Meran Sunucusu insanları Hk.
Re: Meran Sunucusu insanları Hk.
ya işin gücün yok mu snnde bna cevap yetiştiriosun bm tek bir yüzüm avr oda belli snn kaç yüzün avr o şüpheli:D
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
ben inkar etmiom ilk okulda 4-5 tane 100üm vardı valla
ahahahaha xD
ahahahaha xD

inanmam:D
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
espriden anlamadığını çok belli ediyosun funda xDfundafuni yazdı:inanmam:D

Bu Gereksiz Tartışmaları Bırakın Artık... İnsanlar GüzeL Şeylerden Bahsetse Bile Onları Karalamaya Cürret Edebiliyorsunuz Ne Yazık ki Bu Oyunu 7 den 70 e herkesin Oynaması Bizi Bu Gibi Gereksiz ve Sıkıcı tartışmalara İtiyor Kimseyle Bir Alıp Veremediğim Yok Ama Sizler Kendinize Mıknatıs Gibi Çekiyorsunuz Bütün Açılan Konulara Yorumlar Yazıyorsunuz Gerekli Gereksiz Anlamlı Anlamsız İşler vsvsvs... Bırakın Artık Burda Bir Bilgi Veriliyor Ama ODUN kafalılar sacma yorumlarıyla beni delirtiyor......
Yazdıklarımla Hiç Kİmsenin Bir Alakası Yoktur. ONLAR Kendilerini Biliyorlar....
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

NoRa[49] Noraşifa[45]
çok batıyosa okuma zorlamı kardeşim töbe ya xDNora yazdı:Bu Gereksiz Tartışmaları Bırakın Artık... İnsanlar GüzeL Şeylerden Bahsetse Bile Onları Karalamaya Cürret Edebiliyorsunuz Ne Yazık ki Bu Oyunu 7 den 70 e herkesin Oynaması Bizi Bu Gibi Gereksiz ve Sıkıcı tartışmalara İtiyor Kimseyle Bir Alıp Veremediğim Yok Ama Sizler Kendinize Mıknatıs Gibi Çekiyorsunuz Bütün Açılan Konulara Yorumlar Yazıyorsunuz Gerekli Gereksiz Anlamlı Anlamsız İşler vsvsvs... Bırakın Artık Burda Bir Bilgi Veriliyor Ama ODUN kafalılar sacma yorumlarıyla beni delirtiyor......

Tebrik Ederim Muhammet ALİ Başarıların Devamını Bekleriz ..

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz ... ' / '' \
... !! KodadıX Team ..'' .. /
bırakın Bu işleri Gerisi Devlet Su işleri
Rapkoliq yardımlaşma ve dayanışma derneği hahahahaha
Ama Meran Bayağı bozuldu Hırsızların bu kadr artması beni gerçekten şaşırttı
Bnde Elimden gelen desteği Verrim

Rapkoliq yardımlaşma ve dayanışma derneği hahahahaha
Ama Meran Bayağı bozuldu Hırsızların bu kadr artması beni gerçekten şaşırttı
Bnde Elimden gelen desteği Verrim
TskXsubaY-KevınnasH-LordxMagiC
Aynen Dediğin Gibi Zorlamı Okutuyoruz OKUMA Sende ALLAH ALLAH Ben orda İsim Belirtmedim ama sen kendi üstüne alınıyosan demekki seninde bir suçun var :lol:MORDuMan yazdı:çok batıyosa okuma zorlamı kardeşim töbe ya xDNora yazdı:Bu Gereksiz Tartışmaları Bırakın Artık... İnsanlar GüzeL Şeylerden Bahsetse Bile Onları Karalamaya Cürret Edebiliyorsunuz Ne Yazık ki Bu Oyunu 7 den 70 e herkesin Oynaması Bizi Bu Gibi Gereksiz ve Sıkıcı tartışmalara İtiyor Kimseyle Bir Alıp Veremediğim Yok Ama Sizler Kendinize Mıknatıs Gibi Çekiyorsunuz Bütün Açılan Konulara Yorumlar Yazıyorsunuz Gerekli Gereksiz Anlamlı Anlamsız İşler vsvsvs... Bırakın Artık Burda Bir Bilgi Veriliyor Ama ODUN kafalılar sacma yorumlarıyla beni delirtiyor......
TSK Subay Hq Kardeşim Dayanızşmamız Seninle Renklenecek
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

NoRa[49] Noraşifa[45]