kardeş şurda mantıktan bi eser göster banaintikamatesi yazdı:Hocamısın :?: nerden biliyorsun günah olmadığını :?:
Karizma alanı kesmek günahtır :)
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Karizma alanı kesmek günahtır :)
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
Yakuzaxlider yazdı:Sen benım vermek ıstedııgım mesajı IQ dan oturu anlamadın ıcın sana boş gelıyorKozmikOda yazdı:Yakuzaxlider yazdı:Beyler karızma alanı kesmek gunahtır. not ( zekeriya beyaz ) :mrgreen:
Beyler böyle sahtekar lara inanmayın kesınlıkle karızma alanı kesmek gunah deıldır rahatlıkla kesebilirsiniz :mrgreen: helalı hoş olsun nasıl olsa klana giren kesilmeyi kabul ediyor dimi
Kardeşim Senin Dediklerin Saçma Bence.. Sanki Zekeriya Beyaz İkv Oynuyorda Karizma Alanı Kesmeyin Diyor...
Ayrıca Öle Bi Kural,Kaide'de Yok Adam Klana Girmişse Her şeyi kabul etmiş demektir senn buraya konu açman boş oluyor kardeş....
Kardeşim Bana Birşey Boş Gelmiyor Ve Anlıyorum Ama sen anlatamıyorsun yada anlattığın şeyler boş biz gerizekalıda değiliz malda değiliz Sen anlatamıyorsun burda gelip anlamıyorsun diyorsun ve boş konular açıyorsun...
KozmikOda....! Çok Yakında
Derdi Olan Özele pLease...!
klan katıldıgında her han her yerde saldıra kendini korukmak zorunda koruyamıyorsa klan girmesim BEN 3 LEVEL Bİ ARZ GÖRDUM MU ONUDA KESERİM...
XxSENGEZERxX sengezer Sengezer
Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi
Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi
Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
- Yakuzaxlider
- İri Fare Avcısı
bişe anlamadın laflarından belliki saçmalamaya devam ediyorsun. Ben karızma alanı kesınce neden hırsız denıyor ona anlam veremedım ıcın hırsz dıyenlerle bu şekilde dalga geçerek konu açdım.Dediklerımı anlamıyosan yada anlamamazlıkdan gelıosan buraya yorum atmaKozmikOda yazdı:Yakuzaxlider yazdı:Sen benım vermek ıstedııgım mesajı IQ dan oturu anlamadın ıcın sana boş gelıyorKozmikOda yazdı:Yakuzaxlider yazdı:Beyler karızma alanı kesmek gunahtır. not ( zekeriya beyaz ) :mrgreen:
Beyler böyle sahtekar lara inanmayın kesınlıkle karızma alanı kesmek gunah deıldır rahatlıkla kesebilirsiniz :mrgreen: helalı hoş olsun nasıl olsa klana giren kesilmeyi kabul ediyor dimi
Kardeşim Senin Dediklerin Saçma Bence.. Sanki Zekeriya Beyaz İkv Oynuyorda Karizma Alanı Kesmeyin Diyor...
Ayrıca Öle Bi Kural,Kaide'de Yok Adam Klana Girmişse Her şeyi kabul etmiş demektir senn buraya konu açman boş oluyor kardeş....
Kardeşim Bana Birşey Boş Gelmiyor Ve Anlıyorum Ama sen anlatamıyorsun yada anlattığın şeyler boş biz gerizekalıda değiliz malda değiliz Sen anlatamıyorsun burda gelip anlamıyorsun diyorsun ve boş konular açıyorsun...
Yakuzaxlider
Yakuzaxlider yazdı:bişe anlamadın laflarından belliki saçmalamaya devam ediyorsun. Ben karızma alanı kesınce neden hırsız denıyor ona anlam veremedım ıcın hırsz dıyenlerle bu şekilde dalga geçerek konu açdım.Dediklerımı anlamıyosan yada anlamamazlıkdan gelıosan buraya yorum atmaKozmikOda yazdı:Yakuzaxlider yazdı:Sen benım vermek ıstedııgım mesajı IQ dan oturu anlamadın ıcın sana boş gelıyorKozmikOda yazdı:Yakuzaxlider yazdı:Beyler karızma alanı kesmek gunahtır. not ( zekeriya beyaz ) :mrgreen:
Canım benim zavallı akılsız kardeşim sen o kuş kadar beyninle anlıyorsun abilerinmi anlamayacak... Tabikide o kuş kadar beyininle yazdıklarını anlıyorum ancak Daha önce hiç kimse bu konuyu dile getirmemişti çünkü lüzumsuz bi konu Senin gibi 3-5 velet gider karizma alırken kesilir sonra bölgeden hırsız diye bağırır baktı ordada bişe yok buraya konu açar
KozmikOda....! Çok Yakında
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Jön Türkler
Yakuzaxlider yazdı:Beyler karızma alanı kesmek gunahtır. not ( zekeriya beyaz ) :mrgreen:
Karizma alan veya satan kişiyi kesmek yasak,günah vb. değil karizma alan veya satan kişiye karşı biraz saygılı olmak gerek bu kadar aç olmamak gerek.Sonuçta orada gösterdiğin davranış ve sırf bu yüzden buraya açtıgın konu senin kişiliğini gösterir...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Ya bırader Bugun Sabah Namazına Kalkamadım Agah efendıye sordum kazasını kılsam olur mu ? Olur dedı
Yoldan gecerken de 32 lwl arz kestım mısırda agopa sordum gunahın cok dedı gel aksam gunahını cıkaralım
ıkındı vaktı bı arz saldırdı
ayagıma bı cızık attı ::D kanadı , şafii oldugum ıcın abdestım bozulurmu 
Yoldan gecerken de 32 lwl arz kestım mısırda agopa sordum gunahın cok dedı gel aksam gunahını cıkaralım
ıkındı vaktı bı arz saldırdı

Lonca : Mahşerin Atlıları
Savaşçı: TraYN
Büyücü