yeni sunucu

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
WebasLan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: yeni sunucu

Mesaj gönderen WebasLan »

Kurtlarxkadriye yazdı:Yeni sunucu açılsa ne olcak karakter transferi ile 3 5 kişi gider oraya orada imparatorluklarını kurarlar... 8-) 8-)

Bazı şeyler doğru gibi gözüksede başka hataların başlangıcını tetikler... :shock: :shock:

Siz bunları boşverin.. kadım dostluklar kurun... bakın o zaman her zorluk kolayca ortadan kalkıcak :geek: :geek:

Şahsi düşüncem; bazı şeyler arz telple alakalıdır. oyundaki oyuncu potansiyeline göre gerektiği kadar sunucu bence mevcut..

Haklısın Abla .
Eğer Dostların Olursa Yer Bulursun , Bir Çevren Olur , Rahat Olursun
Bunun İçin Ayrı Bir Sunucuya Gerek Yok
Sevgide güneş gibi ol,
Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,
Hataları örtmede gece gibi ol,
Tevazuda toprak gibi ol,
Öfkede ölü gibi ol,

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Kurtlarxkadriye yazdı:Yeni sunucu açılsa ne olcak karakter transferi ile 3 5 kişi gider oraya orada imparatorluklarını kurarlar... 8-) 8-)

Bazı şeyler doğru gibi gözüksede başka hataların başlangıcını tetikler... :shock: :shock:

Siz bunları boşverin.. kadım dostluklar kurun... bakın o zaman her zorluk kolayca ortadan kalkıcak :geek: :geek:

Şahsi düşüncem; bazı şeyler arz telple alakalıdır. oyundaki oyuncu potansiyeline göre gerektiği kadar sunucu bence mevcut..
Katılıyorum . Eskiden Karakter Aktarımı Yoktu Sunucular Arası. Fakat Şimdi Yeni Sunucu Açmanın Mantığı Yok .
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: [Kan Ve Revan]

Mesaj gönderen Kaswa »

İkv Hasarlar değişti yüzde 10 oyuncu bıraktı grup bölgeleri zorlaştı artık tat vermez oldu yüzde 10 bıraktı
İtemi olan değil parası olan güçlü oluyor yüzde 5 kişi oyunu bıraktı .

Yakında bizde bırakırız Gmler kendileri oynar :D Yada tüm yaraktıklarla party yaparlar :D
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

Adamlar ne etse size yaranamıyor.Size 1 saatlerini ayırıp kadim kesmeye geliyor gene yaranamıyor.Halbuki dükkanada sizler için okadar şey koyuyor gene yaranamıyor.Ayda yılda bir piyasayı ucuzlatmak için salla kazan yapıyor gene yaranamıyor.
: :twisted: :twisted:
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Katilxaral
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Katilxaral »

birileri yalakalığa vurmuş işi
ikv bizim için akçe sistemini getirdi demi :)) yav adamlar para kazanamıyo plus gelirleri az geldi daha değişik yollardan para kazanmaya çalışıyo
ümidimi kaybettim artık zaten bu oyundan bi cacık olmaz birdahada foruma bişey yazmıcam yeni sunucu son çareleri bana göre oda olmıcak ne halleri varsa görsünler gönüllüleri keşke adam yerine koysalardı
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SpyderFreak »

Plus almadan oyuna girip karakter kasabiliyorsunuz.
Dükkandan alışveriş yapmadan bu oyunu oynayabiliyorsunuz.
Hiç para harcamadan bu oyunu oynayabiliyorsunuz.
Buna kısaca Free To Play (F2P) diyoruz.
Fakat her MMORPG oyunda olduğu gibi,bu oyunda da güçlü olmak isteyen para harcıyor.
Knight Online'da da böyledir,Silkroad'da da,WOW'da da.
En iyisini yapmak istiyorsanız mutlaka para yatırmalısınız.Her Türk oyuncu henüz bu kadar bilinçli olmadığından,daha doğrusu çoğu İKV oyuncusu bu tip diğer oyunları oynamadığından "para" faktörüne tepki gösteriyor.

Para yatırmayın,Akçe almayın.Bunlar için kimse alnınıza silah dayamıyor.En iyisine değil iyisine sahip olursunuz ;)

Ayrıca,yeni sunucu açılırsa herkes karakterlerini oraya aktarır oranın kralı olur.Yeni sunucuya hiç gerek yok.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kullanıcı avatarı
Katilxaral
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

öncelikle yazımı tamamen okusan böyle düşünmezdin birincisi ben karakter transferine izin verilmeyen dedim ikincisi ise bu oyunların amacı rekabet yaratmaktır eğer sen silahını gelişmezsen başkası geliştirirse sen geride kalırsın böylece yavaş yavaş soğursun oyundan

aklın alıyomu senin iyi ben fazla gelişmiyim ortalarda olayım bana yeter kaç kişi der ya bunu

akçeler gelmeden önce tek ayrıcaklık plusdı iyidi aylık belli bir para verirdik şimdi daha ayrıcalıklı olmak için birsürü masraflar ve rekabetin içinde geri kalmamak için ister istemez almak zorunda kalıyosun buna tepkiler gayet doğaldır

neyse konudan iyice uzaklaştık sorun ikvnin para kaynaklarını arttırmak bizler için yeni eklentilere sebep olacak bu . yazık yani hala göremiyorsunuz yazık gm konu kilit lütfen

destekleyen herkese tekrar teşekkürler burda amacım yüzlerce kişinin isteği ayrıca 700.000 oyuncum var deyipte 40.000 aktif kullanıcıyla dolaşan ikvnin gelişimini istiyorum sadece başka hiçbir amacım yok !!
Kullanıcı avatarı
IIxMykonSxII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIxMykonSxII »

Sadece plus vardı diyorsunuz sonra yeni eklentiler bekliyorsunuz demekki adamlara yetmemiş plusların parası akçeyi çıkardılar zaten akçe oyunun başından beri düşünülen bir şeydi yeni geldi .
Yeni sunucu gelecek karakter transferine kapalı olacak .
o sunucuya şaheser üretemeyenlerin % 80 i geçer
"madenler boş olur hızlıca çekerim ve üretirim" sevdasına
sende onlardan biri gibi durmuyor değilsin
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Katilxaral
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

yazıklar olsun ya birisi metnimi doğru okumamış ben kendim başlamıcam sunucuya ben ikv gönüllüsü olarak istiyorum bunu birazdaha gelişmesi için ikv nin KARAKTER TRANSFERİ GEÇERLİ DEĞİL diyoruz ayrıca %80 saheser üretemez dedin ya zaten bu saheserler gökten düşmedi yavaş yavaş sunucu toparlanır burda çaylaklar eğitim şansı bulur yorumlarınızdan önce ilk metinimi okuyun lütfen

istediğinizi diyin sizin gibi koyun topluma az bile bu adamlar yavaş yavaş soyuyor sizi haberiniz yok hesaba girmicem bidaha ne halt yerseniz yiyin koyun halkın koyun çocukları
Kullanıcı avatarı
FLaT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FLaT »

Katilxaral yazdı:yazıklar olsun ya birisi metnimi doğru okumamış ben kendim başlamıcam sunucuya ben ikv gönüllüsü olarak istiyorum bunu birazdaha gelişmesi için ikv nin KARAKTER TRANSFERİ GEÇERLİ DEĞİL diyoruz ayrıca %80 saheser üretemez dedin ya zaten bu saheserler gökten düşmedi yavaş yavaş sunucu toparlanır burda çaylaklar eğitim şansı bulur yorumlarınızdan önce ilk metinimi okuyun lütfen

istediğinizi diyin sizin gibi koyun topluma az bile bu adamlar yavaş yavaş soyuyor sizi haberiniz yok hesaba girmicem bidaha ne halt yerseniz yiyin koyun halkın koyun çocukları
Alan memnun veren memnun gerisi teferruat
FLaT

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön