Güzel Fakat Abartılı , Oradaki Direnç İksiriyle Her Türlü Rahatlıkla 1000 Lenir Yani , Parlattığımız Farabi Shen Kou ' Lara Yazık Olur
Lan Mal [Adam saten Öylesıne Değerler Demiş sen konuya yorum yap değerlere Değil Yurdum insanı işte
[İçerik Silinmiştir.]
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
Güzel Fakat Abartılı , Oradaki Direnç İksiriyle Her Türlü Rahatlıkla 1000 Lenir Yani , Parlattığımız Farabi Shen Kou ' Lara Yazık Olur
Lan Mal [Adam saten Öylesıne Değerler Demiş sen konuya yorum yap değerlere Değil Yurdum insanı işte
Forum Üzerinden , Çakma Hesap Açıp Millete Abuk Subuk Konuşma , Sütü Bozuk Herif ..
Üretim Hatasımısınız Nesiniz Bilsem :roll:
[İçerik Silinmiştir.]
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
Oyundaki etkinliklerde kudret iksiri yerine bu iksirlerden istediğin bir tanesinden 5 adet verilirse daha güzel olur bence.Bazı kişiler kudret iksiri için uğraşmaya değmez diyorlar haklılarda bence ancak bu iksirler verilirse ilgi daha çok artacaktır.
Kasa Erişiminin % de 6 lık enerji eksiltmesinin yanına Bide bu iksirLerin geldiğini düşünün bütün bölgeyi 2 migrat tamamlamıs gibi sürede bitirebiliriz .
Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu... IIXxBÖRKLÜxXII