Konulara baktığımda Ejder Asanın Üretimiyle İlgili Konular Acılmıs , yorumLar Yapılmıs . Bugun Gercekten Cok Farklı Bir Gündü . Şaheser Olarak Adlandırdığımız Silahları Meran Serverinde Üretime Koyan Bende Dahil Bir kaç Arkadasım Oldu . . . Öncelikle Kendilerine Hayırlı Olmasını Diliyorum .
Meranın Değişen Şartlarına , Her Defasında Daha da Zorlu Mücadelelere Uyum Sağlamak ; Kısacası Değişen Meranın Büyüyen Gücü Olma Yolunda Emin Adımlar Atmak İçin Biz de ( MegaxKıss / Megaşifa ) Meranın İlk Ashab-ı Kehf Üretimini Gerçekleştirdik . Oyun içinde İyi Dileklerinden Ötürü Bütün Arkadaslarıma Tesekkür Ediyor , Diğer Arkadaslarımın da Üretmesini bekliyorum
Tebrıkler ve hayırlı olsun arkadaslar ama nejdet kardesıme yazdıgım gıbı sızede ayrıyeten gecmıs olsun bence o cop ıteme o kadar emek ve materyal yazık gunah zehır hasarı zaten ıskarta.. ee bır kudret rejenerasyonu onun ıcıdne degmez.. Ben yenı halını gorunce 2 ad uretıcek materyalı satısını yaptım ve elden cıktım kadım hıdra pencesı harıs fuul hazırladgım bunca zmaanlık emegımı bu sılah da harcamak kısısel olarak bence anlamsız buldum ama umarım memnun klaırsınız xdıyım
Napıcaksın kı max hasarı
ıyılestırme GRUPSIFACISI
zehır hasarı VS SIFACISI
Ikısını bır arada gotursun dıe boyle yapılmıs.....Ister element dızer vs atarsn ıster ıyılestırme dızer kp kasarsn..Ikısıne de ortak ıtem yaratmaya calısmıs adamlar.....
Meran Sunucusunun İLk Şaheser SiLahLarının Lonca ÜyeLerimin Tarafından ÜretiLmesi Beni Gerçektende Sevindirdi.KardeşLerime Yeni İtemLerinin HayırLı OLmasını DiLiyorum. . . .
Hayırlı Olsun İlklerı Görmek sevındırıcı..İlkler daima İleride Anılacaktır.Bu Anı Resımleyın Ve Saklayın Ki İleride Tekrar Ekleyıp Bu Gunlere Gulelım ve sizlerle gurur duyalım