ben tanıdığım için şakasına diyorumDiSMoTi yazdı:Koyun can derdinde kasap et derdinde adamlar oyunu bırakıyor siz çıkarcılık peşindesiniz.AxOResX yazdı:yada bana vereblirsiniz 2 menekşe 2 ganoTOLGARDA yazdı:Menekşeniz varsa bna verebilirsiniz Ejder içinByFeLaKeT yazdı:Betadan beri izini sürdüğümüz ikv macerasına burada son noktayı koyuyoruz. Akçe Sistemi ve Çemberlitaş Grup bölgesi oyunu dahada sıkıcı ve para tuzağı haline getirdi. charların çalınması üzerinede bu kararı vermiş bulunuyoruz.Çalınan charlar: felaketadam ve Unbreakable. Alışverişlerinizde dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Forum kirliliği olmaması açısından 3 arkadaş tek bir konuda toplamayı düşündük. Hepinizden Hakkınızı Helal Etmesini İsteriz. Bugüne kadar kalbini kırdıklarımız varsada özür dileriz. Geride kalan arkadaşlarımızada başarılar ve iyi şanslar dileriz![]()
İstanbul Kıyamet Vakti Yönetimine oyunu bu hale getirdikleri için saygı ve sevgilerimizi sunarız :!:
felaketadam
Camouflage
Untouchable, Unbreakable5 menekşe den 1 tane bulamadım
Hakkım varsa helal olsun.Kendinize iyi bakın.
Bir Vedada Biz'den
- AxOResX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Time of Death
Re: Bir Vedada Biz'den
Anka
Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa

Xaxorx
Kuklacı
Wiçhester
Axor
Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa

Xaxorx
Kuklacı
Wiçhester
Axor
- AxOResX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Time of Death
Re: Bir Vedada Biz'den
artık bende oyundan sıkılmaya başladım anka sunucusunda bir karak-kterimin sus yemesi gerekiken 3 karakterim birden sus yiyor ve olay olduktan 1 hafta sonra oluyor b olay 4 günden beri itiraz ettim ama neden 3 karakterinde sus yediğini söylemiyorlar brdanda eğer bu yazıyı okuyan bir gm varsa eğer böyle bir olay bir daha gerçekleşirse oyunda tanıdıklarımıda oyundan zaklaştıracağım haberiniz olsun zaten oyun para tuağı haline gelmiş karakteri bir diğer hesaba aktarmak için bile 5 tl lazım ayıp bu kadarda olmaz bu işlem eskiden bedavaydı :!: :!: :!:
Anka
Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa

Xaxorx
Kuklacı
Wiçhester
Axor
Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa

Xaxorx
Kuklacı
Wiçhester