Eee ne var bunda kemalist olmayan adam zaten devlete karşıdır devlete karşı olanlarda ya dağda yada toprağın altında amacını anlamadım adam yaşasın kemalizm demiş ne var bunda geçmişini bilmeyen bilmem ne bilmem ne.Osmanlıya söylenen herhangi bişeymı var
haklısın kardeşim fakat bunu bana değil yaşasın osmanlı diyen adama söyleyeceksin
yaşasın fatih sultan mehmed yaşasın kanunui ama
ONLARDAN DAHA ÖNEMLİSİ
YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK :!: :!: :!:
Hepsinden Allah Razı Olsun Diyelim Türkiyenin İyiliği İçin Çalışmış Tüm Devlet Adamlarına
Eee ne var bunda kemalist olmayan adam zaten devlete karşıdır devlete karşı olanlarda ya dağda yada toprağın altında amacını anlamadım adam yaşasın kemalizm demiş ne var bunda geçmişini bilmeyen bilmem ne bilmem ne.Osmanlıya söylenen herhangi bişeymı var
haklısın kardeşim fakat bunu bana değil yaşasın osmanlı diyen adama söyleyeceksin
yaşasın fatih sultan mehmed yaşasın kanunui ama
ONLARDAN DAHA ÖNEMLİSİ
YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK :!: :!: :!:
Hepsinden Allah Razı Olsun Diyelim Türkiyenin İyiliği İçin Çalışmış Tüm Devlet Adamlarına
en doğru yorum kanımca.
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
Bu konu hakkında çok fazla konu açıldı.Fakat mantıklı bir öneri sunduğunu görüyorum.Pazar sistemi basit bir ek olduğu için çok fazla zaman alacağını sanmam.Oyuncular için faydalı olacaksa tabi ki bu güncelleme gelmesi gerekiyor.
Konunun başlığına bakarsak, çoğu yorumun konu ile alakasız olduğu düşünüyorum.Bu yüzden konu dışındaki tartışmalı yorumlardan kaçınmanız gerekiyor.Aksi takdirde Forum yöneticisi arkadaşımız konuyu kitlemeyebilir
sahiden şu pazar işini halletsinler artık. ikv usulü birşey yapsınlar
bir pazar bir lonca konusu açılıyor her gün
Hayat tek başına mücadele sanatıdır. Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!! Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kelvin yazdı:Mısır çarşısındaki kapalı kepenklerin artık açılma vakti geldi
Yeaaah
her sınıf için pazara item koyma dukkanı farklı olabilir. herkesin tek tek pazar kurması oyunu fena kastıracagından mısıra bir dukkan içerisine npc koyulup itemler bunun içine pazara koyulabilir. tabi bunuda iyice test etmenizi dilerim item kopyalamaya kadar giidebilir. ve yonetimde bundan cekiniyor kanımca. insallah alıntı yaptıgım arkadasın yazısını dikkate alırlar.
Agop yerine biz oluruz ve bize sağ tıklayıp alış verişi başlat derler. Aynı Agop'un alışveriş penceresi gibi ayrı bölmeler olur. ayrı ayrı silahlar silah bölmesine zırhlar zırh bölmesine diğer bölmesinede madenler konur.gayet iyi olur bence