ChoosensxLaRuqen İKV TARİHİNDE BİR İLK

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

Re: ChoosensxLaRuqen İKV TARİHİNDE BİR İLK

Mesaj gönderen Strongxsifa »

Tryagain yazdı:
Strongxsifa yazdı:
Tryagain yazdı:Bence IKV tarihinde ilk olan, moderasyon ekibinin en temel basamağı olarak kurulan REHBER kadrosundaki alımların saçmalığı. Daha da ilginci tarihe geçtin evet, lakin seviyesizlikle değil... Küfür edebilen REHBER de görmüş olduk.
sen boreas'ı karalamaya çalıştın olmadı.şmidi brothersxrulinq le bir oldunuz beni yıldırmaya çalışıyorsunuz rehberlikten çıkmam için.o rulinq dediğin kişi abisi migratta pcnin fişini çekti diye öz abisine nasıl küfürler etti.neyse karalayamazsınız beni siz.zaten öz abisine küfreden adam karalamaya çalışsa kaç yazar?
Ben kimseyi karalamaya çalışmadım. Binahleyn çalışsam elime geçecek bir kâr da bulunmuyor zaten. Blakis düşman kazanıyorum her geçen gün. Bana ısrar edildi, bende verdiğim sözün gereğini yerine getirdim ve bazı şeyleri kanıtladım! Konumun nedensiz kilitlenmesi hariç bir sorunum yoktur. Vicdanen kendime güvencim tam olduğu için gayet rahatım. Sana gelirsek; sen seçilmiş bir rehbersin.(artık neye göre bilmiyoruz) Bize rehber olman gerekir. Çocukça hareketlerini /f fısılda kanalında gösterebilirsin. Klan gibi herkese açık olan bir kanaldan bazı insanların anasına, bacısına hakaret eden REHBER olmaz. Adı üstünde, senin görevin rehberlik etmek. Kavgalara karışmak değil. Rehber tagı olsun yada olmasın bu böyle. Bir ikincisi, ruling'in abisi yok. 3 karakterde 2 ortak oynuyorlar şuan. Abisine değil abisi yaşındaki arkadaşına küfretmiştir, gerekli ceza zaten iç tüzüğümüzce verilmiştir. Sen hiç merak etme. Ayrıca bunları soruşturmak yada araştırmak senin üzerine vazife değil. Rehberlikten çıkman söz konusu değil, atılman söz konusu şuan için. Onun içinde elimden gelen herşeyi yapacağımı bilesin. Bazı arkadaşlara başvurdum, gerekli yerlere şikayetimi bildirdim. Sende savunmanı yazarsın, o görevde kalırsın eğer hak edebiliyorsan... :idea:
güzel yalan söylüyorsun arkadaşının fotosu var elimde abim benden 2 yaş büyük yoksa küfretmezdim diyor sende abisi yok diyorsun akadaşıdır diyorsun iyi güzel uyduruyorsun
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Tryagain »

Strongxsifa yazdı: güzel yalan söylüyorsun arkadaşının fotosu var elimde abim benden 2 yaş büyük yoksa küfretmezdim diyor sende abisi yok diyorsun akadaşıdır diyorsun iyi güzel uyduruyorsun
Yazdığım o koca paragraftan tek anladığın veya ilgini çeken yer burası ise öncelikle tebrik ederim seni, başarılar sosyal hayatında. Bazı şeyler yaşını ve aklını aşarlar, o yüzden kimliğini gizlemek adına sen biraz daha büyük takıl. Kendi loncamdaki adamın sülalesini sen değil ben bilirim! Yalan söylemek de senin gibi şahsiyetsizlere yakışır. /CUT.
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

her fotoda adının üstünü painnte karalayan ben miyim?sensin demekki sen gizliyorsun kimliğini neyden korkuyorsan?
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Gökhan abi sizin terbiyesizliğinizi ailenizden almadığı eğitimi kanıtladı.Daha fazla söze gerek yok ve bu arada biz 3 ortağız ve bizim abimiz yok.Mert'in yeni kardeşi oldu.Benim kardeşim İKV oynamıyor ve Talha tek çocuk...

/Kapak
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

sabah sabah iyi güldürdün , o kapaksa bu ne? KAPAKK

Resim

buna da halen gülüyorum zihin saldırısı şifacı yeteneği mi?

Resim
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

3 kişi girdiğinizi de belirtmişti o gün arkadaş ama abisine küfretti ya da bilerek çıktı migrattan da olmayan abisine sövdü sahtekar.
Hicret
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hicret »

Oyun hatası takma kafana çok karşılaştım bu gibi durumlarla 25 seviye Büyücüde Funditores kolye görmüştüm ben adam bana yansıtıyordu 8-)
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

konu çok gereksiz. konuyu açan daha da gereksiz.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
ChoosensxLaRuqen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ChoosensxLaRuqen »

Wizards yazdı:konu çok gereksiz. konuyu açan daha da gereksiz.
bu yorumu yapan daha da gereksiz :)
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

ChoosensxLaRuqen yazdı:
Wizards yazdı:konu çok gereksiz. konuyu açan daha da gereksiz.
bu yorumu yapan daha da gereksiz :)
laf koyduğunu sanıyor ölü taklidi yapın gider
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön