SAÇMALIK

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: SAÇMALIK

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Bugün ceza itirazım sonucu aldığım mail.

Merhaba,

İtirazınız değerlendirilmiştir. Yapılan inceleme sonrası moderasyonun yerinde olduğuna karar vermiştir.

Oyun içerisinde ceza almanıza, sadece küfür etmek neden olmaz. Bunun yanında oyuncuların aile değerleri ile ilgili rahatsız edici söylemler, bu yöndeki kısaltmalar, kişiliği rencide edici davranışlar da ceza almanıza neden olur.

Bilginize..

İşte adalet budur. :D Tamam ben 7 gün susturma cezamı çekerim sorun değil de. Titxreis gelsin forumda anamıza babamıza sövsün Mesajı "DigitalKumSaati" adlı forum yetkilisi tarafından sadece kaldırılsın ve ceza verilmesin, Biz oyun içerisinde kesinlikle küfür kullanmadan anamıza söven bu adamla iki satır dalga geçtik diye 7 gün susturma alalım. Bu demektir ki adam size sövebilir siz azcık laf edin anında alırsınız cezayı. Helal olsun diyecek başka bir şey yok buna :D

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: SAÇMALIK

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

EmRReX67 yazdı:
JoeyJordison yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:Titxreis le azcık dalga geç küfürsüz gene susturma yersin. Ama o gelip forumda anamıza babamıza sövse sadece mesajı kaldırılır ceza almaz :D

/alkış :)

Merak etmeyin birazdan forum yetkilisinin biri gelir konuyu kilitler. Nede olsa böyle yetkileri var herzaman onlar haklıdır biz haksızdırız.

Keyifli forumlar.
Haklısın :evil:
:D :D :D sonuna kadar haklısın
oyunda yetkılılerın taraf tutması alısılmıs bısey zaten sasırmadım. :evil: :evil:
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(

“Genel Sohbet” sayfasına dön