xDAVUT yazdı:Son Günlerde Çemberlitaş Geldi Geleli herkes item düşürme çabasında , ve bu itemleri düşürdüğü gibi printini çekip foruma atıyorlar.Tamam Arkadaşlar Anladık Hepiniz Çok Güçlüsünüz , Hepiniz Kralsınız. Ama Şu Gerçekte var ... Ne kadar Uğraşırsanız Uğraşın yine kazanan başkasıdır.Yönetime Yalakalık yapıp kendi Çapında bir kaç yetki alanlardır. Yolcuyu kesiyorsunuz tamam kestiniz güzel bir şey yolcu kesmek . Ama niye kesimini foruma atıyorsunuz. GBMX dediniz kestiniz foruma atıyorsunuz.İnanın Teşkilatta ki En Güzel Zırhlardan birini "RnRxaTaLeNTe" Düşürdü.Bu Kardeşimizin bir güne bu zırhı ukalalık için yansıttığını görmedim. Size veya Başkalarına ZIRHIN REÇETESİ DÜŞMÜŞ Kİ ÜRETİLMESİ GAFFAR KESİLMEDEN İMKANSIZDIR.HER SN YANSITIYORSUNUZ. ha şunu unuttum. Bir Tane ZaT'a Taşkanat derisi vermiş yolcudan , Kendisi bu zırhı yansıttığı gibi "ADAM OLUN" diyor. Allah Aşkına bu nedir. Bu iş nedir. Sen Hangi Bayrağa Hangi akla Hizmet Ediyorsun ki binlerce kişiye Adam olun çağrısında bulunuyorsun. Sen kimsin " bu ülkede ki en büyük adam sen misin ?" Eğer sen isen gel bize ispat et bizde seni adamdan sayalım seni sevelim . Sana saygıda kusur görmeyelim . Bu Diğer ukala arkadaşları içinde geçerli.
Kendimize Gelelim Arkadaşlar bu bir oyun. Fazla abartmamak lazım. Dışarıda hayat var , İnsanlar Var. Gerçekler Var. Herşey oyun değil. GENELLEME KONUŞUYORUM.
Neyse Sözü Fazla Abartmak istemiyorum.
Saygılar Sevgiler...
MaHKuMII
Aynen Süleymanımın Dediği Gibi Zırh Düşürmekle Adam Olunmaz.Bizim için hicbirzaman forum onemli olmamıstır olmazda. O çocuk o zırhı düsürerek oyunda kendini tatmin edebilmişse ne mutlu ona kimin ne olduğu belli fazla sözü uzatmaya gerek yok . İyi Forumlar..
UgLyLİDER & UgLyMeeDLy & RoTiNDa
______________________________________________________________________________________________
DOĞU' Larin Loncasi UgLy
Sevincimizi paylaşmayalım mı? Kim heyecanlanmaz ki Çemberlitaş'tan zırh düştüğünde? Kime düşmüş, nasıl bir taktik kullanmış, ne sürede tamamlamış, sonuçta İkv bir mücadele üzerine kurulmuştur.
Sevinmeyen ve sevincini paylaşmayan insan duygusuzdur. Gbm Makina olsaydık haklıydın ama insanların duygusu vardır.
"Adam olun" kısmına katılıyorum, adamlık demek bu değildir. Ama espiri mahiyetli bu lafı kullanan bir çok arkadaşım var. kısaca;
Artistlik doğamızda var
Herkes oyunda kendinin ve arkadaşlarının üstün (farklı) olmasını ister. Bunun aksini idda edecek olan var mı?
SOVE yazdı:Sevincimizi paylaşmayalım mı? Kim heyecanlanmaz ki Çemberlitaş'tan zırh düştüğünde? Kime düşmüş, nasıl bir taktik kullanmış, ne sürede tamamlamış, sonuçta İkv bir mücadele üzerine kurulmuştur.
Sevinmeyen ve sevincini paylaşmayan insan duygusuzdur. Gbm Makina olsaydık haklıydın ama insanların duygusu vardır.
"Adam olun" kısmına katılıyorum, adamlık demek bu değildir. Ama espiri mahiyetli bu lafı kullanan bir çok arkadaşım var. kısaca;
Artistlik doğamızda var
Herkes oyunda kendinin ve arkadaşlarının üstün (farklı) olmasını ister. Bunun aksini idda edecek olan var mı?
sevinci paylasmak ayrı, görgüsüz gibi milletin gözüne sokar gibi dakikada 1 yansıtmak ayrı. tmm zırh vb. itemleri düşürürsün millet h.olsun der herkes sevinir. ama süreklilik olursa bi yerden sonra sıkar ve dedigim gibi görgüsüzlüge girer. oyunun amacı zaten birbirine üstünlük kurmak, fakat dakkada 1 item yansıtmak kimseye üstünlük saglamaz, konunun özü bu zaten
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
Kısacası şöyle söyleyeyim çemberlitaş geleli henüz bir hafta oldu örneğin kendi adıma konuşuyorum benim için önemli olan ilk olmak değil. Bir şeyi ilk olarak başarmış olamak ayrı bir zevk ve mutluluk verir tabi ki insana ama, olmasa da olur yani. Daha çemberlinin ilk zamanlarındayken yapılan her şey bizim için bir başarıdır. Burada paylaşılanların ukalalık maksadı ile buraya koyulmadığı konusunda bir kaç arkadaşım ile hemfikirim. Sonuç olarak bu bizim mutluluğumuz ve onu bir çok arkadaşımızla paylaşmak istiyoruz, sanırım en doğal hakkımız tıpkı sizlerin ve diğerlerlerinin de ' İşte İLK ..... ' başlıklı konuları açıp bizlerle sevincinizi paylaştığı gibi... ADAM olun konusuna gelince o lafı ben üstüme alınmadım, galiba kimse lafı üstüne almasa ortada söylenmiş bir laf kalmaz yani boş laf olur !...
Keyifli Formlar...
MkaBaŞKaN
Arkadaşlar azıcık mantıklı düşünün. Bu konuyu nerede tartıştığınıza bir bakarmısınız? Burası bir oyun forum sitesi ve elbette burada oyunda edinilen zaferler sergilenecektir. Saçmalamayı bırakında işinize bakın.
TANIMSIZ-UNJUST
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün...Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün...Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Böyle Bir konu açtığım İçin Yorum yazmadan beni ikaz etmeden beni forumdan uzaklaştıran o şahsın kim olduğunu biliyorum "xDAVUT " adlı forum üyeliğimden çok yetkili kişiyi deşifre ettim by yönetici
Eceli Olduğum Bir GM Gibi Seninde Ecelin Olurum BENİ uzaklaştıran şahıs yönetici...
Üyeliğimi Uzaktaştıran Yöneticinin Kim olduğunu biliyorum ve En Kısa Zamanda Destekten İletişim Sağlayacağım bu kişinin Uzaklaştırılması için ,,,
xxDAVUT yazdı:Böyle Bir konu açtığım İçin Yorum yazmadan beni ikaz etmeden beni forumdan uzaklaştıran o şahsın kim olduğunu biliyorum "xDAVUT " adlı forum üyeliğimden çok yetkili kişiyi deşifre ettim by yönetici
Eceli Olduğum Bir GM Gibi Seninde Ecelin Olurum BENİ uzaklaştıran şahıs yönetici...
Üyeliğimi Uzaktaştıran Yöneticinin Kim olduğunu biliyorum ve En Kısa Zamanda Destekten İletişim Sağlayacağım bu kişinin Uzaklaştırılması için ,,,