kötü haber video programı full olmadığından eksik çekim yapmış tekrardan çekicem
ikv yönetiminin dediği gibi sabrınızdan dolayı sizlere teşekkür eder iyi oyunlar dileriz.
DaDaWa İçeri :)
- DavutVideo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Re: DaDaWa İçeri :)

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
bekliyorum 
ben cıkıyorum sonra bakarım artık napalım geldiğim gibi hemen konuyu acıcağım saol yardım ettiğin için

- DavutVideo
- Cin Avcısı
rica ederim edemediğim için kusura bakma uğraşıyorum hala

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
- DavutVideo
- Cin Avcısı
Vİdeo editleri ile beraber hazır şuan render e soktum inş. sorun çıkartmaz çıkartmazsa eğer 1 2 saat içerisinde yayında olur. Videonun Süresi 10 dk. 40 saniye oldu boyutu hakkında hiç bir fikrim yok fakat 50 den yüksek olacağı kesin boyutunu düşürmek için çözünürlüğü düşürdüm ve müzik koymadım yazılarla anlaşıcaz aklınızda kalan sorular olursa çekinmeden yazın bana saçma yada değil zor yada kolay belkim bilemem fakat bir çözümü buluruz birlikte

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
evet geldim 1 saat olmuş sen yazalı eğer hazırsa izlemkek icin can atıyorum deilsede bekliyecğiz ne yapalım 
Hadi bakalım inşallah izleriz 
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
inşallah 
Bir De Davut Abi Sony Vegas İle Videounun Herhangi Bir Kısmına Zoom (yakınlaştırma) mümkünmü Mümkünse Nasıl Yapılıyor Bana LAzımda Şuan Cevaplarsan Sevinirim 
- DavutVideo
- Cin Avcısı
video parçacığının sağ kısmında bulunan event pan/crop yada sağ tıklayarakta ulaşabilirsin orada position dan yakınlaşabilirsin aşağıda timeline (zaman çizelgesi) var hangi zamanda ne yapacağına karar verirsin videoda onuda gösterdim 100mb video uzun sürüyordu upload bi bakayım bitmiş mi

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""