izdirapgrafik yazdı:Bende de ecel getiren var,full yücelen üst ile yetenekleri 3000 görmüyor.Ama latif kullanan adam full yücelen üstle yetenek kullanarak 4200 vuruyor
Statlara bakıldığında ecelin 3 kat fazla vurması lazım.Stat değil şans işi herhalde:D Şaheser'ler hakkındaki görüşlerine ve şikayetlerine katılıyorum.Çünkü KESİN BİR BELİRLİLİK yok,bunları öğrenmek için bizim bildiğimiz,silah statlarına bakılmalıdır.Ama ecel ve latif örneğini sundum size az önce.Bu nasıl oluyor ?
Bir kere burda salladığına eminim.Böyle vurması imkansız.Üstü full yücelen sert vuruşta senin dediğin rakamı geçer.
Herneyse konumuza gelelim.Ecel getiren gibi yüksek hasarlı silahlar sert ve ağır vuruşta düşük vurur.He + bide yüksek vursaydı hızlı vuran silah kullanan olmazdı.Latif az vuruyor ama üstündeki efsunların tüm gücünü yansıtıyor.Bu da hızlı vuran silahların bir özelliği.Peki böyle olmasaydı oyunda hızlı vuran silah kullanmanın anlamı kalmazdı.Herkes ağır silahlara yönlenirdi.Tabi herkesin elinde ağır silah sıkıcı olmaz mı ? Bir farkınız olmalı değil mi ?
Örnek vermek gerekirse üstümde 4 parça yücelen + balyozla ağır vuruş 2300 vururken,urban tora satırla 2700 vuruyorum.
Ejder meselesine gelince bu tamamen şans meselesi.Herkesin vuracağı en yüksek ve en alçak değerler vardır.Mesela senin o full üstünle vuracağın en az değer 4 binse en çok değer 7 bin diyelim.Sen bana göre şansa çok düşük vuruyorsun.Burda şaheserlere darbe yapmamak lazım.Tabi şaheser(!) demeye dilim varmıyor.
Yani şaheserlerde hiçbir sorun yoktur.
Gelelim üretime
Şaheser malzemesinin yarısından çoğunu görev veriyor.E ne kaldı şaheserin anlamı ? Hani sadece güçlüler bu silahları taşıyacaktı ? Bize öyle demiştiniz yönetim.Nerde ? Şu an hidralar yeni geldi.1-2 aya herkesin elinde şaheser görünce hiç şaşırmayın.Forumda oyunu bırakıyorum diyen çok kişiye artık hak veriyorum.Bir amaç için savaşırdık.E kastık 49 olduk,kp kastık gözlük aldık,şaheser üretmek zaten kolay.Şimdi ne yapıcaz ? Hadi kolbastı oynayalım
Neyse şimdi çok konuştum,bu yazıyı bıraksam akşama kadar bitmez yönetimin çok eksikleri var,çok hataları var ve maalesef bizi oyundan soğutacak kadar...
...ve belirteyim ki:
BAN'lık bir yazı yazmadım bu sadece eleştiri,eleştiriden anlayacak kadar modern olduğunuzu umuyorum.
IKV yi bende çok seviyorum ama bu gidiş hiç iyi değil.