[YÖNETİM]Yüreğiniz varsa Kopyalamadan düşüncenizi aktarın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DeaTHxBeJNaTe
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: [YÖNETİM]Yüreğiniz varsa Kopyalamadan düşüncenizi aktarın

Mesaj gönderen DeaTHxBeJNaTe »

Sayın Erdğan arşıt görüşlü oyuncuları uzaklaştırıyormusunuz ?
olur.
Kullanıcı avatarı
MyDream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MyDream »

Ahh yönetim ahh.. Ne olacak sizin bu haliniz. :)
Eminönü / Meth
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Erdogan haklı arkadaşlar İtalik yazılmamış ama biraz kafasını çalıştırsa zaten 3 kazanan listesine bakar ve tüm listede adı olan kişiyi yani Yusuf Akıncı olduğunu anlardı.

Arkadaşım harika bir noktaya deyinmişsin . Mesela benim bi arkadaşım Bayancıbıstık isimli karaktere ( yönetici değil ) pantolonu yok diye laf etti.Büyük mü dedi :D Ardından bir baktım Kindar geldi.Kadimdeyiz bu arada.

Kindarın dediği şey şu oldu : Büyük mü ?

Ardından ejderli full nadide çara süresiz ban attı.

Bu ne demek arkadaşım.Biz ana avrat sövülüyoruz adam 7 gün susturma alıyor.Ama nişanlısı GM diye tüm emekler bir tek tuşla siliniyor.Bu oyunda neler neler dönüyor bir bilseniz.

Her neyse iyiki oyunu bırakmışım.
Kullanıcı avatarı
DyBCANi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen DyBCANi »

Erdogan yazdı:Varsayımlar ile etkinliğe katılan ve ödül kazanan kişileri zan altında bırakmak hoş bir davranış değil. Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda inceleme yaptım fakat italik olan ismi belirtmediğiniz için hangi isme odaklanmam gerektiğini tespit edemedim hali ile. Her üç etkinlikte de kazanan listesinde bulunan kişilerin almış oldukları ödüllere baktığımda her etkinlikte verilen ödülün Menekşe Elmas olmadığını gördüm.

Aramızda "Bende ona cevap olarak derim ki onlar takip ediliyor. Ancak sen Bil Kazana katıl, ben sana cevabı veririm 5 dk önceden." diyebilecek yetkililerimiz mevcut değil. Bunlar kırıcı ve hoş olmayan şeyler.

Destek kısmımız hakkında söylediklerinize ise;
Kopyala yapıştır ile verilen yanıtları hazırlayanlar da yine bizleriz. Bunun sebebi ise daha fazla talebe karşılık vermektir. Zaman ile yarışılan bir yerde bu gibi çabalar sizleri memnun etmeli. Sizin talebinize gönderilen yanıt gayet geçerli bir yanıt, zira karakterin karakter kurtarma listesinde görünmemesinin iki sebebi vardır. Birincisi karakterin silindiği esnada üyelikte plus paket bulunmaması, ikincisi; karakterin, karakter kurtarma desteği sizlere sunulmaya başladıktan önce silinmiş olması.

Destek iletişimlerinde anlaşılmayan, çözülemeyen durumlar olduğunda bu durumu yine destek iletişimi ile çözmenizi öneririm.

Bilginize sunarım.

Bende Bunu Söylemek İstiyorum Kendinizden Bu KAdar Eminseniz Neden Hep Yalanlar Üzerine Konuşuorsunuz Datalarda Herşey Kaydolur . Plusun Olsun veya Olmasın Charı Sil ve ya Silme O Char Hep Gözükür Datalarda Ne Zaman ne Yaptıgı Ticareten veya nerden ne aktardığı Her Zaman Bellidir. Nese Tamm Kural Olarak Koymuş Olabilirsiniz Plusuz Charları Kurtarmıyoruz Diye Ama Yok Plusuzsa Datada Görünmüyor Diye Yalan Söylemeniz Gerekmiyor.
[D]İ[y]AREKİR.
ALLAH (C.C.) Yerine Kula Tapan, AsLını İnkar Eden, Haksızlığa Göz Yuman, Dine Fitne Sokmaya Çalışan Bizden Değildir.
Kullanıcı avatarı
MyDream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen MyDream »

