...UYUMAYA DEVAM...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cunocuneyt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ...UYUMAYA DEVAM...

Mesaj gönderen Cunocuneyt »

Malesef doğru sözler var üzücü bir tablo ve sonu karanlık bir girdap, duyan olur ama umur bi yerde unutulmuş vazitte duyarsızlık deil bunun adı yakarış bizimkisi haklısın destek veriyorum bi o kadar çaresiz ve güçsüz olarak oyuncuların eziyeti zevk verir olmuş adeta saygılar iyi oyunlar desemde iyi oyun bi yere kadar patlayacağı gün akçelerde emeklerde ziyan olur ve bu oyun bir gün elbet son bulur. Benim için sizin için. Ekmek yiyenler için bir kapı kapanır diğeri açılır. Kollarında altın bilezik var çalışanların oyun yöneticilerinin kurucuların.
FERRAND
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Sizofren3 yazdı:Selam.

Şahsen çemberlitaşi çok beğendim gerek grafikleri (her ne kadar çok kassada :D ), gerek hikayesi, gerekse barindirdiği karakterler bakimindan çok güzel bir bölge olmuş.

Ama gel gör ki ticari bakımdan bir hayalkırıklığına neden oldu ve biz oyuncular için ise sadece % 5 'i mize hitap eden bir bölge oldu. Haliyle oyun kitlesinin % 5 'i ne hitap eden bir bölge tabiki ticari acidan beklentiyi karşilamamaktadir yönetimin. Oyuncuların % 5'i ne hitap etmesinin nedeni çok sayıda iksir tüketimi ve 7 saat gibi bir zaman alması ve çok zor olması. Oyunun hikayesinin en güçlü karakterlerinden biriyle savaş vermekteyiz çemberlitaşta ama oyuncuların sadece % 5'i bu savaşta bir şeyler yapabilmeteler ve ne yazıkkı hala daha kesen olmadı. Bu demek oluyorki yönetim oyuncularini pek tanımıyor. Tabi oyuna girip oyuncularla haşir neşir olmazsan oyuncularını tanıyamazsın ve böyle hayal kırıklığına sebep olan bölgeler üretirsiniz.

Çemberlitaşin geldiği günü hatırlıyorum da oyundaki herkeste bir heyecan vardi bir oynama hevesi bir merak, herkes bir an önce çemberlitaşa girip bölgeyi keşfetmek istiyordu. çemberlitaşin gelmesi üzerinden neredeyse 1 ay geçti ve hala daha içeri giremeyen çok sayıda oyuncu mevcut. Neden sadece oyuncuların % 5' i ni ilgilendiren bir bölge yapildi anlamiş değilim, geri kalan %95 oyuncu kitlesi üvey evlatmi onlar bu oyuna para vermiyormu. neden ?

Elbetteki çemberlitaş ta 5 lvl fareler olmamalı ama hiç yoktan, çemberlitaş 3 farklı zorlukta olabilirdi çemberlitaş A, çemberlitaş B, çemberlitaş C gibi kendisine ve grubuna güvenen istediği zorlukta ki çemberlitaş bölgesine girebilmeliydi bu şekilde oyunun sadece % 5'i ne değil en az % 70 'i ne hitap eden bir bölge gelmiş olurdu ve bu yeni bölge ticari acidanda çok kazançlı olurdu tabi akıl ede bilselerdi. Siz sormadan ekliyeyim şunuda çenberlitaş A (zor) olan bölgede hazır şaheserler düşseydi, çemberlitaş B de (orta) hidrojen köşk madolyonu gibi meteryaller düşseydi, ve çemberlitaş C (kolay) de sadece receteler düşseydi bu güncelleme daha güzel olmazmiydi. Ama yönetimi % 5 ilgilendiriyor bunu çok açik iksir güncellemesinden de anlıyabiliriz 5 iksir 300 akçe yuhh demekten başka bir şey diyemiyorum bu konuda...

Biz oyuncuları tanımayan ve Profesyonellik ten yoksun olan yönetimin artık değişmesi lazim, mevcut yönetim çok yiprandi artık değişmesi lazim taze kan gelmesi lazim oyunumuza ve tabiki mevcut destek ekibi form ekibi denetmen ekibi test takımı tamamının değişmesi lazim, bir çoğunun vukuatlari her gün formlarda görmek mümkün. Mevcüt yönetim değişmedi sürece bizler mağdur olmaya devam edeceğiz ve oyun ilerlemek yerine her gün gerilemeye devam edecek. ve her güncellemede bu hatalara düşmeye biz oyuncuları mağdur etmeye devam edecekler. Acaba bu yönetim sürümden kazanmak deyiminden ne anlıyorlar çok merak ediyorum ? para kazanmasi lazim diyorlar oyunun ama bunun için adam akıllı bir adım atamiyorlar, biraz sürümden kazanmayı deneyin derim bakın ozaman oyun nasıl para kazanıyor!

Ama başlıkta yazdığım gibi uyumaya ve uyutmaya devam...

güncel
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
superpower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen superpower »

Öncelıkle merhaba

Konunuz Guncel ve okumaya degıcek bır yazı.
ama sadece bır kaç fıkrınıze hayran kaldım...

1)%5 gıbı cuzı rakamdan bahsetmıssınız.
Bu rakam Çok fazla eminönü sunucusu için, Ben çemberlitaş atıcak eleman bulamıyorum kendıme Çünkü kımse guvenemıyor kendıne Tecrubeli eleman bulmak çok zor. Boss 've Yardımcı Boss'lar cok zor ve ölmuyor tecrubesız bı grupla gırdıgınızı dusunursenız rakam 6 ıla 7 Saatı buluyor bıde grup tecrubesız oldugunu var sayarsak ıtem eksıklıgınden gerı dönuyrsunuz ... :idea:

2)''Cemberlıtaşı 3 Bölum e ayırsınlar(A,B,C) '' bu konuda sıze hıc kuskusuz katılıyorum cunku 6ila 7 saat gıbı bır zaman ı bıcemezsınız... allah vermesın 6 saatte kım öle kım kala zaten oyun lag dan gecılmıyor bız bunu adet olarak kabul ettık ancak sız kaynaklamayan problemlerde cıkabılıyor yanı 6saat gıdıyorsunuz 5 kısı kalmakta var, ınternetın gıtmesı ,ev,iş,oyun kopraları Vb. bunlar sadece bır kaçı :idea:

3) su GM Lathanderın yaptıgı grafık dıyelım Gercekten Arıf bey sızmı yaptınız bılmıyorum ama o koltuga yakısmadıgınızı dusunuyorum ...
Yani siz ve sizlerin olusturugu IKV onlıne ' e Yakısır bır davranısmı bu Sızın tam bır IKV kolıc 'olmanız gerekıyor...
4)ıksır makınası 300 akce çok cüzü bir rakkam sizce ?

Gecen oyunda klan yazımalarında ıkı kısı arasında gecen dıyologu yazayım size;
XXXX:abi oyunu galıba kapatacaklar ya :oops:
XXXXX:oyun kapanırmı ve 700 bın kısı oynuyor :roll: :roll:
XXXX:abı herkes oyunu bırakıyor kapatırlar :oops:
XXXX:Ayrıca herkes dıyor oyunu kapatacaklarmıs onun ıcın akce ıle son vuruslarını yapıcaklarmıs
XXXXX:saçmalama yahu ... :cry:
Tabi konu buyudu sonradan lay loy lom karıstı ortalık :)
Yani dıyecegım uzmeyın bızı be surada 3 kuruslukta olsa keyfımız var :? :idea:
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Sizofren3 »

yöneticilerimiz tatilden geldiklerinde sağlıklı kafayla sorunlarımıza güzel çözümler sunacaklarına eminim, her güncellemede olduğu gibi ;)
biz oyunculara düşen sadece sabır şuan için :D

yöneticilerimiz çok zekiler bunda hiç bir kuşkum yok aksi olsaydi bu kadar güzel bir oyun ve oyunlar yapamazlardı
sorun bence yöneticilerin ikv oyuncularını yeterince tanımaması ve yaptıkları oyunu iyi bilmemesinden kaynaklanıyor çünkü bazen öyle hatalar yapiyorlarki bu oyunu hiç bilmediklerini ispatlar cinsten.
örneğin: siğinak ve miğrat geldiğinde klanlar arasında sorundan dolayı haseki kapısı acildi, çemberlitaş geldi ve girişi öyle bir yere koyulmuştu ki inanılır gibi değildi sanki geçen sefer yaşanan olayları bilmiyorlarmiş gibi girişi arz kalesinin yakınına koymuşlardı yöneticilerimiz oyun hakkındakı bilgileri çok güzel yansıtmış oldular, affedersiniz ama eşşek bile aynı çukura iki defa düşmez diye bir deyim var.

yazık gerçekten böyle güzel bir hikayesi, oyuncusu, konsepti olan bir oyuna gerçekten ama gerçekten yakışmayan bir yönetim var...

söylenecek çok şey var ama bazılarını uyandırmaktan korkuyorum ;)
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

Selamlar, nitekim haklı olduğunuz noktalar var. Örneğin; herkesin Çemberlitaş'a girememesi gibi, fakat düşünce özgürlüğümü ön planda tutarak bir kaç cümle söylemek istiyorum.

Bir geminin yürümesi için çalışanlara ve bakıma, bakım yapabilmek ve o çalışanları gemide tutabilmek için ise paraya ihtiyaç vardır. İKV'nin ticari yönünü yargılamak, yorumlamak, sorgulamak gerekir evet ama, bunu yaparken ön yargıya kapılmamak en doğru sonuca varmanızı sağlar. Bir objeye farklı karelerden bakmak, onun hakkında farklı düşüncelere sahip olmanızı sağlayabilir. Böyle düşünelim.

Yönetim kadrosuna gelirsek ben bir rehberim ve gördüklerime bakılırsa emin olabilirsiniz ki, kimi zaman başlarını bile kaşıyacak vakit bulamayan bir ekibe sahibiz. Eleştirebilirsiniz evet ama bir takım şeyleri de göz ardı etmemek gerekiyor.

Öte yandan bir yorumunuzda ''
yav bari cantandaki sol üst te ki metaryalleri birleştir ki silahi cantana alacak yerin olsun :D'' gibi bir cümle geçmiş. Oradaki materyal [Etil Alkol]'dür. Üst üste konulamaz ve birleştirilemez.

Umarım sizlere yardımcı olabilmiş, bir nebze olsun aydınlatabilmişimdir. İyi forumlar dilerim.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Sizofren3
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Sizofren3 »

öncelikle +5 yetenek puan ve kasa erişim anahtarı hakkındakı yazımı biraz gülmek için yazmıştım.
hata ve hatalar yapmak insalığımızın doğasında vardır kimse dört dörtlük değildir.

ayrıca para herkese lazımdır, bu oyunu yapanlar babalarının hayrına bu oyunu yapmadılar tabiki para kazanmalılar bu en doğal hakları ama şöyle bir gerçekte var amaçları para kazanmaksa yönetimin, yakın zamanda yaptıkları güncelleme gibi iksirleri 300 akçe yerine 95 akçe ye satarak sürümden daha fazla para kazanabilirlerdi ki zaten öyle oldu. ama neden direk 300 akçe ile satışa sundular iksirleri bu fiyatın uçuk olduğunu göremedimi yönetim, 300 akçe ye satarak iksirleri neden oyuncularını küstürüyor ve soğutuyorlar anlamiş değilim sonuçta o iksirlerin maliyeti sadece bir yazılımdan oluşuyor 100 tanede satılsa oyunumuza maliyeti aynı 1 tanede satılsa maliyeti aynı, iksirler 95 akçe ile ilk satışa sunulsaydı daha iyi olmazmıydı ? amaçları bence bağdan üzüm yemek değil bağci dövmek oldu burda :D bazı arkadaşlarda iksirlerin teki 1 akçe olsun diyorlar ben şahsen ona da karşıyım oyunun bozuk olan dengesini iyice bozabilir 95 akçe ideal bir fiyat bence belki biraz daha ucuzda olabilirdi tam bilemeyeceğim

etil alkol ise üst üste konularak birleştirilebiliyor, bir an bende şüphelendim siz öyle söyleyince ama deneyince birleştirildiğini gördüm.

değerli görüşlerin için sağol, hayırlı akşamlar...
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

Sizofren3 yazdı:
öncelikle +5 yetenek puan ve kasa erişim anahtarı hakkındakı yazımı biraz gülmek için yazmıştım.
hata ve hatalar yapmak insalığımızın doğasında vardır kimse dört dörtlük değildir.

ayrıca para herkese lazımdır, bu oyunu yapanlar babalarının hayrına bu oyunu yapmadılar tabiki para kazanmalılar bu en doğal hakları ama şöyle bir gerçekte var amaçları para kazanmaksa yönetimin, yakın zamanda yaptıkları güncelleme gibi iksirleri 300 akçe yerine 95 akçe ye satarak sürümden daha fazla para kazanabilirlerdi ki zaten öyle oldu. ama neden direk 300 akçe ile satışa sundular iksirleri bu fiyatın uçuk olduğunu göremedimi yönetim, 300 akçe ye satarak iksirleri neden oyuncularını küstürüyor ve soğutuyorlar anlamiş değilim sonuçta o iksirlerin maliyeti sadece bir yazılımdan oluşuyor 100 tanede satılsa oyunumuza maliyeti aynı 1 tanede satılsa maliyeti aynı, iksirler 95 akçe ile ilk satışa sunulsaydı daha iyi olmazmıydı ? amaçları bence bağdan üzüm yemek değil bağci dövmek oldu burda :D bazı arkadaşlarda iksirlerin teki 1 akçe olsun diyorlar ben şahsen ona da karşıyım oyunun bozuk olan dengesini iyice bozabilir 95 akçe ideal bir fiyat bence belki biraz daha ucuzda olabilirdi tam bilemeyeceğim

etil alkol ise üst üste konularak birleştirilebiliyor, bir an bende şüphelendim siz öyle söyleyince ama deneyince birleştirildiğini gördüm.

değerli görüşlerin için sağol, hayırlı akşamlar...
Etil Alkol konusunda yanıldım evet, bu konuda özür dilerim. Hafızamda öyle bir izlenim bırakmış ki yanılmıyorsam geçmiş zamanda birleştirilemiyordu. Akçe konusunda ki düşüncelerinize ise saygı duyuyorum, bu sizin düşünceniz. İyi forumlar.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Güncel
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Designer »

Sizofren3 yazdı:selam tekrardan...

mühtemelen farketmişsinizdir ama ben yinede söylemeden edemiyeceğim, her oyunu açtikca gülüyorum bu resimlere özelliklede soldakı adama :D

Resim

sizce yeni gelen silahlardan biri size düşse ve çantanız dolu olsa ne yaparsınız ? :D resimdeki arkadaş gibi kasayimi açarsiniz yoksa cantanızda elinize gelen ilk eşyayi mi atarsiniz :D
yav bari cantandaki sol üst te ki metaryalleri birleştir ki silahi cantana alacak yerin olsun :D

ya sağdaki adam için ne demeli;
belliki yetenek puanlari yetmiyor arkadaşa ki + 5 yetenek puani satin alıyor.
bu resimleri hazırlıyan arkadaşa sesleniyorum GERÇEKTEN SENİN İKV BİLGİNE HASTA OLDUM :D
Yav defansif yeteneğine sıfır puan verip kışkırtmaya 15 puan verirsen tabi yetenek puanların sana yetmez :D bari aldiğin + 5 yetenek puanını durdurma yerine defansıf yeteneğine ver de senin oyunu bildiğini zannedelim :D
oyun hakkında bilgisi olmayanlara reklam yaptirisaz olacaği bu :D

ben ne desem boş biliyorum onun için son yazdığın konun son cümlesini yineliyorum
UYUMAYA VE UYUTMAYA DEVAM....

Soldaki adam dediğin [DEV]Lathander :)
Ordaki adam Kasayı aç dediğinde karakter adı [DEV]Lathander diyo bende bunu farkettim.
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
fuzulisifa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fuzulisifa »

Designer yazdı:
Sizofren3 yazdı:selam tekrardan...

mühtemelen farketmişsinizdir ama ben yinede söylemeden edemiyeceğim, her oyunu açtikca gülüyorum bu resimlere özelliklede soldakı adama :D

Resim

sizce yeni gelen silahlardan biri size düşse ve çantanız dolu olsa ne yaparsınız ? :D resimdeki arkadaş gibi kasayimi açarsiniz yoksa cantanızda elinize gelen ilk eşyayi mi atarsiniz :D
yav bari cantandaki sol üst te ki metaryalleri birleştir ki silahi cantana alacak yerin olsun :D

ya sağdaki adam için ne demeli;
belliki yetenek puanlari yetmiyor arkadaşa ki + 5 yetenek puani satin alıyor.
bu resimleri hazırlıyan arkadaşa sesleniyorum GERÇEKTEN SENİN İKV BİLGİNE HASTA OLDUM :D
Yav defansif yeteneğine sıfır puan verip kışkırtmaya 15 puan verirsen tabi yetenek puanların sana yetmez :D bari aldiğin + 5 yetenek puanını durdurma yerine defansıf yeteneğine ver de senin oyunu bildiğini zannedelim :D
oyun hakkında bilgisi olmayanlara reklam yaptirisaz olacaği bu :D

ben ne desem boş biliyorum onun için son yazdığın konun son cümlesini yineliyorum
UYUMAYA VE UYUTMAYA DEVAM....

Soldaki adam dediğin [DEV]Lathander :)
Ordaki adam Kasayı aç dediğinde karakter adı [DEV]Lathander diyo bende bunu farkettim.
onu farketmeyenler de mi var
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530

KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa

“Genel Etkileşim” sayfasına dön