kingdom ve Elvetbende geri sarmadan dolayı çekişme...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Elvetsizlerle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: kingdom ve Elvetbende geri sarmadan dolayı çekişme...

Mesaj gönderen Elvetsizlerle »

ha bide ben fuara gelmedim hiç çünki işimde gücümdeyim senin gibi boş gezenin boş kalfası deilim benim bi işim var ve konyadayım bi fuar için bi oyun için ta ist a gelmem... bi yalanın daha çıktı böylelikle nese çar silme konusuna gelince evt ilk önce silcektim ama sonr akafama dank etti ben bi iftiracı yüzünden ben bi görmemişin yüzünden neden çarımı sileyim ama artık kulanmıcam dedim ve bankalarını boşalttım artık oynamayacağım dedim bir çok arkadaşımda biliyor bunu...artık yeni çar açtım ve oynuyorum senin gibiler karşıma çıkmasın die dua ediyorum ... lodos kalnaında bağır bağır bağırmıştım kingdomm ne kadar ii biri demiştim bana durduk yere karizmasını verdi demiştim en ii arzlardan biri şuan a kadar tahminim demiştim ama gerçek yüzünü görterdiğin için tşk ederim...çok parası varmış rütbesi varmış boşşş... adma olcak ilk yargısız infaz yapmıcan nese bu konuya bir daha cevap yazmıcam ben bu konuyu ben kapatıyorum ve yeni çarımla yeni bi oyun hayatına başlıyorum kingdomsuz bi ikv için ...hey allhım bide fuarda gördüm dior ya :):):):):):) böle bi yalanda ilk defa görüyom hala kıkır kıkır gülüyorum :)
ResimResim

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

Bak kinqdoom adlı şahıs: milletin parasını biliyor gibi konuşmana gerek yok.Hem çok yakın arkadaşlarından para almış olmaz mı? Bİraz mantıklı düşünürsen sevirinirm.K.bakma ama düşüncen yanlış.

SAYGILAR
Resim
KiNqDo0oM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen KiNqDo0oM »

Meqan cocuk Carlarım artık sıLınmıştır dıyor .. ama dedıgım gıbı sılemez sılmedıde carları adında car ac bakalım acabılcen mı ? acamassın ... cunkı sılmedı. arkadaslarından para almış olamazmı tabi olabılır neden olmasın.. Fakat onun oyle olmadıgını oda bende cok ıyı bılıyoruz benım ona yaptıgım o amntıklı oyuna yenık dustu kendısını ıspatladı ne yaptıgımı yazdım tekrardan mı yazıyım ? bak yazıyorum nasıl tuzaga dustunu ... oyun Farkı bı nıckle gırıyorum .. ıbnı sına cevrıye yuzuk kolye varmı dıyorum buna .. var dıyor onları satın almıcam dedı .. nıye almıcam dedı cunkı var ? yansıt dedım yansıttı .. ..Kınqdom ıle gırdım oyuan bana selam verdı as dedım varmı bı degısıklık dedım . yok dedı . ıtemlerımı vercenmı dedım yok kı nasıl verıyım dedı oLsa verıcek gıbı aynı halbukı var ;) parayı verıcenmı dedım yokkı nasıl verıyım dedı . halbukı var . ıtemlerde parada var ama yok dıyıp savusturuyor .. bırde ses cıkarmıyım dıye oyalıyor .. bunu sana yapsalar ? hıc kafana takılmaz dımı sorun etmessın meqan ? dedımkı yuzuk kolyen ne bana tek ıtem yansıtıyor sanıyokı ben bılmıyorum .. ben bunu onceden dusundumde baska carlar gırıp ogrendım neyı var neyı yok .. MAntıklı olun oyunda yasanan gerı sarmalarda ıtem satan kısıdemı yoksa ıtem alan kısıdemı kalır ıtemler gerı sarmadan sonra ? para alıs verıste para alan kısıde yoksa parayı veren kısıdemı kalı? bunarı en ıyı o mu bılır ben mı herkese acık bu forum anket yapılsa acık ara farkla ? ıtemı alışverıste alan ve parayı koyan kısıde kalır gerı sarmadan sonra ..aynılarını yasadım cunkı .. bır de demesın o kısının ınsafına kalmıs ıster verır ıster vermez. tabı ıster verır ıster vermez . ama vermeyınce kendının ne oldugunuda kanıtlamaz mı ? benım derdım burda 40 m degıl bu kısının o cocuksu beynını fet ettım emin oLdum ıtemlerın onda olduna . gerısı boş . vermessende verme gunun bırınde cıkar o para senden . Bırde yazmıs arkadaslarım benle ıtem aktarımı yapar senınkını mı calıcam onlarınkını calmadımda :) len sana ıtem aktarımı yapar arkadasların benımle tanımadıgım 100 lerce kısı aktarım yaptım tanıdıklarımı gec. bendekı sıfreler oyundakı oyuncularda olusuyor onlarca sıfre bılıyorum bende bı sıkayette cıkmadı ona bakarsan guvenırlık konusunda benden onde oldunumu sanıyorsun ? hem bızım olayımız varkı koç sen ıtemlerı aktarımda vermesen dırek hırsız olarak ortaya cıkacagından yapmassın . ama bu gıbı gerı sarmalarda benım ıtem ve paranın sende oldugugunu kesın bılmedıgımı sandın tabı yaparsın.. yerımde kım olursa olsun yapardıdna ıspatlıyamazlarya akıLLısınya . Gec bu ayakları 40 m yı al gule gule harca.. elbet bı gun cıkacak senden .ben emın olmasan konusmam burda okey kımseyı kandırma ben sana ınanan o ınsanlara acıyorum bır gun ogrenırler ıns gercegı ..kı ogreneceklerde burda olmasa dıger tarafta .
Kullanıcı avatarı
Elvetsizlerle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

boşver meqan bırak :D boş konuşma bunlar senin yaptığın oyunu hemde mantıkl i oyun ölemi :D sen dedinki yüzük klye varmı ibni cevriye dedin bende var dedim yansttım bunda her hangibir sakınca göremiyorum ikv sanki kendisinin ekseninde gönüyo halada sölüyorum ben 2-3 .... kişiler yüzünden çarlarımı silemem ama o çarlarda artık oynamıyacağımı tüm arkadaşlırm bilir meqan sende bu konuya mesaj atma boşver kendi debelensin dursn onun ahmeti varbeni banlatacak çok korkuyom :D elinde kanıt olsa bari bide salak yerine koyyuyo dioki yüzük kolyeyi hemen ver yoksa ben geri almasnı bilirim ahmete ve gerekli yerlere göndercem fotoları dior :D kanıtı yok boş bo konuşuyo kanıt koy şu konuya anamın avradımın üstüne yemin ediyorum tüm ama tüm çarlarımı silicem şuanki oynadığım çar ddahi ve bi daha ikv oynamıcam varsa koy şimdi ibni cevriye yüzük kolye resmi koyar bu :D
ResimResim

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Kullanıcı avatarı
Meqan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Meqan »

Tamam beyler artık uzatmayın.Konuşuldukça uzayacak en iyisi kapansın.

SAYGILAR
Resim
Doruk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Doruk »

byler benim bi fikrim war madem ikinizde o kadarz enginsiniz yüzükle kolyeyi bana werin bu konuda kapansın XD
KiNqDo0oM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Elvet bende mılletı nasıl kandırıyosun . ulan allahsız aslı astarı olmayan seylerı yazıyo nerenden cıkartıon o lafları ben acıklamamı yaptım abisi kolye yuzugum sende buna emın olmak ıcınde sana sordum soylemedın yok dedın .. baska cara gectım ordan arastırdım bana yansıttın onları .. kendı carıma gectım ondan yıne sordum yıen yok dedın halbukı var. daha ne konusyosun .. bıde bana ınannayım dıye tek ıtem takı yansıtıyon . yok dıyosun .. allahsız herıf ettgıın yemınlerden utan duyqu somurusu yapıp durma burda carımda oynamıcam carttır curttur gec bu ayakLarı ..

kanıt koy carlarımı sılıcem dıyosun .. KAnıt olmadıgına cok guvenıyosun ztn bu yuzden boyel bı serefsızlıgı yaptın .. kanıt edemıcek dıye kanıt olcanı dusunsen hemen verırdın onları bunu sende bende bılıoruz ..

kanıt olayıan gelınce bu gerı sarma olayındakı en buyuk kanıtı yazdım ıste. 1.'si Itemler ıtemlerı satan kısıde degıl Alan kısıde kalır gerı sarmadan sonra ... 2.'si aynı sekılde ıtemlerı alırken verdıgın parada sende kalır alan kısıde degıl. bu boyledır gerı sarmada degısmez .. 3.'su ben bunlarıda gectım senın yalalnın ortaya cıkartmak ıcın . baska cara gırdım ordan sana yazdım kolye yuzuklerı sende yannssıttın .. kınqdoma gectıgımde . bana ıtemlerı verıcenmı yada paramı dedım .. yok olsa verıcem olmayan seyı nasıl verıyım dıyorsun .. kac defa daha yazıcam bu serefsızlıgını . halbukı ıtemlerde var parada . oyalıyosun .. adam gıbı vermıcem dıyemıyorsun yemıyor korkuyorsun ... burda aramızda gecenlerı yalan yanlıs aktarma kımseye . oky.
Kullanıcı avatarı
Elvetsizlerle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

tmm o zaman madem öğle düşünüyosun paralar ve itemler bende vermiyorum habi bakalım ne yapcan ahmeti çağır hade ? gelsinde banlasım belki suçum vardır
ResimResim

KiNqDo0oM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

bana ahmetten fln bahsetme .. allahsız yazacamı yazdım ben bugunde yıne o sılıcegın carlarında.. onu gec oynamayacagın carlarından o ıtemlerı guzelce yansıtıyosun .. hangı bebek ınanır lan sana mal herıf sat al 40 m nı ne yaparsan yap .. senın ne oldugun ortada ben kanıtlarımı yazdım . 2 ıtem ıcın boş konuscak adam degılım .oky.
kalekask
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kalekask »

Merhabalar, SevgiLi Sığır ÖTESİ Kinqdom Daha Öncede Sana Yüzbinlerce Anlattığım Gibi Gene Söylüyorum Ki Senin Anlamadığını Başkaları Anlasın Aragonnn Adlı Hesabım 39 LV Zamanında Çalındı Ve 4 Ay Çalınıp Gezdi Hesabı Çalan Kişiliksiz Sanırım Bu Sığır ÖTESİ Kinqdom'un Bi Arkadaşının Çarını Çalmış Bu At Kafasının Anlamadığını Siz Anlarsınız Eminim =) SeLam oLsun Tüm Dostlarıma =)

TAMAMI Çizgiyi Geçmeyen Kinqdom . Vitaminsiz Kinqdom Kauçuk Kinqdom Saydam Kinqdom deprem olunca kendini balkondan atan Kinqdom
fotomontaj ile düzelmeyen Kinqdom Papaza sübhaneke okuyup afaroz olan Kinqdom Kimlere İFTİRA Attığına Dİkkat et.

;)

kendalix Aragonnn youneedme
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön