Korkusuz'dan Şaheser Silah Üreteceklere Tavsiye

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: Korkusuz'dan Şaheser Silah Üreteceklere Tavsiye

Mesaj gönderen abuzeddin »

ellerine sağlık kardeşim saol çok güzel olmuş.... :D
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

Gerçekten güzel bir paylaşım sizi tebrik ederim :) Ama bence Ashab-ı Kehf ile ilgili söyledikleriniz tam olarak doğru değil . Bi kere şaheser olması onu beş para etmezlikten çıkarır :) Üstü full İbni Sina Solucan olan bir şifacı eline ashab-ı kehf 'i alınca kendinden yüksek seviyelerdeki savaşçı ve büyücüleri rahat yatırır. Örneğin elinde ashab varsa ve üstü ibni sina solucan ise (tek item ibni sina da olabilir) ve üstüne ruh kalkanı açarsa karşısındaki savaşçı isterse full yücelen halit olsun 700 700 vurur şifacıya ayrıca ashab-ı kehf 'in " iyileştirme büyüleri " 'nin fazla olması nedeniyle bir şifacının kudreti ayakteyken bile 4 'er 4'er artar ve %30-%40 ihtimalle daha çok Kritikli can basar . Kritiksiz can basması ise yine normalden fazla olacaktır. Örneğin şifacının kudreti bitti ve elinde ashab var , karşıdaki savaşçı ona 700 700 vururken kudret 4'er 4'er dolduğu için + full ibni sinaysa üstü can basma oranının halkulade artacağından söz etmiyorum 5-10 saniyede bir can basma hakkı gelir + ibni sinayla birlikte kritik can basarsa hem asbah'dan hem de ibni sina'dan dolayı canı %100 fullenir .. Bide latife güzel demişsiniz madenlerinin değerli olmasından dolayı, ama daha hiç kimse bu şaheseri üretemedi bence madenlerine bakarak ona değer biçmek doğru olmaz :) Bende görüşlerimizi aşağıya yazdım belki yardımcı olabilirim :) :

ŞİFACILAR: Ashab-ı Kehf + Full İbni Sina Solucan Veya Tek İtem İbni Sina Set + Ruh Kalkanı (10-15)
BÜYÜCÜLER: Ejder Asa + [Full KanÇalan-Fevzibey + Cevriye-RuhÇalan Set ] + Meditasyon (Yeteneğe istediği kadar verebilir)
SAVAŞÇILAR: Ecel getiren üretmeyiniz size tavsiyem ! ;) Ama illa da üreticem diyorsanız :
ECEL GETİREN + Full Urban Tora Tora - YücelenPhilotheos Set + Sert Vurus (15) + Ağır Vurus (15)

LATİF: Belli değil .. :D

Ama gerçekten güzel bir paylaşım ben sizin tahminlerinizi çürütmek için değil yardım etmek için yorumlarımı yazdım lütfen yanlış anlamayın :D
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

heh demişsinki ecel getiren gösteriş hasrı 49-99
yücelen balyon veya kafa daha iyimiş bak açıklıyım
Ecel getiren hasarı 44-99 ama Vuruş hızı 2 sn yani düşmanına 2sn de bi vuruyo ama
Balyoz veya kafa 3sn de bi vuruyo bu ne demek oluyoki
Ecel getiren hakkatten adına göre bir silah
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

Şu sığınak ve miğratta ne demek işlemiyormuşmuş biz neden duymadık görmedim yada göster madem yetkilerden birisi söyledi
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

Petcarar yazdı:Birazcık büyücülüğü bilen kimse Ejder Asa yla ateş çemberi kullanılması gerektiğini bilir. :D
evet 11 bin vurudğunu gördüm çemberle ejder elindeyken
darkregn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen darkregn »

Öncelikle tüm arkadaslara iyi yorumlarından dolayı teşekkür ederim .
Petcarar yazdı:Birazcık büyücülüğü bilen kimse Ejder Asa yla ateş çemberi kullanılması gerektiğini bilir. :D
Her delikten benim hatamı aramaya çalışan Sen yinemi geldin ? İsteyen Ateş Çemberi kullansın . Ama Ejder Asa nın Ateş Çemberi için ayrı bir özelliği yok . Sen Ejdere yazık etmiş olursun.Lütfen bu konuya bir daha yorum yapma ! Yine tartışmayalım.

rapper yazdı:Gerçekten güzel bir paylaşım sizi tebrik ederim :) Ama bence Ashab-ı Kehf ile ilgili söyledikleriniz tam olarak doğru değil . Bi kere şaheser olması onu beş para etmezlikten çıkarır :) Üstü full İbni Sina Solucan olan bir şifacı eline ashab-ı kehf 'i alınca kendinden yüksek seviyelerdeki savaşçı ve büyücüleri rahat yatırır. Örneğin elinde ashab varsa ve üstü ibni sina solucan ise (tek item ibni sina da olabilir) ve üstüne ruh kalkanı açarsa karşısındaki savaşçı isterse full yücelen halit olsun 700 700 vurur şifacıya ayrıca ashab-ı kehf 'in " iyileştirme büyüleri " 'nin fazla olması nedeniyle bir şifacının kudreti ayakteyken bile 4 'er 4'er artar ve %30-%40 ihtimalle daha çok Kritikli can basar . Kritiksiz can basması ise yine normalden fazla olacaktır. Örneğin şifacının kudreti bitti ve elinde ashab var , karşıdaki savaşçı ona 700 700 vururken kudret 4'er 4'er dolduğu için + full ibni sinaysa üstü can basma oranının halkulade artacağından söz etmiyorum 5-10 saniyede bir can basma hakkı gelir + ibni sinayla birlikte kritik can basarsa hem asbah'dan hem de ibni sina'dan dolayı canı %100 fullenir .. Bide latife güzel demişsiniz madenlerinin değerli olmasından dolayı, ama daha hiç kimse bu şaheseri üretemedi bence madenlerine bakarak ona değer biçmek doğru olmaz :) Bende görüşlerimizi aşağıya yazdım belki yardımcı olabilirim :) :

ŞİFACILAR: Ashab-ı Kehf + Full İbni Sina Solucan Veya Tek İtem İbni Sina Set + Ruh Kalkanı (10-15)
BÜYÜCÜLER: Ejder Asa + [Full KanÇalan-Fevzibey + Cevriye-RuhÇalan Set ] + Meditasyon (Yeteneğe istediği kadar verebilir)
SAVAŞÇILAR: Ecel getiren üretmeyiniz size tavsiyem ! ;) Ama illa da üreticem diyorsanız :
ECEL GETİREN + Full Urban Tora Tora - YücelenPhilotheos Set + Sert Vurus (15) + Ağır Vurus (15)

LATİF: Belli değil .. :D

Ama gerçekten güzel bir paylaşım ben sizin tahminlerinizi çürütmek için değil yardım etmek için yorumlarımı yazdım lütfen yanlış anlamayın :D
Yorumundan dolayı teşekkür ederim yalnız İbni Sina Olan Bir Savascı kendisinden 5 seviye düşük savaşcıları bile yatıramaz. İbni Sina iyileştirme büyülerini artırır.Hasarı artırmaz.Elinde Ashab- Keyf Olduğunu farz edelim .Tek hasar Zehir . Unutmaki 1 Adet Hasar itemle vurusun cok fazla artmaz . Elinde Ashab olsa bile .Diğer yorumlarında hemfikiriz.
kuccukhusam1 yazdı:heh demişsinki ecel getiren gösteriş hasrı 49-99
yücelen balyon veya kafa daha iyimiş bak açıklıyım
Ecel getiren hasarı 44-99 ama Vuruş hızı 2 sn yani düşmanına 2sn de bi vuruyo ama
Balyoz veya kafa 3sn de bi vuruyo bu ne demek oluyoki
Ecel getiren hakkatten adına göre bir silah
Sen hiç Ecel Getiren Kullandınmı Kardeşimm ? Bende öyle sanıyordum Silah hızı farklı dıye ama Balzyozdan-Kafa Koparandan pek bir fark göremedim . Ecel Kullanıp test edip deneyim ona göre yorum vermeni isterim .

veym2 yazdı:
evet 11 bin vurudğunu gördüm çemberle ejder elindeyken
Bir çemberci için Kritiksiz bile 7-8 Bin rahat bir rakam.Elinde Ejder Asa yla Kritik vurduğunuda siz hesaplayın.11 Bin Bence Normal.

Diğer tüm arkadaslar yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim .

Selametle ..
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

İbni sina ŞİFACI dedim savaşçı değil !
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
darkregn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen darkregn »

Tamam kardeşim zaten ibni Sia dedim :) İbni sina hasar vermez :) İyileştirme büyülerini artırır :)
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

darkregn yazdı:Tamam kardeşim zaten ibni Sia dedim :) İbni sina hasar vermez :) İyileştirme büyülerini artırır :)
Kardeş maksat ibni sina değil .. :D ibni sina savaşçı diosun ibni sina savaşçıya yaramaz ben şifacıda diorum . Ashabla birlikte hem hasar verir savaşçıya hem de can kazandırır şifaya :D Şu yazımı bida oku sen xD
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

Derdim senin açığını aramak değil çünkü görünen köy kılavuz istemez ki, sen mesajında öyle kesin bir iddia koymuşsun ki bende misilleme olarak yazmışım sonuna da (:D) koyarak.Ki ejdere de kıymazsın çünkü fazladan gelen 180 büyü hasarı çemberde 1200 hasar oynatır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön