TheOkqn yazdı:Oyunun %90 ı diyorduki Migrat ve Sıgınaklar gelecek Hidra konusu geçtimi ise ohoo 1 yıla anca gelir gelmez belki diyorlardı ee noldu ?? Hidra geldi yeni bölümler gelmedi..Yönetim sag gösteriyor sol vuruyor genel bi açıklama yapılmadıktan sonra kimse ne derse desin inanmaya gerek yoq..Şimdiden bekleyip görcez belki yeni bölümlerden önce lvl gelecek yada gözlük yada yada yada.. :lol:
Sarısakal'a (Emre Yücelen) sordum sığınaklar ve Miğrat Çok ama çok zamanda geliyor dedi...
Evet Aylar Sonra Hıdra Geldı Daha Sonrasında Yenı Gozluklerı Beklıyoruz Acıkcası Bolgeler Zor Genısleme Paketı Ile Geldıgı Icın Bu Durumda Baya Bı Surec Boyle Devam Edecegız Bence.Aksıne Yenı Bolgeler Gelcek Evet Fuarda GORGAR Ile Bırbır Muhabbet Ettık Arkadaslarla SOnlejyonersıfa ve Seytanınsıparısı Yenı Zırhlar Gelıcekmı Dıye Sordugumuzda.- Tabıkıde Gelıcek Ama Zırh Verırmı Onu Bılmıyorum Artık.DIyerek Gulumsemıstı..Yenı Bolgeler Nasıl Cokmu Saglam Canavarlar ? Dedıgımızde. - Evet Zaten Oraya Tek Tek Gırılmeyecek 5 Arz 1 Lodos Gıremez 6 Lı Grup Gırebılır dedı . Buda Er Meydanına Benzer Bısı Yanı .- Evet Oyle Bıraz Dedi.Lonca Sıstemı Ne Zaman Gelcek Oyuncular Buyuk Bır Heycan Ile Beklıyor bu Proje ne kadar surucek ? dedıgımızde. Lonca Sıstemı Yenı Bolgeler Zırhlar Ve Gozlukler Sonrasında Gelecegını Soyledı. Malesef Heycanımız Yarıya Indı Daha Aylar Var Belkıde Yıllar Dedık . - Ansızın Bır Gun Lonca Sıstemı Ile Karsılasabılırsınız.Dedi Heycanımız Tekrardan Atmaya Baslarken CaptainATX In Ttnet E pin Plus Dagıtılmaya Basladı Dedıgınde Konusmamız Sona Ermıstı.Fuarda Cok Ilgılenen Nerull Adlı Dev 'ımızede Tesekkurler .
-*-*-Cevap İçin Çok teşekkürler-*-*-
Fakat bu cevaplar Yöneteciler tarafından yapılsaydı o zaman daha iyi olurdu
Bana sorarsanız ilk olarak gelmesi gereken sırasıyla şunlardır
1-Lonca sistemi (çünkü İkv halkı bunun yıllardır bekliyor ve yönetim bizi sürekli oyalıyor)
2-Yeni gözlükler (ee hala 35 lwllik gözlük takıyoruz bence yeni gözlklerde gelsin
3- Yeni seviyeler (59-69 lwl gibi) gelmeli (yeni yerler gelmeden önce yeni seviyeler gelirse oyun için dahaiyi olabilecektir bence
4-Şifa ve bÜyü için zırhlar
5-Yeni yerler..
SAYIN YÖNETİCİLER LÜTFEN >BİZİ BU OLAYLAR HAKKINDA >AYDINLATINIZ
Fuarda birçok kişiyle sohbet etme imkani buldum.Ögrenmek istedigim ilk şey gözlükler idi ama şimdilik öle bir planları olmadıgını söledi.Gene bazı yetkililerden lvl sordum yeni lvl gelmicek dedi ama yeni itemler gelecek dendi.
Yetkilinin biri bazı itemlerinde sadece bazı bosslardan düşeceğini ağzından kaçırdı.Mesela phı'den phı modeli kalkan gibi ama bu yeni bosslarda geçerdi dev anada phıde olmıyacak.