ejder asa, latif, ibni sina ve ecel getiren akçe ile satılsa
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: ejder asa, latif, ibni sina ve ecel getiren akçe ile satılsa
tabi maden başında uyuyanlar salak üğretiyolar
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Arkadaşım ejderha kudretlendıren ıksırı akce ile satılıyor alanlarda var ,bu ıksırı uretenler salakmı yanı akce ıle satılıyor. Özgürlük diye bir şey var üretmeye zamanın yok ne edecen para basıp alacan.. Parası olan alır olmayan zamanını harcar uretır. Fazla soze gerek yok. Sen oyunu belesmı oynuyorsun.. Senın baglantı yaptıgın ınternet baglantısı belesmı o belesı soyle bızde faydalanalım. Evıne alacak ekmegın parasını ınternete yatır oyun oyna sonra maden cek uret eee paran yoksa ınternete neden gırıyorsun. Alcak ınsan cok saheser esya satısa cıksa oyunda satıs patlaması yaşar.
Birkaç kişi para ile satılırsa hakkızlık olur dıye yazınca delı oluyorum. Madem hakkıslık oldugunu soyluyorsun neden kısıtlama oldugunu dusunmuyor ve hakkızlık sızede zamanı olmayan ınsanlarada yapılıyor demıyorsun. Bu oyun; satısı olan hersey oyuncular ıcın ısteyen alır ısteyen uretır. Özgür olanaklar olması lazım. Sen bolgeden klandan ejderlı varmı sorarken yalnısı yapıyorsun sonrada kalkmıs satısı olursa hakkıslık olur dıyorsun. Adam dıyor elektırıgım 900 1000 1100 gelem mı yok ejderın varmı yok suyun varmı ayranın varmı .... Bence satısı olsun alacak olan alsın alamayacak senın gıbı dusunenler uretsın paran yoksa tabı.. Internete belesmı gırıyon, actıgın bılgısayarın elektırgıdemı beles azıcık mantıklı yazın..
Birkaç kişi para ile satılırsa hakkızlık olur dıye yazınca delı oluyorum. Madem hakkıslık oldugunu soyluyorsun neden kısıtlama oldugunu dusunmuyor ve hakkızlık sızede zamanı olmayan ınsanlarada yapılıyor demıyorsun. Bu oyun; satısı olan hersey oyuncular ıcın ısteyen alır ısteyen uretır. Özgür olanaklar olması lazım. Sen bolgeden klandan ejderlı varmı sorarken yalnısı yapıyorsun sonrada kalkmıs satısı olursa hakkıslık olur dıyorsun. Adam dıyor elektırıgım 900 1000 1100 gelem mı yok ejderın varmı yok suyun varmı ayranın varmı .... Bence satısı olsun alacak olan alsın alamayacak senın gıbı dusunenler uretsın paran yoksa tabı.. Internete belesmı gırıyon, actıgın bılgısayarın elektırgıdemı beles azıcık mantıklı yazın..
FERRAND
kardesim 2.3.4. saflar cıkmayınca sıkılıyorum demişsin. 4. saf diye bişey mi var yoksa biz mi bilmiyoruz ?
haha yok öyle paşa paşa madende sürünüceksin yoksa gelir benim gibi biri keser klanda 
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
:lol: :lol: :lol:MeLankoLkBanyemS yazdı:
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
4. maden menekşe elmas menekşenin 3.sü kızıl zümrütexxon yazdı:kardesim 2.3.4. saflar cıkmayınca sıkılıyorum demişsin. 4. saf diye bişey mi var yoksa biz mi bilmiyoruz ?
