=> Meranın İlk Ashab-ı Kehf Üretimi <=
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: => Meranın İlk Ashab-ı Kehf Üretimi <=
Şimdi ben topladığım Ecel Getiren malzemelerim çarımla beraber çalınmasaydı üreticektim :S
choosensxduygu yazdı:Hayırlı Olsun İlklerı Görmek sevındırıcı..İlkler daima İleride Anılacaktır.Bu Anı Resımleyın Ve Saklayın Ki İleride Tekrar Ekleyıp Bu Gunlere Gulelım ve sizlerle gurur duyalım
TesekkürLer Duygu . Oyundaki Hedefimiz Bu Zaten Birlik Beraberlik Dayanışma İçinde Daima İlklere İmza Atmak . . !
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Biz Hiçbir Zaman Tek Başımıza Kadim Hidra'yı Kestiğimizi Hiçbir Yerde Hiçbir ŞekiLde SöyLemedik SöyLemeyizde.GerekLi KişiLere TeşekkürLerimizi İLettik Desteğimizi 1 Gün Geçte OLsa Verdik.1 Gün Geç Destek Vermemizinde Sebebini AçıkLadık.Biz Sadece Merandaki İLk Şaheser SiLah ÜretimindenBahsediyoruz Burda ve Bunuda MeGaxTeaM Yapmıştır . . . Sanırım Sana İyi Bir Cevap OLmuştur . . .keremm yazdı:NE AC ADAMALRSINIZ ÖYLE YORUMLUYORSUNUZ KI SANKI GÖREVI TEKBASINIZA YAPMISSINIZDA URETMISSINIZ EFENDI OLUN BIRAZ GÖRMEMIS OLMAYIN
TUM YARDIM EDEN ARKADASLAR ADINA
Kutuplarda ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Teşekkürü Siz Hakkedıyorsunuz..Malzemesı Ayrı 1 Dert (Topmak,Zaman,Azim,Sabır)..Size Yazılan Gereksız mesajları Kaileye Almayın Yapan Varsa Çeksın Koysun resmını.
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
bildiğin görgüsüz bunlar
bölgeye yansıtırsın 1 kere yorumları alırsın kullanırsın
diyorum ya görmemiş herifler 10 kere yansıtır 10 kere artislenir
millete ilerde bunu yansıtarak küçük düşürürlerse demedi demeyin
bölgeye yansıtırsın 1 kere yorumları alırsın kullanırsın
diyorum ya görmemiş herifler 10 kere yansıtır 10 kere artislenir
millete ilerde bunu yansıtarak küçük düşürürlerse demedi demeyin
Esselam,
Öncelikle Megax aile topluluğunu tebrik ederim.
Megax loncasi kurulduğunda Megaxrap ile başlamıştım ama Koray loncayı kapatmasından sonra loncadan ayrıldım(karakteri sildim).Şimdi hiç bir loncada falan değilim.Gerçekten güzel ve başarılı bir loncadır.
Aksine lonca demek ters geliyor.Bir aile topluluğu demek daha doğru gelir.Şah Eser Silahlarınız hayırlı uğurlu olsun,darısı başımıza inş.
Saygılarımla;
Rapkoliq.
Megax loncasi kurulduğunda Megaxrap ile başlamıştım ama Koray loncayı kapatmasından sonra loncadan ayrıldım(karakteri sildim).Şimdi hiç bir loncada falan değilim.Gerçekten güzel ve başarılı bir loncadır.
Aksine lonca demek ters geliyor.Bir aile topluluğu demek daha doğru gelir.Şah Eser Silahlarınız hayırlı uğurlu olsun,darısı başımıza inş.
Saygılarımla;
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Zaman
bize yapıcak tek bir şey kalıyor hayırlı olsun güle güle kullan hayırlara vesile olsun :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
hAYIRLI OLSUN UMARIM MEMNUN KALIRSINIZ ....
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Megax Ailesınle Uretımın Ne Alakası Var Anlamadım ..Arkadas Uretmıs Bızde Hayırlı olsun dedık..MEGAX Teamı Bu kadar salya akıtarak övmek gerekmez..Kımın ne olduğu belliRapkoliq yazdı:Esselam,
Saygılarımla;
Rapkoliq.
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN