Karizma alanı kesmek günahtır :)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Karizma alanı kesmek günahtır :)

Mesaj gönderen kontforum62 »

intikamatesi yazdı:Hocamısın :?: nerden biliyorsun günah olmadığını :?:
kardeş şurda mantıktan bi eser göster bana :)
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
KozmikOda
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KozmikOda »

Yakuzaxlider yazdı:
KozmikOda yazdı:
Yakuzaxlider yazdı:Beyler karızma alanı kesmek gunahtır. not ( zekeriya beyaz ) :mrgreen:

Beyler böyle sahtekar lara inanmayın kesınlıkle karızma alanı kesmek gunah deıldır rahatlıkla kesebilirsiniz :mrgreen: helalı hoş olsun nasıl olsa klana giren kesilmeyi kabul ediyor dimi 8-)

Kardeşim Senin Dediklerin Saçma Bence.. Sanki Zekeriya Beyaz İkv Oynuyorda Karizma Alanı Kesmeyin Diyor...
Ayrıca Öle Bi Kural,Kaide'de Yok Adam Klana Girmişse Her şeyi kabul etmiş demektir senn buraya konu açman boş oluyor kardeş....
Sen benım vermek ıstedııgım mesajı IQ dan oturu anlamadın ıcın sana boş gelıyor

Kardeşim Bana Birşey Boş Gelmiyor Ve Anlıyorum Ama sen anlatamıyorsun yada anlattığın şeyler boş biz gerizekalıda değiliz malda değiliz Sen anlatamıyorsun burda gelip anlamıyorsun diyorsun ve boş konular açıyorsun...
KozmikOda....! Çok Yakında

Derdi Olan Özele pLease...!
Kullanıcı avatarı
SENGEZER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SENGEZER »

klan katıldıgında her han her yerde saldıra kendini korukmak zorunda koruyamıyorsa klan girmesim BEN 3 LEVEL Bİ ARZ GÖRDUM MU ONUDA KESERİM...
XxSENGEZERxX sengezer Sengezer

Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi

Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
Kullanıcı avatarı
Yakuzaxlider
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Yakuzaxlider »

KozmikOda yazdı:
Yakuzaxlider yazdı:
KozmikOda yazdı:
Yakuzaxlider yazdı:Beyler karızma alanı kesmek gunahtır. not ( zekeriya beyaz ) :mrgreen:

Beyler böyle sahtekar lara inanmayın kesınlıkle karızma alanı kesmek gunah deıldır rahatlıkla kesebilirsiniz :mrgreen: helalı hoş olsun nasıl olsa klana giren kesilmeyi kabul ediyor dimi 8-)

Kardeşim Senin Dediklerin Saçma Bence.. Sanki Zekeriya Beyaz İkv Oynuyorda Karizma Alanı Kesmeyin Diyor...
Ayrıca Öle Bi Kural,Kaide'de Yok Adam Klana Girmişse Her şeyi kabul etmiş demektir senn buraya konu açman boş oluyor kardeş....

Kardeşim Bana Birşey Boş Gelmiyor Ve Anlıyorum Ama sen anlatamıyorsun yada anlattığın şeyler boş biz gerizekalıda değiliz malda değiliz Sen anlatamıyorsun burda gelip anlamıyorsun diyorsun ve boş konular açıyorsun...
bişe anlamadın laflarından belliki saçmalamaya devam ediyorsun. Ben karızma alanı kesınce neden hırsız denıyor ona anlam veremedım ıcın hırsz dıyenlerle bu şekilde dalga geçerek konu açdım.Dediklerımı anlamıyosan yada anlamamazlıkdan gelıosan buraya yorum atma
Yakuzaxlider
Kullanıcı avatarı
KozmikOda
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen KozmikOda »

Yakuzaxlider yazdı:
KozmikOda yazdı:
Yakuzaxlider yazdı:
KozmikOda yazdı:

bişe anlamadın laflarından belliki saçmalamaya devam ediyorsun. Ben karızma alanı kesınce neden hırsız denıyor ona anlam veremedım ıcın hırsz dıyenlerle bu şekilde dalga geçerek konu açdım.Dediklerımı anlamıyosan yada anlamamazlıkdan gelıosan buraya yorum atma

Canım benim zavallı akılsız kardeşim sen o kuş kadar beyninle anlıyorsun abilerinmi anlamayacak... Tabikide o kuş kadar beyininle yazdıklarını anlıyorum ancak Daha önce hiç kimse bu konuyu dile getirmemişti çünkü lüzumsuz bi konu Senin gibi 3-5 velet gider karizma alırken kesilir sonra bölgeden hırsız diye bağırır baktı ordada bişe yok buraya konu açar :) biz de karizma alırken kestik,kesildik ama senin gibi buraya konu açmadık...
KozmikOda....! Çok Yakında

Derdi Olan Özele pLease...!
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Karizma alan veya satan kişiyi kesmek yasak,günah vb. değil karizma alan veya satan kişiye karşı biraz saygılı olmak gerek bu kadar aç olmamak gerek.Sonuçta orada gösterdiğin davranış ve sırf bu yüzden buraya açtıgın konu senin kişiliğini gösterir...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
abidixx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen abidixx »

akıllı olun

meran/ truva
ResimResim
ResimResim
Resim

adam olun la
Kullanıcı avatarı
TraYN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TraYN »

Ya bırader Bugun Sabah Namazına Kalkamadım Agah efendıye sordum kazasını kılsam olur mu ? Olur dedı =)
Yoldan gecerken de 32 lwl arz kestım mısırda agopa sordum gunahın cok dedı gel aksam gunahını cıkaralım :D
ıkındı vaktı bı arz saldırdı :D ayagıma bı cızık attı ::D kanadı , şafii oldugum ıcın abdestım bozulurmu :D
Resim

Lonca : Mahşerin Atlıları
Savaşçı: TraYN
Büyücü :[/b] FataLErroR

“Genel Sohbet” sayfasına dön