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
bu konuyu ben yazdım ve yorumları okuyunca bide seninkini işte süper bir fikir dedim yani siz gidip oynda 500 bine satılaniksirleri 1 TL ile almak varken alırsınız ama zatmanınız gider misal 1 saf demir 10 madende bir çıkar ve diyer otlar ancak 30 dk de çıkar yani 40 dk kafadan gitti 40 dk de 500 bin mi yoksa 1 TL mi ben 1 TL ye 5 iksiri tercih ederim 3 saatte 5 iksir üreteeceksem neden 1 TL ye almayim bide ejder asa yani 30 tl ye satılsa fena mı olur isteyen üretir isteyen alır yani ben maden toplarken sıkılıyorum 1 haftadır sabahloıyorum ama sarrafardan pek 2. çıkmadı 3. bile çıkmadı yani zor şas artırıcı yorumlarını okuyuncada alasım gelmiyor ondan ne yapacaz satın şunları.Cunocuneyt yazdı:Arkadaşım ejderha kudretlendıren ıksırı akce ile satılıyor alanlarda var ,bu ıksırı uretenler salakmı yanı akce ıle satılıyor. Özgürlük diye bir şey var üretmeye zamanın yok ne edecen para basıp alacan.. Parası olan alır olmayan zamanını harcar uretır. Fazla soze gerek yok. Sen oyunu belesmı oynuyorsun.. Senın baglantı yaptıgın ınternet baglantısı belesmı o belesı soyle bızde faydalanalım. Evıne alacak ekmegın parasını ınternete yatır oyun oyna sonra maden cek uret eee paran yoksa ınternete neden gırıyorsun. Alcak ınsan cok saheser esya satısa cıksa oyunda satıs patlaması yaşar.
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Düşünmeden konu açıyorsunuz. WoW ile karıştırıyorsunuz İKV'yi. Senin önerinin gerçekleşmesi halinde oyunda olacakları sadece 5 dakika düşündüm ve birçok madde buldum, ama sanırım sen 10 saniyeni bile vermemişsin düşünmeye.
Şaheserler parayla satılsaydı:
1- Maden Çekme olayı büyük ölçüde değerini kaybederdi. Herkes sadece para kazanmak için maden çekerdi.
2- Maddi durumu yeterli olmayan oyuncular oyunu bırakırdı. Oyun büyük ölçüde zarara uğrardı.
3- Oyunda çoğu kişide şaheser olacağından ve herkes hemen hemen aynı güçte olacağından Düelloların bir anlamı kalmazdı.
4- Herkes parayla şaheser üreteceği içiin madenler boş kalırdı. Bu sayede herkes çok rahat bir şekilde saf maden çekerdi ve oyundaki dengeler alt üst olurdu.
5- Şaheser ürettikten sonra oyuncular eskisinden daha çok GRUP BÖLGELERİ'ne girecekleri için ve buradan nadide ve şaheserler düşürebilecekleri için Çemberlitaş bölgesine girmeleri kolaylaşırdı ve bu bölgede büyük yoğunluk olacağından oyuncular buraya girmekte zorlanırdı.
düşünsem daha da çıkar. Lütfen düşünmeden konu açmayın..
Şaheserler parayla satılsaydı:
1- Maden Çekme olayı büyük ölçüde değerini kaybederdi. Herkes sadece para kazanmak için maden çekerdi.
2- Maddi durumu yeterli olmayan oyuncular oyunu bırakırdı. Oyun büyük ölçüde zarara uğrardı.
3- Oyunda çoğu kişide şaheser olacağından ve herkes hemen hemen aynı güçte olacağından Düelloların bir anlamı kalmazdı.
4- Herkes parayla şaheser üreteceği içiin madenler boş kalırdı. Bu sayede herkes çok rahat bir şekilde saf maden çekerdi ve oyundaki dengeler alt üst olurdu.
5- Şaheser ürettikten sonra oyuncular eskisinden daha çok GRUP BÖLGELERİ'ne girecekleri için ve buradan nadide ve şaheserler düşürebilecekleri için Çemberlitaş bölgesine girmeleri kolaylaşırdı ve bu bölgede büyük yoğunluk olacağından oyuncular buraya girmekte zorlanırdı.
düşünsem daha da çıkar. Lütfen düşünmeden konu açmayın..
Kuyruklu yalan desem değil. Artık ne desem. Menekşe 23 , kızıl zümrüt 37 seviye sarraf istiyor.benzombi01 yazdı:4. maden menekşe elmas menekşenin 3.sü kızıl zümrütexxon yazdı:kardesim 2.3.4. saflar cıkmayınca sıkılıyorum demişsin. 4. saf diye bişey mi var yoksa biz mi bilmiyoruz ?
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