Bir Vedada Biz'den

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AxOResX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Time of Death

Re: Bir Vedada Biz'den

Mesaj gönderen AxOResX »

DiSMoTi yazdı:
AxOResX yazdı:
TOLGARDA yazdı:
ByFeLaKeT yazdı:Betadan beri izini sürdüğümüz ikv macerasına burada son noktayı koyuyoruz. Akçe Sistemi ve Çemberlitaş Grup bölgesi oyunu dahada sıkıcı ve para tuzağı haline getirdi. charların çalınması üzerinede bu kararı vermiş bulunuyoruz.Çalınan charlar: felaketadam ve Unbreakable. Alışverişlerinizde dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Forum kirliliği olmaması açısından 3 arkadaş tek bir konuda toplamayı düşündük. Hepinizden Hakkınızı Helal Etmesini İsteriz. Bugüne kadar kalbini kırdıklarımız varsada özür dileriz. Geride kalan arkadaşlarımızada başarılar ve iyi şanslar dileriz ;)
İstanbul Kıyamet Vakti Yönetimine oyunu bu hale getirdikleri için saygı ve sevgilerimizi sunarız
:!:

felaketadam
Camouflage
Untouchable, Unbreakable
Menekşeniz varsa bna verebilirsiniz Ejder için :D 5 menekşe den 1 tane bulamadım :(
yada bana vereblirsiniz 2 menekşe 2 gano :D
Koyun can derdinde kasap et derdinde adamlar oyunu bırakıyor siz çıkarcılık peşindesiniz.

Hakkım varsa helal olsun.Kendinize iyi bakın.
ben tanıdığım için şakasına diyorum ;)
Anka

Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa
Resim
Xaxorx

Kuklacı

Wiçhester
Axor
Kullanıcı avatarı
AxOResX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Time of Death

Re: Bir Vedada Biz'den

Mesaj gönderen AxOResX »

artık bende oyundan sıkılmaya başladım anka sunucusunda bir karak-kterimin sus yemesi gerekiken 3 karakterim birden sus yiyor ve olay olduktan 1 hafta sonra oluyor b olay 4 günden beri itiraz ettim ama neden 3 karakterinde sus yediğini söylemiyorlar brdanda eğer bu yazıyı okuyan bir gm varsa eğer böyle bir olay bir daha gerçekleşirse oyunda tanıdıklarımıda oyundan zaklaştıracağım haberiniz olsun zaten oyun para tuağı haline gelmiş karakteri bir diğer hesaba aktarmak için bile 5 tl lazım ayıp bu kadarda olmaz bu işlem eskiden bedavaydı :!: :!: :!:
Anka

Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa
Resim
Xaxorx

Kuklacı

Wiçhester
Axor
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı