Meranda karakterin varsa 40 lvl şifacımla vs yapabiliriz .aldatmaz2012 yazdı:hahaha! şıfacı buyucu kesebılır dogrumu duydum yahu asıt atsan ne olucak ne deparın var ne dıkkatın var asıt atsan 10 kudretın gıder buyucunun hadı kudretı dayanmadı sana sonsuza kadar zıhın hapsı atar oturur kudretı doldurur olur bıter komedısınız ya hadı hayvan cıkardı zıhın atarsın sıfaya hayvanı kesersın kalan sureyle uzaklasır tekrar vurursun buyucu kaçarak oynayacak sıfacının ne dıkkatı var ne durdurması ne de deparı nasıl yakalıyıcak buyucuyu kafanızmı ıyı
şifacı büyücü kesebilir ....
Re: şifacı büyücü kesebilir ....
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
SALARIM TAZIYI
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
aldatmaz2012 yazdı:hahaha! şıfacı buyucu kesebılır dogrumu duydum yahu asıt atsan ne olucak ne deparın var ne dıkkatın var asıt atsan 10 kudretın gıder buyucunun hadı kudretı dayanmadı sana sonsuza kadar zıhın hapsı atar oturur kudretı doldurur olur bıter komedısınız ya hadı hayvan cıkardı zıhın atarsın sıfaya hayvanı kesersın kalan sureyle uzaklasır tekrar vurursun buyucu kaçarak oynayacak sıfacının ne dıkkatı var ne durdurması ne de deparı nasıl yakalıyıcak buyucuyu kafanızmı ıyı
Şaka mısın nesin asit atmam için dibine mi girmem gerekiyo menziili yetenek değil mi niye sana drdurma atmam şart olsun
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Buyucunun 8 bın canı var dimi şifacı 2000 2000 vuruyor desek bakın asıtle nereye kadarf 1 asıt 10 kudret alıyor krtıksız kaç canını alabılırsın ki 7-8 full asıtcı oldugunu dusunsek asayla 300 vurucaksınız.Hayvan cıkarırım desen hayvanın 2 buyuluk canı var.Çıft dırenc desenız dırenc kırma ıle zaten dırencınız 0 lanıcak buyucunun hadı az canı kaldı zıhın atar.Sonra hapsınız acılıcak 2 buyu atıcak sonra zık zak cızerek hıc buyu atmadan kaçıcak eee nasıl yakalaycaksınız sonra hapısın suresı yıne gelıcek oturucak.Sız canını 20 ye ındırdınız sızın kudretınız 70 desek e buyucu yıne zık zak cızıcek sızın deparınız durdurmanız yok yıne aynı şekılde hop bır zıhın daha boyle boyle sonsuza kadar gıder buyucu canını doldurucak doldurucak canı azalınca hop zıhın hop zıhın ee şıfacıda nereye kadar dayanıcak.KABUL EDIN ŞIFACILAR ARTIK BITTI ! şifacıyı 39 da cok severdım karşımda savaşçı duramazdı ee pekı sert vuruşa nasıl dayanıcaksınız adam sadece kudretını sert vuruş ıcın harcıyacak kudretı bıtınce nolucak dıceksınız 6 kudretten ne olur bedelsızı hıç duşundunuz mu ? ŞİFACILAR vs YAPAMAZ
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Ya konuyu uzatma eminönünde char aç her zmn düellloya varız kafanı yorma senaldatmaz2012 yazdı:Buyucunun 8 bın canı var dimi şifacı 2000 2000 vuruyor desek bakın asıtle nereye kadarf 1 asıt 10 kudret alıyor krtıksız kaç canını alabılırsın ki 7-8 full asıtcı oldugunu dusunsek asayla 300 vurucaksınız.Hayvan cıkarırım desen hayvanın 2 buyuluk canı var.Çıft dırenc desenız dırenc kırma ıle zaten dırencınız 0 lanıcak buyucunun hadı az canı kaldı zıhın atar.Sonra hapsınız acılıcak 2 buyu atıcak sonra zık zak cızerek hıc buyu atmadan kaçıcak eee nasıl yakalaycaksınız sonra hapısın suresı yıne gelıcek oturucak.Sız canını 20 ye ındırdınız sızın kudretınız 70 desek e buyucu yıne zık zak cızıcek sızın deparınız durdurmanız yok yıne aynı şekılde hop bır zıhın daha boyle boyle sonsuza kadar gıder buyucu canını doldurucak doldurucak canı azalınca hop zıhın hop zıhın ee şıfacıda nereye kadar dayanıcak.KABUL EDIN ŞIFACILAR ARTIK BITTI ! şifacıyı 39 da cok severdım karşımda savaşçı duramazdı ee pekı sert vuruşa nasıl dayanıcaksınız adam sadece kudretını sert vuruş ıcın harcıyacak kudretı bıtınce nolucak dıceksınız 6 kudretten ne olur bedelsızı hıç duşundunuz mu ? ŞİFACILAR vs YAPAMAZ
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
aldatmaz2012 yazdı:Buyucunun 8 bın canı var dimi şifacı 2000 2000 vuruyor desek bakın asıtle nereye kadarf 1 asıt 10 kudret alıyor krtıksız kaç canını alabılırsın ki 7-8 full asıtcı oldugunu dusunsek asayla 300 vurucaksınız.Hayvan cıkarırım desen hayvanın 2 buyuluk canı var.Çıft dırenc desenız dırenc kırma ıle zaten dırencınız 0 lanıcak buyucunun hadı az canı kaldı zıhın atar.Sonra hapsınız acılıcak 2 buyu atıcak sonra zık zak cızerek hıc buyu atmadan kaçıcak eee nasıl yakalaycaksınız sonra hapısın suresı yıne gelıcek oturucak.Sız canını 20 ye ındırdınız sızın kudretınız 70 desek e buyucu yıne zık zak cızıcek sızın deparınız durdurmanız yok yıne aynı şekılde hop bır zıhın daha boyle boyle sonsuza kadar gıder buyucu canını doldurucak doldurucak canı azalınca hop zıhın hop zıhın ee şıfacıda nereye kadar dayanıcak.KABUL EDIN ŞIFACILAR ARTIK BITTI ! şifacıyı 39 da cok severdım karşımda savaşçı duramazdı ee pekı sert vuruşa nasıl dayanıcaksınız adam sadece kudretını sert vuruş ıcın harcıyacak kudretı bıtınce nolucak dıceksınız 6 kudretten ne olur bedelsızı hıç duşundunuz mu ? ŞİFACILAR vs YAPAMAZ
Cümleleri tek tek kursan düşüncelerini çürütmemiz daha kolay olur böyle sana bnları açıklamak 2 sayfa alır
arkadaş anlatamadım galiba sana asitçi şifacının büyü menzilinde olman yeterli ister zik zag çiz ister amuda kalkarak kaç asit menzilindeysen yedin mi oturursun bu kadar basit.aldatmaz2012 yazdı:Buyucunun 8 bın canı var dimi şifacı 2000 2000 vuruyor desek bakın asıtle nereye kadarf 1 asıt 10 kudret alıyor krtıksız kaç canını alabılırsın ki 7-8 full asıtcı oldugunu dusunsek asayla 300 vurucaksınız.Hayvan cıkarırım desen hayvanın 2 buyuluk canı var.Çıft dırenc desenız dırenc kırma ıle zaten dırencınız 0 lanıcak buyucunun hadı az canı kaldı zıhın atar.Sonra hapsınız acılıcak 2 buyu atıcak sonra zık zak cızerek hıc buyu atmadan kaçıcak eee nasıl yakalaycaksınız sonra hapısın suresı yıne gelıcek oturucak.Sız canını 20 ye ındırdınız sızın kudretınız 70 desek e buyucu yıne zık zak cızıcek sızın deparınız durdurmanız yok yıne aynı şekılde hop bır zıhın daha boyle boyle sonsuza kadar gıder buyucu canını doldurucak doldurucak canı azalınca hop zıhın hop zıhın ee şıfacıda nereye kadar dayanıcak.KABUL EDIN ŞIFACILAR ARTIK BITTI ! şifacıyı 39 da cok severdım karşımda savaşçı duramazdı ee pekı sert vuruşa nasıl dayanıcaksınız adam sadece kudretını sert vuruş ıcın harcıyacak kudretı bıtınce nolucak dıceksınız 6 kudretten ne olur bedelsızı hıç duşundunuz mu ? ŞİFACILAR vs YAPAMAZ
şimdi sana sayısal olarak anlatayım.
şifacının 12 bin canı var büyücünün 8400
her bir asit 10 değil 9 kudret götürüyor. ve bir asit büyüsü ile üzerinde kalan asit etkisi minimum 200 olmakla birlikte 4 sefer tekrar ediyor.
şifacıdan alacağın minimum asit hasarı ise 800 etkisiyle birlikte ise 1600 yani sana şifacı 5 asit atsa ölmüş oluyorsun. ki bunun kritiği hariç 4 asit büyüsü eder sana 45 kudret bu sırada 3 kudretide cankurtarana harcadığını varsay eder sana 48 kudret geri kaldı 52 kudret zihin attın ki oturabileceğini sanmam çünkü üzerinde asit etkisi var.
büyü hasarı ile vermiş olduğun hasarla 4 kere can bastığını varsay şifacının eder sana 44 kudret toplamda eder sana 92 kudret ki meditasyonla birlikte gelecek kudretlerle sana 1 asiti rahatlıkla çakar yada kendine 5nci şifayı basar
hiç kritiksiz sana hesap bu gerisini sen düşün.
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Biz ne asıtçıler gorduk dostum bu dedıgın kolay degıl.Şimdi anladım sıfacılara laf ettırmek ıstemıyorsun ama ben hayatımda ne zehırcı ne asıt cı ne max hasar hıç bır şıfacıya yenılmedım,Savascılar bıle karsımda duramazken(full yucelen) benı bır şıfacı asıtlemı kesıcek.Uzerımde etkı kalsa kaç yazar o etkı 70-80 vuruyor guldurme benı dostum.Gelmıyım emınonune 

Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
aldatmaz2012 yazdı:Biz ne asıtçıler gorduk dostum bu dedıgın kolay degıl.Şimdi anladım sıfacılara laf ettırmek ıstemıyorsun ama ben hayatımda ne zehırcı ne asıt cı ne max hasar hıç bır şıfacıya yenılmedım,Savascılar bıle karsımda duramazken(full yucelen) benı bır şıfacı asıtlemı kesıcek.Uzerımde etkı kalsa kaç yazar o etkı 70-80 vuruyor guldurme benı dostum.Gelmıyım emınonune
konfüçyüs sadece lafta forumda oynamaz bu oyunu ne kadar ara vermiş olsa da herkes bilir eskiden ne olduğunu şimdi ortaya çıkan 2-3 tane adamın sözüyle adamın 3 yıldır edindiği tecrübe kolay kolay çürümez emin ol
Etolford
gel gel sancağada beklerim inan kolay deil öle şifacı kesmek anlaşılan sn şifacı görmemişsin
birde şifacı gör seni o yeteneklerle kesemesen şifacı utansın eziğin tekidir bide bnm karşıma çık asit atmadan keserim seni 

________________________________________________________________________________