Valla bir yerde aynı kapıya çıkıyor hocam.Bu gbler geldikten sonra iş başladı akçeyle bardağı taşıran son damla oldu.Şimdi bakıyorumda ben haksızlık deyince evet bu konuda haklısın diyenlerin sayıyı biraz daha çoğaldı.Akçenin geleceği zaman herkes tamam iyi gelsin derken o gelsin diyenlerin hemen hemen yarı şuan benim gibi düşünüyor.Gelelim arttırıcılara.Hiçbişeye yaramadığının kanıtı.Şifamda dün sığınak atıyorum ve düşünenden kutad kutad yüzük düşürüyorum buraya kadar herşey doğal grupta pluslularda var bildiğiniz gibi onlara düşme şansı daha fazla.Motoru kesiyoz içinden kutad plevne ayakla ibni cevo mor asa düşüyo.Peki bu kadar pluslunun arasından 2iteminde bana plussuz ve arttırıcısı olmayan birine düşmesi doğalmıdır bence değildir.Onu geçtim büyücümde 5pluslunun arasında sadece ben plussuzdum 6kişiden ve item bana düştü.Yani arttırıcılar ya hikaye yada sadece gruba item düşme şansını arttırıyo size düşme şansı onu gmler bilirKurtlarxjunior yazdı:Oyunu neden bırakıyorlar biliyomusunuz ? geçin akçeyi makçeyi..
Eskiye özlem var bu oyunda o yüzden bu terkedişler..
eskiden oynayan biri ne dediğimi bi nebzede olsa çok iyi anlar..
İKV NİN YARALARINI KİM SARCAK
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İKV NİN YARALARINI KİM SARCAK
Eskileri özliyenler ya tüm arkadaşları oyunu bıraktığı için yada karakteri ezik oldugu içinKurtlarxjunior yazdı:Oyunu neden bırakıyorlar biliyomusunuz ? geçin akçeyi makçeyi..
eskiden oynayan biri ne dediğimi bi nebzede olsa çok iyi anlar..
Yaşamak İçin Mi Yersin Yemek İçin Mi Yaşarsın (DOMUZ) Anlıyan Anlar He he 
-
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Rebornthebest yazdı:Theundertaker yazdı:MADEN ÖYLE ARKADAŞIM BİR TANE ARKADAŞIMIZ GÜNDE 5 SAAT AMDENE YATIYOR BİR ŞEY YOK BİR KİŞİ GELİP DAHA İLKTE ÇEKİYOR SENCE BU KOYMUYORMU VEYA BAŞKA BİŞEY BUNA BENZER... YAKINDA İSTANBUL KIYAMET WAKTİ TOPKAPI FELAN GELİR HERALDE TÜM SEMTLERİ KOYUP TANESİ 30 TL DEN SATSALAR YILIN EN SATAN OYUNU OLUR SANIRSAM:arrow:
Bak sende demişsin arkadaşın 5 saat madene yattığı halde birşey çekemiyor ve bir kişi gelip ilkde çekiyor tamamen şans işi.Konuya gelincede hiç kimseye zorla para yatır denilmiyor.İsteyen oynar isteyen oynamaz.Bu herkesin kendi tercihidir.
ARKDAŞIM ZORLA DEĞİL O KADR EMEK HGARCANIYO SEN EMEK NEDİR BİLMNİYOSUN SANIRSAM ADAM ANASI AĞLIYO KAÇ SAAT MADENDE DURUYOR HADİ MADENİ GEÇTİM SAATİ FELAN ADMA GELİPO TEKTE ÇEKİYOR,
AYIP WALLAHİ

-
- Cin Avcısı
kptm yazdı:Eskileri özliyenler ya tüm arkadaşları oyunu bıraktığı için yada karakteri ezik oldugu içinKurtlarxjunior yazdı:Oyunu neden bırakıyorlar biliyomusunuz ? geçin akçeyi makçeyi..
eskiden oynayan biri ne dediğimi bi nebzede olsa çok iyi anlar..Üstüne alınma 3. Bir secenek Savaşçılar çok özlüyor gecmişi
Bu bir oyun her zaman ilerlemek zorunda ilerlemez ise görün ister 39 olsun ister 29 siz oyunu bırakırsınız
:mrgreen: :twisted:
1, EZİG DİYE KARAKTER YOKTUR ZAMANINI BOŞA HARCAYIP WS FELAN ATIP DÜŞÜK OLAN OYUNCULAR WARDIR.
2, ESKİLERİ ÖZLEDİĞİM İÇİN EVET.
3,ÇOCUKCA YAZILAR YAZIYORSUN SONRADAN GELME OLDUĞUN İÇİN ... :twisted:

- DisiSilahsor
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Academy Of War
Bu oyun 39 LwL sınırından sonra bozdu oyuna katılanlarda bunda bir etki oldu.
Beta ve daha sonraki zamanlarda oyuncu sayısı az olduğundan dolayı herkes birbirini tanır sever ve saygı gösterirdi ama şimdi kendini bilmez karaktersiz bir çok insan olduğu için kimse kimseye güvenmiyor ve kimseyle konuşmuyor.
Oyunu bırakanların çoğu ise oyunu oynamakda zorluk çektikleri için oyunu bırakmıştır . Ben bu oyunu çok uzun zamandır oynuyorum her çeşit insan gördüm çok farklı görevlere farklı farklı kişilerlede gitdim ama hiç birşey Beta zamanlarını tutamaz hiç bir savaş eskilerin yerini alamaz ve hiç bir Silah'da Kütüğün o asaletini sağlayamaz kütüğün artık kritik gelmesini beklemeyi bile özlemiş olan arkadaşlarım var . Fakat şimdi oyunu paraya çevirdiler bu bir gerçek .
Buda bence sadece " YÖNETİM " den kaynaklanıyor . Ama yapıcak birşeyde yok İkv' adlı oyun Ucu gözükmeyen bir yola doğru ilerliyor . :idea:
Beta ve daha sonraki zamanlarda oyuncu sayısı az olduğundan dolayı herkes birbirini tanır sever ve saygı gösterirdi ama şimdi kendini bilmez karaktersiz bir çok insan olduğu için kimse kimseye güvenmiyor ve kimseyle konuşmuyor.
Oyunu bırakanların çoğu ise oyunu oynamakda zorluk çektikleri için oyunu bırakmıştır . Ben bu oyunu çok uzun zamandır oynuyorum her çeşit insan gördüm çok farklı görevlere farklı farklı kişilerlede gitdim ama hiç birşey Beta zamanlarını tutamaz hiç bir savaş eskilerin yerini alamaz ve hiç bir Silah'da Kütüğün o asaletini sağlayamaz kütüğün artık kritik gelmesini beklemeyi bile özlemiş olan arkadaşlarım var . Fakat şimdi oyunu paraya çevirdiler bu bir gerçek .
Buda bence sadece " YÖNETİM " den kaynaklanıyor . Ama yapıcak birşeyde yok İkv' adlı oyun Ucu gözükmeyen bir yola doğru ilerliyor . :idea:
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı
Sen bana emeğin ne olduğunu öğretemezsin ben Yol savaşçısını 60 ı geçik kere kestiğim halde zırh düşmedi hiç bişey demiyorum ama sizler 2 saat maden başına oturup hemen saf ın çıkmasını bekliyorsunuz.Ben buna karşıyım..Theundertaker yazdı:Rebornthebest yazdı:Theundertaker yazdı:MADEN ÖYLE ARKADAŞIM BİR TANE ARKADAŞIMIZ GÜNDE 5 SAAT AMDENE YATIYOR BİR ŞEY YOK BİR KİŞİ GELİP DAHA İLKTE ÇEKİYOR SENCE BU KOYMUYORMU VEYA BAŞKA BİŞEY BUNA BENZER... YAKINDA İSTANBUL KIYAMET WAKTİ TOPKAPI FELAN GELİR HERALDE TÜM SEMTLERİ KOYUP TANESİ 30 TL DEN SATSALAR YILIN EN SATAN OYUNU OLUR SANIRSAM:arrow:
Bak sende demişsin arkadaşın 5 saat madene yattığı halde birşey çekemiyor ve bir kişi gelip ilkde çekiyor tamamen şans işi.Konuya gelincede hiç kimseye zorla para yatır denilmiyor.İsteyen oynar isteyen oynamaz.Bu herkesin kendi tercihidir.
ARKDAŞIM ZORLA DEĞİL O KADR EMEK HGARCANIYO SEN EMEK NEDİR BİLMNİYOSUN SANIRSAM ADAM ANASI AĞLIYO KAÇ SAAT MADENDE DURUYOR HADİ MADENİ GEÇTİM SAATİ FELAN ADMA GELİPO TEKTE ÇEKİYOR,
AYIP WALLAHİ
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
Rebornthebest yazdı:Sen bana emeğin ne olduğunu öğretemezsin ben Yol savaşçısını 60 ı geçik kere kestiğim halde zırh düşmedi hiç bişey demiyorum ama sizler 2 saat maden başına oturup hemen saf ın çıkmasını bekliyorsunuz.Ben buna karşıyım..Theundertaker yazdı:Rebornthebest yazdı:Theundertaker yazdı:MADEN ÖYLE ARKADAŞIM BİR TANE ARKADAŞIMIZ GÜNDE 5 SAAT AMDENE YATIYOR BİR ŞEY YOK BİR KİŞİ GELİP DAHA İLKTE ÇEKİYOR SENCE BU KOYMUYORMU VEYA BAŞKA BİŞEY BUNA BENZER... YAKINDA İSTANBUL KIYAMET WAKTİ TOPKAPI FELAN GELİR HERALDE TÜM SEMTLERİ KOYUP TANESİ 30 TL DEN SATSALAR YILIN EN SATAN OYUNU OLUR SANIRSAM:arrow:
AYIP WALLAHİ
2 saatmi.Hocam kusura bakma ama kendini benle karıştırma ben madene oturduğum zaman o gün madenden kalkmam.60 kere kestim demişsin zırh düşmedi demişsin halimizden en iyi senin anlaman lazım değilmi ?
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı
Felipemassa yazdı:Rebornthebest yazdı:Sen bana emeğin ne olduğunu öğretemezsin ben Yol savaşçısını 60 ı geçik kere kestiğim halde zırh düşmedi hiç bişey demiyorum ama sizler 2 saat maden başına oturup hemen saf ın çıkmasını bekliyorsunuz.Ben buna karşıyım..Theundertaker yazdı:Rebornthebest yazdı:Theundertaker yazdı:MADEN ÖYLE ARKADAŞIM BİR TANE ARKADAŞIMIZ GÜNDE 5 SAAT AMDENE YATIYOR BİR ŞEY YOK BİR KİŞİ GELİP DAHA İLKTE ÇEKİYOR SENCE BU KOYMUYORMU VEYA BAŞKA BİŞEY BUNA BENZER... YAKINDA İSTANBUL KIYAMET WAKTİ TOPKAPI FELAN GELİR HERALDE TÜM SEMTLERİ KOYUP TANESİ 30 TL DEN SATSALAR YILIN EN SATAN OYUNU OLUR SANIRSAM:arrow:
AYIP WALLAHİ
2 saatmi.Hocam kusura bakma ama kendini benle karıştırma ben madene oturduğum zaman o gün madenden kalkmam.60 kere kestim demişsin zırh düşmedi demişsin halimizden en iyi senin anlaman lazım değilmi ?
Ne kadar sesimizi çıkarsak da hiç bir şey eskisi gibi olmayacak
-
- Cin Avcısı
Rebornthebest yazdı:Sen bana emeğin ne olduğunu öğretemezsin ben Yol savaşçısını 60 ı geçik kere kestiğim halde zırh düşmedi hiç bişey demiyorum ama sizler 2 saat maden başına oturup hemen saf ın çıkmasını bekliyorsunuz.Ben buna karşıyım..Theundertaker yazdı:Rebornthebest yazdı:Theundertaker yazdı:MADEN ÖYLE ARKADAŞIM BİR TANE ARKADAŞIMIZ GÜNDE 5 SAAT AMDENE YATIYOR BİR ŞEY YOK BİR KİŞİ GELİP DAHA İLKTE ÇEKİYOR SENCE BU KOYMUYORMU VEYA BAŞKA BİŞEY BUNA BENZER... YAKINDA İSTANBUL KIYAMET WAKTİ TOPKAPI FELAN GELİR HERALDE TÜM SEMTLERİ KOYUP TANESİ 30 TL DEN SATSALAR YILIN EN SATAN OYUNU OLUR SANIRSAM:arrow:
AYIP WALLAHİ
ARKDAŞIM BEN MADENDE DEĞİLİM MİLLET MADENDE AYRICA TEK ÇEMBERLİYE GAFFAR GMX VEYA YOL SAVAŞÇISINA TEK GİDEN 60 KERE SEN DEĞİLSİN BİZDE BİLİYORUZ EMEĞİN NE DEMEK OLDUNU .... MADEM SABRIN YOK GİTMİCEKSİN

- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı
Theundertaker yazdı:Rebornthebest yazdı:Sen bana emeğin ne olduğunu öğretemezsin ben Yol savaşçısını 60 ı geçik kere kestiğim halde zırh düşmedi hiç bişey demiyorum ama sizler 2 saat maden başına oturup hemen saf ın çıkmasını bekliyorsunuz.Ben buna karşıyım..Theundertaker yazdı:Rebornthebest yazdı:Theundertaker yazdı:MADEN ÖYLE ARKADAŞIM BİR TANE ARKADAŞIMIZ GÜNDE 5 SAAT AMDENE YATIYOR BİR ŞEY YOK BİR KİŞİ GELİP DAHA İLKTE ÇEKİYOR SENCE BU KOYMUYORMU VEYA BAŞKA BİŞEY BUNA BENZER... YAKINDA İSTANBUL KIYAMET WAKTİ TOPKAPI FELAN GELİR HERALDE TÜM SEMTLERİ KOYUP TANESİ 30 TL DEN SATSALAR YILIN EN SATAN OYUNU OLUR SANIRSAM:arrow:
AYIP WALLAHİ
ARKDAŞIM BEN MADENDE DEĞİLİM MİLLET MADENDE AYRICA TEK ÇEMBERLİYE GAFFAR GMX VEYA YOL SAVAŞÇISINA TEK GİDEN 60 KERE SEN DEĞİLSİN BİZDE BİLİYORUZ EMEĞİN NE DEMEK OLDUNU .... MADEM SABRIN YOK GİTMİCEKSİN
Sen ve senin gibiler sabırsız ben değil.Bak ben orda ne demişim 60 ı geçik kestiğim halde zırh düşmedi ama sesimi çıkarmıyorum dedim.Sen bu laftan ne anladın :?: