faysbok yazdı:Oyunda farklı bir karaktere geçmek için alt F4 veya ESC Çıkış tuşuna basıyoruz bunu daha kısa yoldan yapmak için ESC Karakter Degiştir butonu olsa ona basıp öbür karakterleri açabilsek daha iyi olmazmı :?: :?:
Gerçekten Güzel Bir Fikir.Öneri Bölümüne Yollayın Arkadaşlar.
Eskiden Sncak Sunucusu genel shbetine yazdığımda dalga geçmişlerdi bu türk oyunu diğerlerindeen farklı olmalı falan diye..
Ayrıca karakter silme durumlarında Karakter silme kodu gibi birşey olmalı.
Misal karakteri sil butonuna tıklıyoruz telefonunuza onay kodu gönderilsinmi deniyor ve gelen kodu yazıyoruz yada mt2'deki gibi olabilir aynı koddan halledebiliriz.
ben de diğorum karakter silerken kod sorulsun yada mynet sobee geçerli şifre değiştirirken yada nerden girersen gir oyuna girerken bi kod sorulsun ve şifreyi değiştirikende o kod bazen kyglorer lar giriıo çalıolar kimseye vermeyinz diolar bnlar olsa
ama farklı farklı olsun mesela girmeyi bilen siler silmeninki farklı olsun
Bunu yıllardır istiyolarda, yıllardır yönetim nasıl bu kadar meşgul olsunki, yapsalar güzel olurdu ne kadar zamanlarını alırdıki ? yani geçen farkettim başka bir online oyuna şöyle bi göz atıyodum ben, ne kadar kolay olduğunu farkettim ya, yani hakkaten ikv ye alışmış bi kafa var bende o oyuna baktığımda "yahu ne kadar kolaylıklar var" diyodum kendime..
xPrince yazdı:Bunu yıllardır istiyolarda, yıllardır yönetim nasıl bu kadar meşgul olsunki, yapsalar güzel olurdu ne kadar zamanlarını alırdıki ? yani geçen farkettim başka bir online oyuna şöyle bi göz atıyodum ben, ne kadar kolay olduğunu farkettim ya, yani hakkaten ikv ye alışmış bi kafa var bende o oyuna baktığımda "yahu ne kadar kolaylıklar var" diyodum kendime..
yönetim akçe paralarıyla ugraşmaktan oyuncuları hiç düşünmüyorki akçe daha önemli yoksa nasıl para kazanacaklar sende saçmalama
xPrince yazdı:Bunu yıllardır istiyolarda, yıllardır yönetim nasıl bu kadar meşgul olsunki, yapsalar güzel olurdu ne kadar zamanlarını alırdıki ? yani geçen farkettim başka bir online oyuna şöyle bi göz atıyodum ben, ne kadar kolay olduğunu farkettim ya, yani hakkaten ikv ye alışmış bi kafa var bende o oyuna baktığımda "yahu ne kadar kolaylıklar var" diyodum kendime..
yönetim akçe paralarıyla ugraşmaktan oyuncuları hiç düşünmüyorki akçe daha önemli yoksa nasıl para kazanacaklar sende saçmalama
Yönetimin bize garezi sırf gıcıklığına yapıyorlar bence... :twisted: :twisted:
oyunda bınek araçlar lazım arkadaş bunlar sonraki planşlar 2saatte bır yere gıdıyoruz zamanım degerli benm arkadaş
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]