Sahxyilan yazdı:Erdogan haklı arkadaşlar İtalik yazılmamış ama biraz kafasını çalıştırsa zaten 3 kazanan listesine bakar ve tüm listede adı olan kişiyi yani Yusuf Akıncı olduğunu anlardı.

viewtopic.php?f=46&t=71051

Konunun asılına bakılırsa italik olduğu gözlenebilir.
Eminönü / Meth
Dismotixxxx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Dismotixxxx »

DeaTHxBeJNaTe yazdı:Sayın Erdğan arşıt görüşlü oyuncuları uzaklaştırıyormusunuz ?
Dismotixxxx yazdı:
DiSMoTi yazdı:
Erdogan yazdı:Varsayımlar ile etkinliğe katılan ve ödül kazanan kişileri zan altında bırakmak hoş bir davranış değil. Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda inceleme yaptım fakat italik olan ismi belirtmediğiniz için hangi isme odaklanmam gerektiğini tespit edemedim hali ile. Her üç etkinlikte de kazanan listesinde bulunan kişilerin almış oldukları ödüllere baktığımda her etkinlikte verilen ödülün Menekşe Elmas olmadığını gördüm.

Aramızda "Bende ona cevap olarak derim ki onlar takip ediliyor. Ancak sen Bil Kazana katıl, ben sana cevabı veririm 5 dk önceden." diyebilecek yetkililerimiz mevcut değil. Bunlar kırıcı ve hoş olmayan şeyler.

Destek kısmımız hakkında söylediklerinize ise;
Kopyala yapıştır ile verilen yanıtları hazırlayanlar da yine bizleriz. Bunun sebebi ise daha fazla talebe karşılık vermektir. Zaman ile yarışılan bir yerde bu gibi çabalar sizleri memnun etmeli. Sizin talebinize gönderilen yanıt gayet geçerli bir yanıt, zira karakterin karakter kurtarma listesinde görünmemesinin iki sebebi vardır. Birincisi karakterin silindiği esnada üyelikte plus paket bulunmaması, ikincisi; karakterin, karakter kurtarma desteği sizlere sunulmaya başladıktan önce silinmiş olması.

Destek iletişimlerinde anlaşılmayan, çözülemeyen durumlar olduğunda bu durumu yine destek iletişimi ile çözmenizi öneririm.

Bilginize sunarım.
işiniz gücünüz atıp tutmak.saLLayın gitsin.aLLah biliR sen biLe cevabı veRiyoRsunduR tanıdıkLaRına

[ Hesabınız 2 hafta kapatılmıştır. [GM]Erdoğan ]
Hesabım 2 hafta kapansın tamamda nedne kağanmıştır bunu söyleyin?küfür etmedim birşey demedim doğruları söyleyincemi kapatıyorsunuz.nedenini söyleyin nedenini

28 Tem 2011 14:02 tarihine kadar panodan uzaklaştırıldınız.

Daha fazla bilgi için pano yöneticisi ile iletişim kurunuz.

Uzaklaştırılma nedeni: ""

Bu yasak kullanıcı adınıza yöneliktir

uzaklaştırılma nedenine bak '' ''
ben haLa biR cevaP bekLiyoRum..ben foRumdan neden uzakLaştırıLdım???
Kullanıcı avatarı
Prisonbreakx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Prisonbreakx »

Tamemen haklısın burada arkadaşımın adını ve GM nin ismini söylemek istemiyorum ama arkadaşım GM nin onların skype gelip çemberlitaş hakkında taktik verdiğini arkadaşım bana bizzat söyledi..
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

İsimlerin tamamını ve aldıkları ödülleri incelediğimi söylemiştim. Düşünce ifade etmek ile iftira atmak arasındaki ince çizgiyi farketmenizi rica ederim.

Almış olduğunuz cezalar ile ilgili itiraz ve bilgilendirme kanalımız forum değildir. İkvdestek adresinden başvurabilirsiniz.
Etkinlik ile ilgili yorumların tamamını takip edebilmemiz için lütfen etkinlik yorumları için açmış olduğumuz formu kullanınız.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön