Dostum max hasar vs varmı bide ne kadar istiyosunBuyukstel yazdı:Para mevzusu icin bi büyücü kasıp onunla los celeses kesmeni tavsiye ederim şahsen ben öyle yapıyoeum ve işime yarıyor:)berkancetin yazdı:Yuh 1 hafta yemişim,kaldı 5 güncelik2626 yazdı:emailine gelir ceza süresi ordan bakAma adam zırhımı çaldı,hata bende neden güveniyosan tanımadığın kişiye :?
Ha işini görecekse sana alman derviş hasan erkek zırh satayım ucuzundan oyundan bana ulaş /f BlackStell
Para sıkıntısı
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Re: Para sıkıntısı
Dostum oyun icinden ulas 500bine vereyim max 336 direnç buz 39 lv erkek zırhı nickimberkancetin yazdı:Dostum max hasar vs varmı bide ne kadar istiyosunBuyukstel yazdı:Para mevzusu icin bi büyücü kasıp onunla los celeses kesmeni tavsiye ederim şahsen ben öyle yapıyoeum ve işime yarıyor:)berkancetin yazdı:Yuh 1 hafta yemişim,kaldı 5 güncelik2626 yazdı:emailine gelir ceza süresi ordan bakAma adam zırhımı çaldı,hata bende neden güveniyosan tanımadığın kişiye :?
Ha işini görecekse sana alman derviş hasan erkek zırh satayım ucuzundan oyundan bana ulaş /f BlackStell
Zıplayanfasulye pm atarsn
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Zıplayan fasülyemi ?
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Tanıdın dimi beni,o alman zırh için reçetem vardı,malzemeleri toplamıştım ama üretemiyordum,ben üretirim dedin bende güvendim verdim.Sonra geri vermedin,bide hatırlamıyo numarası yaptın bana.Hatta belkide senin yüzünden sus yedim,şimdi o zırhı bana parayla satıcan demek,ne diyeyim sana.Senle blacksteel olarak bankadada karşılaştık hatırlıyorum.Hayır yani o zırhla oyunun kralı olcaksan yada parasıyla zengin olcaksan al helal olsun ama hayır,ben 2 gün malzeme topladım o zırh için,o zamanlar 40 leveldim bide