İkv Hasarlar değişti yüzde 10 oyuncu bıraktı grup bölgeleri zorlaştı artık tat vermez oldu yüzde 10 bıraktı
İtemi olan değil parası olan güçlü oluyor yüzde 5 kişi oyunu bıraktı .
Yakında bizde bırakırız Gmler kendileri oynar Yada tüm yaraktıklarla party yaparlar
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ (49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX (49)Türkxxvakitsiz Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Adamlar ne etse size yaranamıyor.Size 1 saatlerini ayırıp kadim kesmeye geliyor gene yaranamıyor.Halbuki dükkanada sizler için okadar şey koyuyor gene yaranamıyor.Ayda yılda bir piyasayı ucuzlatmak için salla kazan yapıyor gene yaranamıyor.
: :twisted: :twisted:
birileri yalakalığa vurmuş işi
ikv bizim için akçe sistemini getirdi demi ) yav adamlar para kazanamıyo plus gelirleri az geldi daha değişik yollardan para kazanmaya çalışıyo
ümidimi kaybettim artık zaten bu oyundan bi cacık olmaz birdahada foruma bişey yazmıcam yeni sunucu son çareleri bana göre oda olmıcak ne halleri varsa görsünler gönüllüleri keşke adam yerine koysalardı
Plus almadan oyuna girip karakter kasabiliyorsunuz.
Dükkandan alışveriş yapmadan bu oyunu oynayabiliyorsunuz.
Hiç para harcamadan bu oyunu oynayabiliyorsunuz.
Buna kısaca Free To Play (F2P) diyoruz.
Fakat her MMORPG oyunda olduğu gibi,bu oyunda da güçlü olmak isteyen para harcıyor.
Knight Online'da da böyledir,Silkroad'da da,WOW'da da.
En iyisini yapmak istiyorsanız mutlaka para yatırmalısınız.Her Türk oyuncu henüz bu kadar bilinçli olmadığından,daha doğrusu çoğu İKV oyuncusu bu tip diğer oyunları oynamadığından "para" faktörüne tepki gösteriyor.
Para yatırmayın,Akçe almayın.Bunlar için kimse alnınıza silah dayamıyor.En iyisine değil iyisine sahip olursunuz
Ayrıca,yeni sunucu açılırsa herkes karakterlerini oraya aktarır oranın kralı olur.Yeni sunucuya hiç gerek yok.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
öncelikle yazımı tamamen okusan böyle düşünmezdin birincisi ben karakter transferine izin verilmeyen dedim ikincisi ise bu oyunların amacı rekabet yaratmaktır eğer sen silahını gelişmezsen başkası geliştirirse sen geride kalırsın böylece yavaş yavaş soğursun oyundan
aklın alıyomu senin iyi ben fazla gelişmiyim ortalarda olayım bana yeter kaç kişi der ya bunu
akçeler gelmeden önce tek ayrıcaklık plusdı iyidi aylık belli bir para verirdik şimdi daha ayrıcalıklı olmak için birsürü masraflar ve rekabetin içinde geri kalmamak için ister istemez almak zorunda kalıyosun buna tepkiler gayet doğaldır
neyse konudan iyice uzaklaştık sorun ikvnin para kaynaklarını arttırmak bizler için yeni eklentilere sebep olacak bu . yazık yani hala göremiyorsunuz yazık gm konu kilit lütfen
destekleyen herkese tekrar teşekkürler burda amacım yüzlerce kişinin isteği ayrıca 700.000 oyuncum var deyipte 40.000 aktif kullanıcıyla dolaşan ikvnin gelişimini istiyorum sadece başka hiçbir amacım yok !!
Sadece plus vardı diyorsunuz sonra yeni eklentiler bekliyorsunuz demekki adamlara yetmemiş plusların parası akçeyi çıkardılar zaten akçe oyunun başından beri düşünülen bir şeydi yeni geldi .
Yeni sunucu gelecek karakter transferine kapalı olacak .
o sunucuya şaheser üretemeyenlerin % 80 i geçer
"madenler boş olur hızlıca çekerim ve üretirim" sevdasına
sende onlardan biri gibi durmuyor değilsin
yazıklar olsun ya birisi metnimi doğru okumamış ben kendim başlamıcam sunucuya ben ikv gönüllüsü olarak istiyorum bunu birazdaha gelişmesi için ikv nin KARAKTER TRANSFERİ GEÇERLİ DEĞİL diyoruz ayrıca %80 saheser üretemez dedin ya zaten bu saheserler gökten düşmedi yavaş yavaş sunucu toparlanır burda çaylaklar eğitim şansı bulur yorumlarınızdan önce ilk metinimi okuyun lütfen
istediğinizi diyin sizin gibi koyun topluma az bile bu adamlar yavaş yavaş soyuyor sizi haberiniz yok hesaba girmicem bidaha ne halt yerseniz yiyin koyun halkın koyun çocukları
Katilxaral yazdı:yazıklar olsun ya birisi metnimi doğru okumamış ben kendim başlamıcam sunucuya ben ikv gönüllüsü olarak istiyorum bunu birazdaha gelişmesi için ikv nin KARAKTER TRANSFERİ GEÇERLİ DEĞİL diyoruz ayrıca %80 saheser üretemez dedin ya zaten bu saheserler gökten düşmedi yavaş yavaş sunucu toparlanır burda çaylaklar eğitim şansı bulur yorumlarınızdan önce ilk metinimi okuyun lütfen
istediğinizi diyin sizin gibi koyun topluma az bile bu adamlar yavaş yavaş soyuyor sizi haberiniz yok hesaba girmicem bidaha ne halt yerseniz yiyin koyun halkın koyun çocukları