TTNET üyeliği ücreti faturaya eklenerek plus alma
- Savassultani
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: TTNET üyeliği ücreti faturaya eklenerek plus alma
Arakdaşlar ben gerekli bir konuyu bu sabah saatlerinde genel etkileşim bölümüne açtım.
Aynen banada aynısı diyor. :?hakankusay yazdı:SeraxsTyLe yazdı:Merhabalar;
TTNET üyeliği ile plus almanız mevcuttur.
Yapmanız gereken www.ttnetoyun.com.tr girip. Sağ üst köşede TTNET Servislerini satın alın Tıklayıp... İKV plus paketi Satin alın diyerek alabilirsiniz
Serdar her tarafı doldurdum yaptım fakat sonra 'paketinize uygun alabileceğiniz bir servis bulanamamıştır diyor.
ReaLoFça*
- sabrizmirksk
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
EVet aldığınızda faturaya ekleniyor.Ayrıca 2 ay olupta bitmemesinin sebebi bu paket 1 ayLık değil aboneliktir.Siz iptal ettirene kadar faturaya eklenecektir.İptal ettirmek istiyorsanız en rahatı Müşteri hizmetlerini aramak.

''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''
sabrizmirksk / Fianxpatron
Kardeşlik Sözlerde Biten Bir Cümle Değil Kalpte Atan Bir Sevgi Çemberi Olmalıdır.
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
sabrizmirksk yazdı:EVet aldığınızda faturaya ekleniyor.Ayrıca 2 ay olupta bitmemesinin sebebi bu paket 1 ayLık değil aboneliktir.Siz iptal ettirene kadar faturaya eklenecektir.İptal ettirmek istiyorsanız en rahatı Müşteri hizmetlerini aramak.
Peki sen alabildinmi ?

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

Gerekli Bİlgiler Dolduruyorum ama olmuyor yrdmm

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz ... ' / '' \
... !! KodadıX Team ..'' .. /
- Savassultani
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- sabrizmirksk
- Sahaf Yardımcısı
Evet almıştım ama geçen ay iptal ettirdim.hakankusay yazdı:sabrizmirksk yazdı:EVet aldığınızda faturaya ekleniyor.Ayrıca 2 ay olupta bitmemesinin sebebi bu paket 1 ayLık değil aboneliktir.Siz iptal ettirene kadar faturaya eklenecektir.İptal ettirmek istiyorsanız en rahatı Müşteri hizmetlerini aramak.
Peki sen alabildinmi ?

''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''
sabrizmirksk / Fianxpatron
Kardeşlik Sözlerde Biten Bir Cümle Değil Kalpte Atan Bir Sevgi Çemberi Olmalıdır.
Arkadaşım Teşekkür eDerim ..!! Dedigin Coq Dogru . Ama çEVrene Baq İnsanlar Oyun bagımlısı Olduktan Sonra ? Almasa Kafayı Yer Ben pLuSU zaManım Bitsin Die Lwl atlamayı 1 günde yapacagıma 2 saat 'te Halletmek için klan parasını 1 ayda 2 çizgi yapıcama yarım satte yapmak için Oyundan Sogumakl için Alıorum .. ! Kısacası Ben dAr gelirliyim Babam Şuan hapiste dedemlerde Yaşıoruz 1 Ekmege Muhtaç deiliz ama Evimiz war Allahtan 500 milyon maşla geçinioruz ama Dert Etmioruz Dert Etsek Şimdi Oyun oynamak Yerine Sanayilerde Sürünürdüm Bunu İllaha Sölettirceksiniz Helal OLsun yhani Arkadaşlar 

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz ... ' / '' \
... !! KodadıX Team ..'' .. /
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
http://www.ttnet.com.tr/i/Assets/hemen- ... 060909.htm
Linke girip ikvyi seçip bilgilerinizi verip alabilirsiniz.Gerekli ücret faturanıza yansıtılacaktır.
Saygılarımla...
Linke girip ikvyi seçip bilgilerinizi verip alabilirsiniz.Gerekli ücret faturanıza yansıtılacaktır.
Saygılarımla...

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos
İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Duman
q0khan024 yazdı:Aynen banada aynısı diyor. :?hakankusay yazdı:SeraxsTyLe yazdı:Merhabalar;
TTNET üyeliği ile plus almanız mevcuttur.
Yapmanız gereken www.ttnetoyun.com.tr girip. Sağ üst köşede TTNET Servislerini satın alın Tıklayıp... İKV plus paketi Satin alın diyerek alabilirsiniz
Serdar her tarafı doldurdum yaptım fakat sonra 'paketinize uygun alabileceğiniz bir servis bulanamamıştır diyor.
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx