Şaheser bozma...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FoRCe
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Şaheser bozma...

Mesaj gönderen FoRCe »

Oyunu oynamak farklı birşey forumunda eleştiri yapmak farklı bişey çok alakasız dediğin şeyler forumda takılıyorsun falan biraz düşünerek konuş :)
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Başlığa kop :D
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Başlığa kop :D
Kullanıcı avatarı
FoRCe
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen FoRCe »

WHiTexDeWiL yazdı:Başlığa kop :D
aynen bozma falan :)
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

Arkadaslar, Silahları ürettikden sonra görücegim sizi. Orada 21 bn kişi yazmısım dogru yoktur ama. 21 bnden fazla saheser vardır emin ol. Bende 4 tane var tanıdıklarımın hepsinde en azından 3 saheser var. Ben bi öneri sundum. sonra aglıcaksınız silahlarımız cöp oldu die. Ben kimsenin yalakası deilim sadece emek verip ürettigim silahların cöpe gitmesini istemiyorum. Başlıga gülen arkadaslar daha güzel bi isim bulduysanız eger onu koyalım.
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
RavenoLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen RavenoLL »

Reçeteleri düşürmeyi bıraktım reçetelerde 10 tane hidrojen istiyor.Her kesimden de bu materyaller düşmüyor.Her 3 gaffar kesiminden 1 hidrojen düşeceğini varsayarsak bir silah için 30 kesim gerekiyor diyebiliriz.Bu hidrojenlerin kaç para olacağı da ayrı bir merak konusu.Bu yüzden bu silahları üretecek kişiler bir elin parmağını geçmez o yüzden rahat olun ;)
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

1 2 ay icinde üretilir kardesim rahat ol. Piyasada maden kalmayınca yine yönetime yükleniceksiniz. Madenler bu kadar su kadar oldu. Gaffar kesiminide er gec ögrenicekler sonra junon gibi olur meraklanma :)
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
Rebornthebest
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Rebornthebest »

O gülenlerin halini çok merak ediyorum yeni asa reçetelerini üretemeyince de böyle gülebilecekler mi ? :evil:
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
Kullanıcı avatarı
RavenoLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen RavenoLL »

mccaglar yazdı: 1 2 ay icinde üretilir kardesim rahat ol. Piyasada maden kalmayınca yine yönetime yükleniceksiniz. Madenler bu kadar su kadar oldu. Gaffar kesiminide er gec ögrenicekler sonra junon gibi olur meraklanma :)
Junonla gaffarı kıyaslayamazsın.Junon geldiği 2.gün kesilmişti ve her kesimden hydargaryum veriyor.Gaffar geleli 1 ay oldu tık yok ve her kesimden hidrojen vermiyor :?
Kullanıcı avatarı
FoRCe
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen FoRCe »

mccaglar yazdı:Arkadaslar, Silahları ürettikden sonra görücegim sizi. Orada 21 bn kişi yazmısım dogru yoktur ama. 21 bnden fazla saheser vardır emin ol. Bende 4 tane var tanıdıklarımın hepsinde en azından 3 saheser var. Ben bi öneri sundum. sonra aglıcaksınız silahlarımız cöp oldu die. Ben kimsenin yalakası deilim sadece emek verip ürettigim silahların cöpe gitmesini istemiyorum. Başlıga gülen arkadaslar daha güzel bi isim bulduysanız eger onu koyalım.
ürettiğin silahlar olmasaydı şuan bölgenin kapısında içeriye giremezdin bunu unutma ki şaheserleri illaki üreticeksin diyede birşey yok durumun yoksa düşürmeye çalış sonuçta eşyanın kendiside düşüyor bi silah bi oyun için ağlayacaksanız oturup halinize ağlayın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön