Çevre meselesi ve Gelişemeyenler

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çevre meselesi ve Gelişemeyenler

Mesaj gönderen CARIZMA »

Hunxemrehan yazdı:
YakamozxPaix yazdı:Merhaba arkadaşlar dost konusunu yanlış değerlendiriyorsun dost dediğin seni kasan veya sana yardım yapan olarak nitelendiriyorsun dost dediğin zaman akan sular durur bak belkide bu yüzden çevre ve dost edinemiyorsun hayat sadece oyundan ibaret değildir oyun bile olsa iki hoş beş iki muhabbet yapabiliyorsan dostun olur dürüst olursan cıkarcı gözle bakmazsan dostun olur sen oyunda dürüstlük abidesi ol arkadaşım varsın dostunda olmasın kadiminde yapılmasın ama yeter ki dürüst ol dürüst olan insan hiçbir zaman kaybetmez...

SwaT
Sabriye Katılıyorum Beni Yakamoz Loncasına Aldığında Oyunda 1 kişiyi tanıyordum sadece yavuz abim vardı,fakat yakamoz loncasının bana sunduğu aile ortamı bir başkaydı klandan "YaKaMoZzZzZz" yazdığım zaman arka arkaya "yakamoz" yazarlardı buda bana yalnız olmadığımı gösterirdi ve oyuna daha çok bağlardı.Oyunda Bir Zamanlar Çok Dostum Vardı Fakat Oyunu Bıraktı Çoğu ama dostum olmayı bırakmadılar Örneğin Çoğunuzun Tanıdığı BoMBasTiK Yani Memo daha Geçen Hafta sonu Taaaa Antepten İzmire Yanıma Geldi 2 gün misafirim oldu kendisini askere uğurladım.Diyeceğim o ki oyunda oyun parasıyla zengin olmak için şaheser üretmek için dostluk kurmaya çalışırsanız sadece yalandan menfaat dostluğu kurarsınız.Oysa ki gerçek dostluk almadan karşılık beklemeden bişeyleri paylaşmakla olur bilmem anlata bildim mi ?

Kalın Sağlıcakla iyi forumlar...

Emrehan ve sabri arkadaşım çok iyi anlatmışlar bende eski bir Yakamoz oLarak dostLugun ne OLdugunu Yakamoz oLarak biLirim o zamanki dostLukLarımızı yardımLaşmaLarımızı beLki hepimizde şaheser yoktu ama Şaheser gibi arkadaşLıkLarımız vardı bizde 0 dan başLamışdık şuan karakterlerimde 4 şaheserde var ama çokda umrumda degiL yani üretince pek bişey degişmiyor arkama baktıgımda eski dostluklarım eski Loncam Yakamoz ve CiHan I Hükümran aiLesi var buda yeterLi bnm için.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Çevre meselesi ve Gelişemeyenler

Mesaj gönderen TAKVA »

oguzhan98 yazdı:Kardeşim ben size diyorum ki belli bir arkadaşları var ondan başka klana selam verıyorum alan yok takan yok yani.
Hiçkimse duymasada bir duyan vardır ... Oyunda hertürlü sıkıntında veya sohbet etmek adına bile olsa pm bırakıp selam vermen geleceği kurman adına yeterli , tabiki herşey seninle başlar ...
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön