Şaheser bozma...
Re: Şaheser bozma...
Oyunu oynamak farklı birşey forumunda eleştiri yapmak farklı bişey çok alakasız dediğin şeyler forumda takılıyorsun falan biraz düşünerek konuş 
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Başlığa kop
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
Başlığa kop
aynen bozma falanWHiTexDeWiL yazdı:Başlığa kop![]()
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BeTa
Arkadaslar, Silahları ürettikden sonra görücegim sizi. Orada 21 bn kişi yazmısım dogru yoktur ama. 21 bnden fazla saheser vardır emin ol. Bende 4 tane var tanıdıklarımın hepsinde en azından 3 saheser var. Ben bi öneri sundum. sonra aglıcaksınız silahlarımız cöp oldu die. Ben kimsenin yalakası deilim sadece emek verip ürettigim silahların cöpe gitmesini istemiyorum. Başlıga gülen arkadaslar daha güzel bi isim bulduysanız eger onu koyalım.
Reçeteleri düşürmeyi bıraktım reçetelerde 10 tane hidrojen istiyor.Her kesimden de bu materyaller düşmüyor.Her 3 gaffar kesiminden 1 hidrojen düşeceğini varsayarsak bir silah için 30 kesim gerekiyor diyebiliriz.Bu hidrojenlerin kaç para olacağı da ayrı bir merak konusu.Bu yüzden bu silahları üretecek kişiler bir elin parmağını geçmez o yüzden rahat olun 
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: BeTa
1 2 ay icinde üretilir kardesim rahat ol. Piyasada maden kalmayınca yine yönetime yükleniceksiniz. Madenler bu kadar su kadar oldu. Gaffar kesiminide er gec ögrenicekler sonra junon gibi olur meraklanma 
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı

O gülenlerin halini çok merak ediyorum yeni asa reçetelerini üretemeyince de böyle gülebilecekler mi ? :evil:
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
Junonla gaffarı kıyaslayamazsın.Junon geldiği 2.gün kesilmişti ve her kesimden hydargaryum veriyor.Gaffar geleli 1 ay oldu tık yok ve her kesimden hidrojen vermiyor :?mccaglar yazdı: 1 2 ay icinde üretilir kardesim rahat ol. Piyasada maden kalmayınca yine yönetime yükleniceksiniz. Madenler bu kadar su kadar oldu. Gaffar kesiminide er gec ögrenicekler sonra junon gibi olur meraklanma
ürettiğin silahlar olmasaydı şuan bölgenin kapısında içeriye giremezdin bunu unutma ki şaheserleri illaki üreticeksin diyede birşey yok durumun yoksa düşürmeye çalış sonuçta eşyanın kendiside düşüyor bi silah bi oyun için ağlayacaksanız oturup halinize ağlayın.mccaglar yazdı:Arkadaslar, Silahları ürettikden sonra görücegim sizi. Orada 21 bn kişi yazmısım dogru yoktur ama. 21 bnden fazla saheser vardır emin ol. Bende 4 tane var tanıdıklarımın hepsinde en azından 3 saheser var. Ben bi öneri sundum. sonra aglıcaksınız silahlarımız cöp oldu die. Ben kimsenin yalakası deilim sadece emek verip ürettigim silahların cöpe gitmesini istemiyorum. Başlıga gülen arkadaslar daha güzel bi isim bulduysanız eger onu koyalım.