Katılıyorum.Kardeşim herhalde ben bu konuyu daha öncede başka bir konuda tartışmıştık.Herkes hizmet alamamaktan mağdur.Adamlar parayı alıyo hizmet vermiyo olay burda bitiyor zaten.Misal oyunda olmadığım bir anda nasıl oluyosa şikayet ediliyorum ki o gün sadece 11:30da o karakterimde bulunuyorum sonra hep başka karakterlerimdeyim 13:50de şikayet ediliyorum ve susturuluyorum.Desteğe 2defa mail atıyorum hala cevap bekliyorum karakterimin susturması açıldıCrack yazdı:Tamam Yönetime hönkürüyoruz arada ama biz de halıyız be kardeşim K2 Network şirketini bi oyununa Ticked atıyorum Adam bana ertesi günü kopyala yapıştır olmayan ve soruma cevap verebilecek bir nitelikte karşılık veriyor.
Şimdi bu şirketin oyunlarındaki TOplam kullanıcı sayısı Konya nüfusunu geçer. Bu adamlar bu işleri bu kadar çok kullanıcısına rağmen eksiksiz yapabiliyorsa ; Adama sorarlar siz ne yapıyorsunuz orda diye. Bu işlerin bir standartı var biz de o standart hizmetleri almak istiyoruz yoksa Lathander gelsin bizi GBM X 'e kadar götürsün demiyoruz biraz insaflı olun yönetim lehine konu açarken.
benzombi01 yazdı:ikv de sınırsız itemler eşyalar sadece 19 tl 25 tl 1 aylık en fazla 17 tl susunda dinleyin .... wolfteamde dediğin gibi 1 karakter 24 24 alamıyacağımızız için 25 sonra silah 25 güçlü kullanıcı 25 bomba bıçak sniper felan 150 tl ama ne için 1 aylık için değilmmi peki ikv de sınırsız şeylere 20 tl vermektense siz gidip 1 mılda 2milyar harcıyacağınız hatta 3 milyar harcıyacağınız oyunları oynayın bu oyunda (ikv) de 49 ol çaba harca 1 ay ama para harcama çarı süper dizersin eyer savaşcıysan sadece ayı alırsın ikv nin min.gideri=20 max.gideri=60 size soru 1 aylık geliri boşuna 1 oyuna mı vermek yoksa 1 günlük emeği sınırsız bir şekilde oyuna mı vermek.
Bizde herşeyin sınırsız olduğunu kim söyledi?Arttırıcıların hepsi sınırlı bi kere.E pluslarda sınırlı.2 şey sınırsız diye bu kadarda abartmaya gerek yok.
CaptainRpx yazdı:Yağcı Olduğunu Fazla Belli Ediyorsun..
5-6 Tane Daha Böle Konu Aç OKe? Belki Seni desteğe ALırlar..WT e verdiğin paraların Hepsinde emek karşılığını ALırsın...peki Türkiye'deki diğer oyunlarda durum nasıl görelim.içimizde wolfteam oynayanlar eminim çoğunluktadır. burada her item parayla satılıyor. hatta o kadar çok paralı item varki oyuncular isyan etmiş durumda. bu yüzden oyuncular joygame'e isyan bayrağı açmışlar. hala ikv yönetimine yüklenenler aşağıdaki videoyu izlesinlerde görsünler bakalım diğer oyun firmaları neler yapıyor.
Eğer 500 Tl Yatırırsan Karakterini 1000 TL Ye bile satabilirsin...
Ahmet Uslu Faceye yaz bu arkadaşa sor.Kendisi tanıdığım 350 tl yatırdı 550 TL Ye sattı.
İKV Ye 1000 TL Yatırsanda Karakterin en fazla 200 tl eder...
Bu arkadaşta olaya yönetimin gözünden bakmış.Bence dedikleride gayet mantıklı.