Herşeye Rağmen Aranızdayım !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dirkraederxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Herşeye Rağmen Aranızdayım !

Mesaj gönderen Dirkraederxx »

Geçmiş olsun
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir

Kullanıcı avatarı
sametdie
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sametdie »

geçmiş olsun sergen unutma biz senin yanındayız :!: :!: :!: :!: :!:
ıGuArDiAnSı/ULTİO/Jabra
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen monsterdarker »

o nalet heriflerin kuru yemişlerine su dökem o cevizlerine dikili ağaç diktiklerime gölgesinde kafalrını kesem ekmek bıçağıyla derilerini yüzem Driri diri toprağa gömüp geldiği yere Pttleyem derilerini cayır cayır yakıp sülaleriyle birlikte sinemaya gidem II.Dünya Savaşındaki Almanyanın Savaş Kampındaki Nazilere yem edem Adamlara yapılaacak bişey kalmadıysa artık allaha havale edem

Sergom forumdada dediğim gibi sana yanlış yapan zurna banada yanlış çalmıştır o zurnayı ve yanında(varsa tabi yoksa sadece zurnayı) düdüğü çalıp çalıp oynuyacam üzerlerinde tepinecem cayır cayır yapacam öldürecem onları cellatlarıyla tanıştıracam azrailleri olacam

Biz Bir Aileyiz Bizden Birine Yanlış Yapanı Diri Diri Gömeriz Onlara Bu OYUNU MEZAR EDERİZ

Eğer Kendi Elleriyle Bizim Kuyumuza Nar Ağacı Dikecek Varsa BİZDENDE MİLYAR KATINI ÇEKECEĞİ VAR DEMEKTİR
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
canerbjk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen canerbjk »

Sergenim g.olsun.Allah İnş Cezasını werir böyle odunlara.Oyunu bırakmaman doğru bi davranış bıraksak meydan böyle odunlara kalacak.
Canerxbizans
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....
Kullanıcı avatarı
kalearkasi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kalearkasi »

Geçmiş olsun :x :(
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Geçmiş olsun kardeşim. Çok yakın bir samimiyetimiz yok bi ara aynı loncadaydık o kadar ama elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım gerçi elimden bişey gelmez ya neyse yinede yardımıma ihtiyacın olursa her zaman elimden geldiğince yanındayım. O çar çalan şerefsizlere sesleniyorum milletin yıllar süren emeğini 1 saate harcamak adamlığa sığar mı be ?
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Tayfaxgregory yazdı:Merhaba arkadaşlar;

Bugün ne yazıkkı çarım soyuldu. Dışarda arkadaşlar ile geziyoruk eve geldiğimde ise çarlarım bomboş tu çarımın şifresini kimsenin bilmemesine rağmen nasıl soyudugunu hala anlamış değilim ve hala şoktayım.Kim yaptıysa elbet birgün kokusu cıkar Allaha havale ediyorum şerefsizleri.

Oyunu bırakmayı düşünüyordum ama arkadaşlarım sagolsunlar ellerinden geldigi destegi yaptılar ve oyunu bırakmamam icin cok ısrar ettiler. Bende herşeye inat burdayım .Anladım ki oyunda cok göze batmıcaksın. Bu olayı oyunda yapan gercektede banka soyar,dükkan soyar şerefsizler Kendi hakları ile kazanamadıkları için bu yola başvuruyorlar. 2 yıllık emegim gitti O kadar param eşyalarım hepsi bi anda uçtu ..

Ve herşeye inat bırakmadım Dost kara günde belli olur derler ya gercekten bende dostlarımın kimler oldugunu anladım Ve tekrar aranızdayım..

Saygılarımla.. ;)

! TAYFA LONCASI !

Duygulandım aglasam mi =)

Biz var oldukdan Sonra Paranın 0 olması mümkün mü ;) Hep destek tam destek ;) Oyunu bırakamazsın o biraz sıkar 8-) baktın biz ne zaman yokuz o zaman sende olmassın 8-) Baktin çarın bi daha mı soyuldu alırsın benim çari takılırsın havan raksın olur ;) 8-) Sadece bi oyun bu kimin doğru kimin yalan söyledigini kolay kolay kestiremezsin reel hayatımda ve iş hayatımda neler görüyorum ki buradakiler tesadüf olsun ... İnsan kılıgına girmiş çok ... var ;) 8-)
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

SeraxsTyLe yazdı:
Tayfaxgregory yazdı:Merhaba arkadaşlar;

Bugün ne yazıkkı çarım soyuldu. Dışarda arkadaşlar ile geziyoruk eve geldiğimde ise çarlarım bomboş tu çarımın şifresini kimsenin bilmemesine rağmen nasıl soyudugunu hala anlamış değilim ve hala şoktayım.Kim yaptıysa elbet birgün kokusu cıkar Allaha havale ediyorum şerefsizleri.

Oyunu bırakmayı düşünüyordum ama arkadaşlarım sagolsunlar ellerinden geldigi destegi yaptılar ve oyunu bırakmamam icin cok ısrar ettiler. Bende herşeye inat burdayım .Anladım ki oyunda cok göze batmıcaksın. Bu olayı oyunda yapan gercektede banka soyar,dükkan soyar şerefsizler Kendi hakları ile kazanamadıkları için bu yola başvuruyorlar. 2 yıllık emegim gitti O kadar param eşyalarım hepsi bi anda uçtu ..

Ve herşeye inat bırakmadım Dost kara günde belli olur derler ya gercekten bende dostlarımın kimler oldugunu anladım Ve tekrar aranızdayım..

Saygılarımla.. ;)

! TAYFA LONCASI !

Duygulandım aglasam mi =)

Biz var oldukdan Sonra Paranın 0 olması mümkün mü ;) Hep destek tam destek ;) Oyunu bırakamazsın o biraz sıkar 8-) baktın biz ne zaman yokuz o zaman sende olmassın 8-) Baktin çarın bi daha mı soyuldu alırsın benim çari takılırsın havan raksın olur ;) 8-) Sadece bi oyun bu kimin doğru kimin yalan söyledigini kolay kolay kestiremezsin reel hayatımda ve iş hayatımda neler görüyorum ki buradakiler tesadüf olsun ... İnsan kılıgına girmiş çok ... var ;) 8-)

Tamamen katılıyorum insan maskesi takıp etrafta gezinenler çok ...
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
hakankusay
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen hakankusay »

Geçmiş olsun demeyeceğim ,çünkü onlar bu düşkünlüğü yaparak sadece kendilerini düşürdüler,seninse sadece köse yüzüne jilet vurdular,bu yüzden sakalın çok kısa bir süre içinde çok daha gür olarak çıkacak inşallah.Böyle ;afedersiniz ' velet' ler geleceğin gaspçıları,kaçakcıları,soyguncuları.Biz her zaman sana her türlü yardımda bulunmaya hazırız, bunu bil.Ve hiç böyleleri yüzünden oyunu bırakmaya yeltenme bile.
Resim

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

Resim
Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Carismatixlyder »

Kardeşim daha yeni gördüm ne ara oldu yaw :( Herhangi bir ihtiyacın olursa söyleyebilirsin bana veya yusufa ..
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön