Karakter Degiştir

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Karakter Degiştir

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

faysbok yazdı:Oyunda farklı bir karaktere geçmek için alt F4 veya ESC Çıkış tuşuna basıyoruz bunu daha kısa yoldan yapmak için ESC Karakter Degiştir butonu olsa ona basıp öbür karakterleri açabilsek daha iyi olmazmı :?: :?:

Gerçekten Güzel Bir Fikir.Öneri Bölümüne Yollayın Arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen faysbok »

Arkadaşlar belkide bu konu üzerinde durursak belki yöneticiler yaparlar estek verirseniz tabiki..
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
VanMinit
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen VanMinit »

Eskiden Sncak Sunucusu genel shbetine yazdığımda dalga geçmişlerdi bu türk oyunu diğerlerindeen farklı olmalı falan diye..

Ayrıca karakter silme durumlarında Karakter silme kodu gibi birşey olmalı.
Misal karakteri sil butonuna tıklıyoruz telefonunuza onay kodu gönderilsinmi deniyor ve gelen kodu yazıyoruz yada mt2'deki gibi olabilir aynı koddan halledebiliriz.
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozifb »

ben de diğorum karakter silerken kod sorulsun yada mynet sobee geçerli şifre değiştirirken yada nerden girersen gir oyuna girerken bi kod sorulsun ve şifreyi değiştirikende o kod bazen kyglorer lar giriıo çalıolar kimseye vermeyinz diolar bnlar olsa
ama farklı farklı olsun mesela girmeyi bilen siler silmeninki farklı olsun ;)
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Bunu yıllardır istiyolarda, yıllardır yönetim nasıl bu kadar meşgul olsunki, yapsalar güzel olurdu ne kadar zamanlarını alırdıki ? yani geçen farkettim başka bir online oyuna şöyle bi göz atıyodum ben, ne kadar kolay olduğunu farkettim ya, yani hakkaten ikv ye alışmış bi kafa var bende o oyuna baktığımda "yahu ne kadar kolaylıklar var" diyodum kendime..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

xPrince yazdı:Bunu yıllardır istiyolarda, yıllardır yönetim nasıl bu kadar meşgul olsunki, yapsalar güzel olurdu ne kadar zamanlarını alırdıki ? yani geçen farkettim başka bir online oyuna şöyle bi göz atıyodum ben, ne kadar kolay olduğunu farkettim ya, yani hakkaten ikv ye alışmış bi kafa var bende o oyuna baktığımda "yahu ne kadar kolaylıklar var" diyodum kendime..
yönetim akçe paralarıyla ugraşmaktan oyuncuları hiç düşünmüyorki akçe daha önemli yoksa nasıl para kazanacaklar sende saçmalama :P
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
VanMinit
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen VanMinit »

faysbok yazdı:
xPrince yazdı:Bunu yıllardır istiyolarda, yıllardır yönetim nasıl bu kadar meşgul olsunki, yapsalar güzel olurdu ne kadar zamanlarını alırdıki ? yani geçen farkettim başka bir online oyuna şöyle bi göz atıyodum ben, ne kadar kolay olduğunu farkettim ya, yani hakkaten ikv ye alışmış bi kafa var bende o oyuna baktığımda "yahu ne kadar kolaylıklar var" diyodum kendime..
yönetim akçe paralarıyla ugraşmaktan oyuncuları hiç düşünmüyorki akçe daha önemli yoksa nasıl para kazanacaklar sende saçmalama :P
Yönetimin bize garezi sırf gıcıklığına yapıyorlar bence... :twisted: :twisted:
Kullanıcı avatarı
sedatkral
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sedatkral »

GünCeLL
Kullanıcı avatarı
Draculax
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Draculax »

oyunda bınek araçlar lazım arkadaş bunlar sonraki planşlar 2saatte bır yere gıdıyoruz zamanım degerli benm arkadaş
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

Draculax yazdı:oyunda bınek araçlar lazım arkadaş bunlar sonraki planşlar 2saatte bır yere gıdıyoruz zamanım degerli benm arkadaş
Haklısın aslında akçe ile ışnlanma yüzügü olsa hiç fena olmaz
WelderMOODY
ILKERR

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön