Çemberlitaş'a dair

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Çemberlitaş'a dair

Mesaj gönderen halilumit »

bizler için çalışıp ortaya güzel bir oyun çıkarmaya çalışan sobee ekibine teşekkürler
ne yazık ki yapılan o kadar güzelliği görmeyip sadece olayların kötü yanlarına bakan insanalar da var.
ayrıca yazı üslubunuz hoşuma gitti :)
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

Daha önce, Ejder Asa, Ecel Getiren, Ashab-ı Kehf gibi, önemli şaheserleri üretmiş olan arkadaşlar düşünülerek, yeni silahların materyal gereksinimleri de, eski şaheser silah materyallerin önemli bölümlerini de içerecek şekilde ayarlandı.

demişsiniz . Eski şaheserimizi bozdurup , materyallerini alabilecekmiyiz ?
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
Gecelerinyargicl
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Gecelerinyargicl »

Gorgar yazdı:Güçlü kuvvetli kıyamet kardeşlerini selamlıyorum.

Öncelikle yeni eklenti paketi Çemberlitaş'ı beğenerek oynayacağınızı tahmin ediyoruz. Bizim bir yılımızı harcayarak ortaya koyduğumuz dehşetengiz düşmanlarımızı, yakın zamanda talan edeceğinize inancımız tam:)

Yeni gelen GB ile birlikte, İKV'nin çeşitli bölgelerinde de, küçük büyük yenilikler göreceksiniz. Özellikle, yeraltı ve sivri ada bölgelerindeki yaratıklardan bir kısım önemli materyal seyrek de olsa düşebiliyor. Bu bölgelerde çarpışmayı seven yalnız neferlerin ilgisini çekeceğini tahmin ediyoruz. Hatta İKV'yi ilk dönemlerden takip eden arkadaşlar için eklediğimiz taşkanat derisi, eminim onlara hoş bir sürpriz olmuştur.
Gene Çemberlitaş harici, bazı ilginç ve eğlenceli görevleri de oyuna ekledik.

Ayrıca, İKV'nin tecrubeli oyuncularının zorlanmadığı seviye kasma hadisesi, yeni başlayan arkadaşlarımız için bazı bölümlerde oldukça zorlu oluyordu(Özellikle 40 seviye sonrası) İKV ekibi olarak, her daim oyuncumuzu sıkmadan, dolu dolu bir oyun deneyimi sunmayı hedeflediğimizden, 40 seviye sonrasının zengin içeriğini de gözeterek, deneyim puanı gereksinimlerini, düşürdük. Artık seviye kasmak daha hızlı ve eğlenceli. Görevleri kaçırmamanızı bir kez daha hatırlatalım.

Çemberlitaş ise, tabii ki bu yeni eklentinin merkezinde duruyor. Her bir parçasına özendiğimiz mekanlar, şefler, eşyalar, görevler, sizlere kaliteli bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Reçeteler ile ilgili olarak da; Çemberlitaş'da, şaheser eşyalar, tıpkı migrat ve sığınaklardaki gibi, şef düşmanlardan düşebiliyor.
Ayrıca, GB'lere pek fazla girme olanağı bulamayan, uzun süre GB'leri yaptığı halde istediği eşya setinde eksikleri bulunan oyuncularımız için, üretimin de canlanması adına, bütün şaheser silahların reçeteleri de oyuna eklendi (Bu reçeteler, Şef'lerden düşebiliyor)

Daha önce, Ejder Asa, Ecel Getiren, Ashab-ı Kehf gibi, önemli şaheserleri üretmiş olan arkadaşlar düşünülerek, yeni silahların materyal gereksinimleri de, eski şaheser silah materyallerin önemli bölümlerini de içerecek şekilde ayarlandı.

Ayrıca, sizlerin, oyun piyasasına ayak uydurabilmeniz amacı ile, reçete gereksinimleri, reçetelerin pek çoğu daha ortaya çıkmadan yayınlandı.

Gene de, yeni GB'lerdeki eşyaları üretmenin kolay olduğu düşünülmesin. Çok sayıda zorlu reçete, üretim severleri bekliyorlar.

Her eklenti paketinde olduğu gibi, devasa bir bölgenin oyuna yerleştirilmesi aşamasında, kısa süreliğine de olsa bir takım aksaklıkların yaşanması doğaldır. Bunlara ilişkin göstereceğiniz sabır için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Oyun içerisinde bu süre zarfında tespit ettiğiniz hataları, http://www.istanbuloyun.com/support.aspx sayfa üzerinden bizlere bildirmenizi önemle rica ediyoruz. Herhangi bir hatadan fayda sağlamaya çalışanlar ise, uzun vadede zararlı çıkacağını hatırlatalım:)

Burada saymakla bitmeyecek pek çok detay Çemberlitaş'da sizleri bekliyor. Herkese iyi oyunlar...

Kürşad "Gorgar" Karamahmutoğlu
[İçerik silindi]

Saynimo
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606

imzama sığmadığı için buraya koydum
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Yeni reçetelerden üretilecek eşyalar aktarılabilecek mi?
Yoksa ticaret madenlerle mi sınırlı kalacak ?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Hirs »

İKV ekibi olarak, her daim oyuncumuzu sıkmadan, dolu dolu bir oyun deneyimi sunmayı hedeflediğimizden
MALESEF hedefinize ulaşamdınız çünkü zaten uzun dediğimiz migrat, çemberlitaş grup bölgesi yanında o kadar cüzi
kaldı ki giriş yaptığımızda 420dk.(7saat) gibi uzun bir süre veriliyor bize.Bence grup bölgesi diye bir kavram olmamalı çünkü dün girdiğimiz çokta sağlam grubumuzda bir arkadaşın elektrikleri kesilmiş ve kimseylede ortak oynamadığından tamda B.B kalfalara gelmişken gidip geri gelememesi bizi çileden çıkardı...Bu benim başımada geldi herkesin başınada gelebilir. Buna bir çözüm yolu bulunmalı 10 dk dolunca grup lideri istediği birini içeri alabilme yetkisine sahip olsa oyun daha oynanabilir olacak çünkü 4 saat 5 saat online olmak bana göre değil elbette kesintiler olur, real hayatla bağlantımızı bu oyunu oynuyoruz diye kesemeyizya...Hem böylece işi çıkan gitmek zorunda olan yerine başkasını önerir ve hiç kimsenin ahını almadan oyundan çıkabilir....
Hırs
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Teşekkürler Kürşad Üstad...
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MoSTaR »

olcaytoo yazdı:Eski grup bölgelerinden düşen şaheser ve nadidilerin aktarımı artık neden açılmıyor okadar girdik düşremedik
bari bunların transferini açında paramızla alalım setlerimizi böyle tamamlayalım haa diyeceksiniz oralara giriş azalır bende diyorumki migra ve sığınaktaki hayvanların enerji ve hasarlarını düşürün yine giren olur item arayan olur lütfen şu migrat ve sığınaktan düşen itemlerin transferlerinin önünü açın biraz oyuncudan yana olun...
buna katılıyorum
Kullanıcı avatarı
KiNgHaKkI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen KiNgHaKkI »

Yeni silah reçetelerinde şöyle bir şey olsa da o Ejder çöp yerine dönüşmese.İnanıyorum Ejder asa parlattıktan sonra çöp durumuna düşemez 448 (hasar hepsi) çok büyük bir faktör.Ama yeni silahları üretmek isteyen ejderli arkadaşlara reçetedeki materyallerin yerine reçetede şöyle bir şey olsa nasıl olur.Örneğin:2 kadim 2 meran,vs istiyor asalarda.Onları ve bir kaç materyalı düşürüp reçetede: Ejder asa x1 ve bazı materyallar olsa da biz de üretmek isteyince kolayca üretebilsek :!: Ya da ejder asanın aktarımı açılsın yeni üretecekler satıp diğer asa için birikim yapabilsin.Bilmem kimler katılır bu düşünceye :?:
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI

EMİNÖNÜ

25'ten beri burada ve burada olacak.!!

Dürüst OL !
agahbey11
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen agahbey11 »

olcaytoo yazdı:Sayın Gorgar okadar madalya düşürdük o madalyalar ne işe yarayacak arkadaşım bunları akçe yerine kullanılması uygun olmazmı herşeyi para olarak düşünüyorsunuz birazdan oyundan madalya yoluyla akçe toplayalım...

Peki yeni silahlarda yeniden Kadim Hidra pençesi Meran Mücevheri Liderlik sembolünün yeninden istenmesi hangi akla mantığa sığar üç şaheser ürettim tam 4 karekterin kadimini yaptım vede ikisini de aldım buna rağmen yine önümüze bunları çıkarsıyorsunuz yinemi çar kasıp bunları düşürelim neden böyle yapıyorsunuz zaten tonla para harcadık paramız madenimiz kalmadı birde bunlar için uğraş dur ecel ejder ve asap ları olanlara daha iyi bi yardım yapılmasını gözden geçiriniz...

Şaheser silahları olanlar için (Ejder-Ecel-Latif-Ashap) yeni silahlara yükseltme reçeteleri olsa. Kadim pençe vs istemeden Maden kısmını aynen isteyen reçete olması daha mantıklı olur.
Satılmayacak içerisinde Pençe kullanılmış şaheserler çöp olmaktan çıkar, daha önce emek vermiş kişiler de biraz olsun emeklerinin karşılığını almış olur.

Şu da olabilir; Örneğin Ejder ile Sıfır Kelvin arasındaki maden farkları kadar malzeme istesin. Onları toplayalım.
Silah yükseltmesi olmadan dönüştürülebilsin. Sonra Yükseltme almak isteyen yine alır.
En son agahbey11 tarafından 07 Haz 2011 17:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bir kez yapılan finali iki kez kazanmak imkansızdır.
YALANCILARA da, HAK YİYENLERE de ne söylesen azdır.

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=51016&start=690#p511649
Kullanıcı avatarı
KOMUTANxASKERx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KOMUTANxASKERx »

SADECE :?
ครкєгא-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×-ครкєгאşเŦค
є๓เภöภü