olursam bunu yapmayacağı kannatindeyim. ben mehsem seni uyarmıştım bak kanıtlar olabilir birbirinize darılacaksınız ve herkezi birbirine düşüreceksiniz.Bazı olaylar açıklanmadıkça daha güzel olur. emin olun apo'nunda elinde fotolar var o fotolar hiç ama hiç hoş olmayan fotolar bunu mehsem sen tahmin edebiliyorsundur.MİLLETİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYİN. bakın arkadaşlar bu sözü çok severim.Gizlenmiş İçerikGösterKadın ölür cehenemin kapıları sonuna kadar açılır.Şeytan önünü ilikler ve ''HOŞGELDİN ÜSTADIM'' der inş. anlamışsınızdır...![]()
Dostum hep bir ütopyadasın yaparız ederiz gösteririz üstü kapalı kurtlarvadisi yada msn nicklerinden alıntı yapıyorsun nedenini anlamış değilim acıkcası konuyu saptırmak olmasından süpeleniyorum sadece bunun içinde uğraşma hiç derim..bide yazının başında'bazen insanlar yanlış yapabilir ki bu normal bişeydir. bazen şeytanada uyabilir ki buda normal bişeydir.ama anormal olan bir tek şey vardır oda bunları açıklamaktır.bu nu yazarken hiç düşündünmü acaba ben ne diyorum diye merak ettim dolayısı .
Adı AŞK bu eziyeTin..!
+1xXThEPuNiShErXx yazdı:pAnicAtAcks yazdı:O Murat Abin Nasıl Birini Savunuyor Bir Bilseniz Warya Oturur Şuan Ağlarsınız , Farkındaysanız Sadece Güldü Geçti Öteki Konuda En Az 20 kişi Neden Mehsemi Hepsi TanıyorSavunma İhtiyacı Bile Duymadı Kimse , Sizin Gibi 4 5 Kişiyi Şuanda Kandırabiliyosa Ne Mutlu Ona , Bi İnsan Selamlaşmları , Öpücükleri , Bi ARkadasının Kardesının Başkasını Sevmedigini Veya Ona Bi Sırrını Verdiginde Niye Foto alırki ? Hanginiz Böyle Şeylerle Ugraşıyor ? Mehsem Ben Apoyu Sevmiyorum. Dur Dur Foto Alim ilerde Lazım olur
Bu Nedir Ya Amaç nedir ? Mehsem Demişşin Ya Konuşursam Yüzünüz Olmaz , Ya Sence Biz Konuşmaya Başlarsak Sence Ne Olur Ve Sana Son Uyarımızdır Bu Hala Daha Sacmalamaya Veya İnsanları birbirne Düşürmeye Çalışırsan Hiç Güzel Şeyler Yaşanmıcak Reel Hayatına Kadar Yansıcak . 9. Katta Oturmak İnsanlara Üstten Bakmanı Gerektirmez
(Anladın Sen)
Ben bu dediklerinden anlıyorum ki evet yaptı çünkü o haketti diyorsun ? Bu şekilde Hırsızlık olayını kabul ediyorsun ? (Murat abiyi tanırım Haklının yanındadır ve bir konu üstüne gidiyorsa mutlaka kesin bilgiler ve kanıtlar elinde vardır Bence altından kalkamıyacağınız laflar etmeyin Kendi adamınızı sorgulayın)
Bu arada tehditkar tutum neden onu anlamadım yok hayatına yansınır falan bu loncada herkez haplı falanmı dolaşıyor ramazan günü anlamadım gitti
Adı AŞK bu eziyeTin..!
- WeDneS
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İhtiyarlar Kulübü
ExeLciuM diyorum 
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
Selamlar ,
İlk açılan konudaki fotograflar gözükmediği için net olarak kesin birşey demek şuan için imkansız gibi gözüküyor , ama Murat abiyi reelden de tanırım kendisi yaşını başını almış aklı başında birisidir bir oyun için böyle karalamalara gireşeceğini düşünmüyorum. Dün Cananlada görüştüm kendisi böyle birşeyin olduğunu doğruladı eğer ki böyle birşey varsa kanıtlanmalıki neyin ne olduğu görülmeli ama kanıt yoksada boşuna ortalığı ayağa kaldırmaya hacet yok diye düşünüyorum
Son olarakta bazı arkadaşlar konuyu Reelde yaşarsın vs vs gibi tehtidler savurmuş kimse kendini fazla kaptırmasın sanal alemde olduğunuzu bu oyunun eğlence amaçlı oyundan ibaret olduğunu unutmamanız dileğiyle
İlk açılan konudaki fotograflar gözükmediği için net olarak kesin birşey demek şuan için imkansız gibi gözüküyor , ama Murat abiyi reelden de tanırım kendisi yaşını başını almış aklı başında birisidir bir oyun için böyle karalamalara gireşeceğini düşünmüyorum. Dün Cananlada görüştüm kendisi böyle birşeyin olduğunu doğruladı eğer ki böyle birşey varsa kanıtlanmalıki neyin ne olduğu görülmeli ama kanıt yoksada boşuna ortalığı ayağa kaldırmaya hacet yok diye düşünüyorum
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: TheLodos Of Ottoman
GoodfatheR yazdı:Selamlar ,
İlk açılan konudaki fotograflar gözükmediği için net olarak kesin birşey demek şuan için imkansız gibi gözüküyor , ama Murat abiyi reelden de tanırım kendisi yaşını başını almış aklı başında birisidir bir oyun için böyle karalamalara gireşeceğini düşünmüyorum. Dün Cananlada görüştüm kendisi böyle birşeyin olduğunu doğruladı eğer ki böyle birşey varsa kanıtlanmalıki neyin ne olduğu görülmeli ama kanıt yoksada boşuna ortalığı ayağa kaldırmaya hacet yok diye düşünüyorumSon olarakta bazı arkadaşlar konuyu Reelde yaşarsın vs vs gibi tehtidler savurmuş kimse kendini fazla kaptırmasın sanal alemde olduğunuzu bu oyunun eğlence amaçlı oyundan ibaret olduğunu unutmamanız dileğiyle
![]()
Alicim teşekkürler fazla söze gerek kalmadı ayrıca
foto istiyorsanız mehsem sizlere daha çok foto koyar yada ondan isteyin
benden bu kadar ben sadece haklı olupda haksız konumuna düşmüş bir
insana yardım ettim...
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Gülünç hatta çok komik bi durum.. bide olayı benden dinleyelim bakalım Eed ben anlattım birine weya birilerine bişeyler ama durumu anlatayım siz meraklılarınada.. Zamanında Mehsem adlı arkadaşımın dolduruşuna gelerek Apo ya kin besledim ondan bi şekilde intikam almam gerektiğini düşündüm.. Fırsat kolluyordum.
Daha sonra Serhat arkadaşımla msnde konuşuoduk bakdım Serhat a ne anlatsam Mehsem den duyuyordum weya duyuyoduk.. Dedimki işde Apo dan intikam alma zamanı onu nası yaralayabileceğimi bulmuşdum sonunda. Gündemde olan bi konuydu Apo Mehsem in charını çalmış muhabbeti.. Bende Serhat ın Mehsem e söleyeceğini bildiğimden böle aptalca bişeyi Serhat a söyledim.. Apo nun charı çaldığını benimde kendisine yardım ettiğimi bu durumdan çok rahatsız olduğumu söyledim.. tahminim doru çıkmıştı Serhat bunuda Mehsem e hemen anlatmışdı we benim istediğim olmuştu.. Apo artık suçluydu
komik olan şu eğer ben yapmış olsam bunu neden söyleyeyim aptal deilimki kendimi bile bile ladesleyeyim..
Eed hatalı olan benim böle bişeye kalkışmamam gerekiyordu ama pişman deilim.. hee bide burdan Mehsem Hanıma sesleniyorum işine gelen şeylerin fotosunu çok güzel alıyorsun peki ben sana bu konuyu aynen bu şekilde anlattığımda neden foto almadın neden o fotoyuda buraya koymadın... ahh aptal kafam alışkanlık edinememişimki weya senin kadar sinsi olamamışımki mehsemcim bnde her konuşulanı foto alayım..
Bu konu hakkında başka hiç birşeye cewap wermicem artık kimseye açıklama yapmak istemiyorum.. bu konu benim için kapanmıştır.
Daha sonra Serhat arkadaşımla msnde konuşuoduk bakdım Serhat a ne anlatsam Mehsem den duyuyordum weya duyuyoduk.. Dedimki işde Apo dan intikam alma zamanı onu nası yaralayabileceğimi bulmuşdum sonunda. Gündemde olan bi konuydu Apo Mehsem in charını çalmış muhabbeti.. Bende Serhat ın Mehsem e söleyeceğini bildiğimden böle aptalca bişeyi Serhat a söyledim.. Apo nun charı çaldığını benimde kendisine yardım ettiğimi bu durumdan çok rahatsız olduğumu söyledim.. tahminim doru çıkmıştı Serhat bunuda Mehsem e hemen anlatmışdı we benim istediğim olmuştu.. Apo artık suçluydu
Eed hatalı olan benim böle bişeye kalkışmamam gerekiyordu ama pişman deilim.. hee bide burdan Mehsem Hanıma sesleniyorum işine gelen şeylerin fotosunu çok güzel alıyorsun peki ben sana bu konuyu aynen bu şekilde anlattığımda neden foto almadın neden o fotoyuda buraya koymadın... ahh aptal kafam alışkanlık edinememişimki weya senin kadar sinsi olamamışımki mehsemcim bnde her konuşulanı foto alayım..
Bu konu hakkında başka hiç birşeye cewap wermicem artık kimseye açıklama yapmak istemiyorum.. bu konu benim için kapanmıştır.