Saheserler Bozuk mu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Saheserler Bozuk mu

Mesaj gönderen veym2 »

nuhyec yazdı:Öncelıkle bu konunun yeri burası değil biliyorum blokluyorsanız bloklayın saygı duyarım. Fakat crash dmp ve ıstanbul oyun htlm yi yüklediğim halde yanlıs yüklendı hatası verıyordu bu yüzden konuyu buraya açdım .

Saheser Silahlardan Ejder Asa : Su 2 resim herşeyi açıklıyor fakat genede anlatıyım : büyü hasarları Karakter penceresınde göründüğü gibi artmıyor Ben normal Kan çalan + ruh çalan asa ile daha çok kritik atıp daha çok hasar verırken ejder Asa ile ki bunun mukkenmel bi silah olması lazımdı hasarım daha az neden ? RESİMLERE dıkkat karakter penceresinde büyücünün saldırı savunmasından fazla bunuda iyi düşünmüşsünüz tbrkler Asa ile dalıcam dimi 4-5 bin vuran sawascıya . Resimleri indirip büyü hasarı fiziksel de kı farka bakın EJDER OLMADAN DAHA ÇOK VURUYORUM
Resim
Resim

ejder asa zaten hem şekil hemde hasarı bi nebzede olsa artırmak için ama yinede kirikle 5 binden aşağıya vurmassın savaşçıya buz oku + direnç kırmayla
Kullanıcı avatarı
Ghazel
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Ghazel »

izdirapgrafik yazdı:Bende de ecel getiren var,full yücelen üst ile yetenekleri 3000 görmüyor.Ama latif kullanan adam full yücelen üstle yetenek kullanarak 4200 vuruyor :) Statlara bakıldığında ecelin 3 kat fazla vurması lazım.Stat değil şans işi herhalde:D Şaheser'ler hakkındaki görüşlerine ve şikayetlerine katılıyorum.Çünkü KESİN BİR BELİRLİLİK yok,bunları öğrenmek için bizim bildiğimiz,silah statlarına bakılmalıdır.Ama ecel ve latif örneğini sundum size az önce.Bu nasıl oluyor ?
Bir kere burda salladığına eminim.Böyle vurması imkansız.Üstü full yücelen sert vuruşta senin dediğin rakamı geçer.

Herneyse konumuza gelelim.Ecel getiren gibi yüksek hasarlı silahlar sert ve ağır vuruşta düşük vurur.He + bide yüksek vursaydı hızlı vuran silah kullanan olmazdı.Latif az vuruyor ama üstündeki efsunların tüm gücünü yansıtıyor.Bu da hızlı vuran silahların bir özelliği.Peki böyle olmasaydı oyunda hızlı vuran silah kullanmanın anlamı kalmazdı.Herkes ağır silahlara yönlenirdi.Tabi herkesin elinde ağır silah sıkıcı olmaz mı ? Bir farkınız olmalı değil mi ?

Örnek vermek gerekirse üstümde 4 parça yücelen + balyozla ağır vuruş 2300 vururken,urban tora satırla 2700 vuruyorum.

Ejder meselesine gelince bu tamamen şans meselesi.Herkesin vuracağı en yüksek ve en alçak değerler vardır.Mesela senin o full üstünle vuracağın en az değer 4 binse en çok değer 7 bin diyelim.Sen bana göre şansa çok düşük vuruyorsun.Burda şaheserlere darbe yapmamak lazım.Tabi şaheser(!) demeye dilim varmıyor.

Yani şaheserlerde hiçbir sorun yoktur.

Gelelim üretime

Şaheser malzemesinin yarısından çoğunu görev veriyor.E ne kaldı şaheserin anlamı ? Hani sadece güçlüler bu silahları taşıyacaktı ? Bize öyle demiştiniz yönetim.Nerde ? Şu an hidralar yeni geldi.1-2 aya herkesin elinde şaheser görünce hiç şaşırmayın.Forumda oyunu bırakıyorum diyen çok kişiye artık hak veriyorum.Bir amaç için savaşırdık.E kastık 49 olduk,kp kastık gözlük aldık,şaheser üretmek zaten kolay.Şimdi ne yapıcaz ? Hadi kolbastı oynayalım :)

Neyse şimdi çok konuştum,bu yazıyı bıraksam akşama kadar bitmez yönetimin çok eksikleri var,çok hataları var ve maalesef bizi oyundan soğutacak kadar...

...ve belirteyim ki:
BAN'lık bir yazı yazmadım bu sadece eleştiri,eleştiriden anlayacak kadar modern olduğunuzu umuyorum.
IKV yi bende çok seviyorum ama bu gidiş hiç iyi değil.
Kullanıcı avatarı
XxGHOSENxX
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen XxGHOSENxX »

Ghazel yazdı:
izdirapgrafik yazdı:Bende de ecel getiren var,full yücelen üst ile yetenekleri 3000 görmüyor.Ama latif kullanan adam full yücelen üstle yetenek kullanarak 4200 vuruyor :) Statlara bakıldığında ecelin 3 kat fazla vurması lazım.Stat değil şans işi herhalde:D Şaheser'ler hakkındaki görüşlerine ve şikayetlerine katılıyorum.Çünkü KESİN BİR BELİRLİLİK yok,bunları öğrenmek için bizim bildiğimiz,silah statlarına bakılmalıdır.Ama ecel ve latif örneğini sundum size az önce.Bu nasıl oluyor ?
Bir kere burda salladığına eminim.Böyle vurması imkansız.Üstü full yücelen sert vuruşta senin dediğin rakamı geçer.

Herneyse konumuza gelelim.Ecel getiren gibi yüksek hasarlı silahlar sert ve ağır vuruşta düşük vurur.He + bide yüksek vursaydı hızlı vuran silah kullanan olmazdı.Latif az vuruyor ama üstündeki efsunların tüm gücünü yansıtıyor.Bu da hızlı vuran silahların bir özelliği.Peki böyle olmasaydı oyunda hızlı vuran silah kullanmanın anlamı kalmazdı.Herkes ağır silahlara yönlenirdi.Tabi herkesin elinde ağır silah sıkıcı olmaz mı ? Bir farkınız olmalı değil mi ?

Örnek vermek gerekirse üstümde 4 parça yücelen + balyozla ağır vuruş 2300 vururken,urban tora satırla 2700 vuruyorum.

Ejder meselesine gelince bu tamamen şans meselesi.Herkesin vuracağı en yüksek ve en alçak değerler vardır.Mesela senin o full üstünle vuracağın en az değer 4 binse en çok değer 7 bin diyelim.Sen bana göre şansa çok düşük vuruyorsun.Burda şaheserlere darbe yapmamak lazım.Tabi şaheser(!) demeye dilim varmıyor.

Yani şaheserlerde hiçbir sorun yoktur.

Gelelim üretime

Şaheser malzemesinin yarısından çoğunu görev veriyor.E ne kaldı şaheserin anlamı ? Hani sadece güçlüler bu silahları taşıyacaktı ? Bize öyle demiştiniz yönetim.Nerde ? Şu an hidralar yeni geldi.1-2 aya herkesin elinde şaheser görünce hiç şaşırmayın.Forumda oyunu bırakıyorum diyen çok kişiye artık hak veriyorum.Bir amaç için savaşırdık.E kastık 49 olduk,kp kastık gözlük aldık,şaheser üretmek zaten kolay.Şimdi ne yapıcaz ? Hadi kolbastı oynayalım :)

Neyse şimdi çok konuştum,bu yazıyı bıraksam akşama kadar bitmez yönetimin çok eksikleri var,çok hataları var ve maalesef bizi oyundan soğutacak kadar...

...ve belirteyim ki:
BAN'lık bir yazı yazmadım bu sadece eleştiri,eleştiriden anlayacak kadar modern olduğunuzu umuyorum.
IKV yi bende çok seviyorum ama bu gidiş hiç iyi değil.
Vuruşlar Şans Olayı Değil Hesaplama İşidir.

Senin Düşüncelerin Sadece Kritikte İşe Yarar Şans Olarak.

Max Hasar Oranın 600-1600 Arası İse 600'den Aşağı 1600'den Yukarı Kritiksiz Vuramazsın.Burada Vuracağın Değerler Oyun İçindeki Programlamalar Sonucu Gerçekleşiyor.Mesela 3000 Vurdun Kritikle İşte Bu Şanstır.

Ama 1200 Gibi Bir Vuruş Yaptığında Bu Senin Max Hasar Ortalamandır Hep O Civarlarda Vurursun.

ve Zaten İstemeyen Üretmez Şaheser Üretmek Herkesin Harcı Değildir.

YÖNETİM Şaheser Silah Kullanım ve Üretim Sayısı Arttırmak İçin Bir Takım Yaptırımlar Uygulayacaktır, Bu Bir Gerçek !

Sığınaklar ve Miğrat Bölgesinde Şaheserlerin Kullanılacağı Dedikodusu da Bunlardan Birisi...
Resim

♣ En Büyük İstanbul Kıyamet Vakti Grubu ♣

[code]http://www.facebook.com/#/group.php?gid=39374266654&ref=ts[/code]
♣ Emre OĞUZ ♣

[code]http://www.facebook.com/GHOSEN?ref=profile[/code]
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDAVUT »

Bir Şey Anlamadım Ama Konuyu Yazan Arkadaşımız süper Bir büyücü :)
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

basshunter09 yazdı:
Full yücelen üstle 3000 bulmuyormu :S agırla 3700 vuruyor ?_?

Yılanlara mı denedin :)
2006-2013
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Ghazel yazdı:

Ben 2 aydır ecel getiren kullanıyorum.Bence sallayan sensin.İsteyen herkese bunu kanıtlayabibilirim.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Hava olsun diye taksan yeter saten :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön