Para sıkıntısı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Re: Para sıkıntısı

Mesaj gönderen berkancetin »

Buyukstel yazdı:
berkancetin yazdı:
celik2626 yazdı:emailine gelir ceza süresi ordan bak
Yuh 1 hafta yemişim,kaldı 5 gün :D Ama adam zırhımı çaldı,hata bende neden güveniyosan tanımadığın kişiye :?
Para mevzusu icin bi büyücü kasıp onunla los celeses kesmeni tavsiye ederim şahsen ben öyle yapıyoeum ve işime yarıyor:)

Ha işini görecekse sana alman derviş hasan erkek zırh satayım ucuzundan oyundan bana ulaş /f BlackStell
Dostum max hasar vs varmı bide ne kadar istiyosun :D
Kullanıcı avatarı
Buyukstel
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Buyukstel »

berkancetin yazdı:
Buyukstel yazdı:
berkancetin yazdı:
celik2626 yazdı:emailine gelir ceza süresi ordan bak
Yuh 1 hafta yemişim,kaldı 5 gün :D Ama adam zırhımı çaldı,hata bende neden güveniyosan tanımadığın kişiye :?
Para mevzusu icin bi büyücü kasıp onunla los celeses kesmeni tavsiye ederim şahsen ben öyle yapıyoeum ve işime yarıyor:)

Ha işini görecekse sana alman derviş hasan erkek zırh satayım ucuzundan oyundan bana ulaş /f BlackStell
Dostum max hasar vs varmı bide ne kadar istiyosun :D
Dostum oyun icinden ulas 500bine vereyim max 336 direnç buz 39 lv erkek zırhı nickim
Zıplayanfasulye pm atarsn
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Zıplayan fasülyemi ?
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Tanıdın dimi beni,o alman zırh için reçetem vardı,malzemeleri toplamıştım ama üretemiyordum,ben üretirim dedin bende güvendim verdim.Sonra geri vermedin,bide hatırlamıyo numarası yaptın bana.Hatta belkide senin yüzünden sus yedim,şimdi o zırhı bana parayla satıcan demek,ne diyeyim sana.Senle blacksteel olarak bankadada karşılaştık hatırlıyorum.Hayır yani o zırhla oyunun kralı olcaksan yada parasıyla zengin olcaksan al helal olsun ama hayır,ben 2 gün malzeme topladım o zırh için,o zamanlar 40 leveldim bide

“Savaşçı” sayfasına dön