Görev itemleri hk[Şfacı]
Re: Görev itemleri hk[Şfacı]
Maalesef sıfacılar ıcın verılen goev ıtemelrı genelde cop olarak adlandıdırdıgımzı yurden olur haklısınız ben bu oyunda en cok sıfayı seven bır oyuncuyum ve hemen hemen her yetenegı denerım 3 sıfam war ve kasarken sırf gorev ıtemelrını ve buyu hasarlarını denemek ıcın bırını zehır bırını asıt kastım ve malsef zehırı 43 lvl asıtı 45 lvl dayanabıldım
Ama gorunun su kı buyu hasarı sıfada hem kullanıssız hemde hasarı dusuk esyalar o yuzden gorev esyalrını genelde kasada anı olsun dıye saklıoyurz 
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
- AmisosxxPitbuLL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Gargoyle35 yazdı:Şifacılıktan anlarım demiyorum ama mesela full hayyan ardenner bi şifacı asit ve bilgisi 15 oldumu 2000 e yakın vurmaz mı ?? bunu her 3 saniyede bir vurduğunu düşünürsek baya etkili olur dimi ?
Max vuracağı 700 ila 800 arasıdır. Kritikle max 1.500 olur. Her vuruşda 11 kudret götürüyor. Toplamda 10 vuruş yapabilirsin. Bunların hepsi Kritik olsa 15.000 olur ve sadece asit atarak ayakta kalamazsın ve grubunu sağlam tutamazsın
Emre sana her zaman olduğu gibi yine katılıyorum ve gereken neyse ben şahsen yapmaya hazırım kardeşim.[/color]
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
MahLas : AmisosxxPitbuLL
Sunucu : TıLsIm..
LonCa : Amisos..
KLan : LoDoS..
KaraKTer : Şifacı
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
AmisosxxPitbuLL yazdı:Gargoyle35 yazdı:Şifacılıktan anlarım demiyorum ama mesela full hayyan ardenner bi şifacı asit ve bilgisi 15 oldumu 2000 e yakın vurmaz mı ?? bunu her 3 saniyede bir vurduğunu düşünürsek baya etkili olur dimi ?
Max vuracağı 700 ila 800 arasıdır. Kritikle max 1.500 olur. Her vuruşda 11 kudret götürüyor. Toplamda 10 vuruş yapabilirsin. Bunların hepsi Kritik olsa 15.000 olur ve sadece asit atarak ayakta kalamazsın ve grubunu sağlam tutamazsın
Emre sana her zaman olduğu gibi yine katılıyorum ve gereken neyse ben şahsen yapmaya hazırım kardeşim.[/color]
Bunu senden duymuştum celal bi diğer şifacılarıda sorayım dedim
Deveye sormuşlar neren eğri diye Deve demiş Nerem Doğru ki.
İşte İKV Bu istakamete hızla yuvarlanıyo
İşte İKV Bu istakamete hızla yuvarlanıyo

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Arkadaslar oyunu dıkkatlı bı sekılde ıncelemedınıgız acıkca bellı oyunda her karakterın bır gorevı vardır
Savascı yakın sılah kullanımda ustadır o yuzden ustunde hasar ıtem olmalı
Buyucu uzaktan buyu atar dusmanının kendısıne yaklasmasını onluyen buyulerı vardır
Şifacı ıse aslında en onemlısıdır gerıde kalarak savascı ve buyuculerı korurlar zehır hasarının olması ıse ıyıcene ıncelersenız sıfacı zehır atar dusmanı yavaslatır ve kendını ıyı bılen bı sıfacı ıse tek basına bı savascıyla basa cıkabılır hatta buyucuyle bıle karakterlerı ıyı ıncelemeden ona bı yetenek yuklemeye calısmayın unutmayın bu karakterın adı Şifacı Savascı yetenegı gereksız
Savascı yakın sılah kullanımda ustadır o yuzden ustunde hasar ıtem olmalı
Buyucu uzaktan buyu atar dusmanının kendısıne yaklasmasını onluyen buyulerı vardır
Şifacı ıse aslında en onemlısıdır gerıde kalarak savascı ve buyuculerı korurlar zehır hasarının olması ıse ıyıcene ıncelersenız sıfacı zehır atar dusmanı yavaslatır ve kendını ıyı bılen bı sıfacı ıse tek basına bı savascıyla basa cıkabılır hatta buyucuyle bıle karakterlerı ıyı ıncelemeden ona bı yetenek yuklemeye calısmayın unutmayın bu karakterın adı Şifacı Savascı yetenegı gereksız
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Mantık hatası , büyücüleri savaşçıdan daha rahat keserim , sabır eyleGazap yazdı: kendını ıyı bılen bı sıfacı ıse tek basına bı savascıyla basa cıkabılır hatta buyucuyle bıle
yazımı dıkkat okursan bı mantık hatası olmadıgını gorebılırsın ayrıca buyucunun hasarı daha serı ve hızlı oldugu ıcın onu yazdımCeviz yazdı:Mantık hatası , büyücüleri savaşçıdan daha rahat keserim , sabır eyleGazap yazdı: kendını ıyı bılen bı sıfacı ıse tek basına bı savascıyla basa cıkabılır hatta buyucuyle bıle
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
biz büyücü görev itemleri ile kasabilir veya başka bir işinde kullanabilir
savaşçıda öyle kasabilir ws atabilir vs
Peki mantık hatası olduğunu söyleyen kardeş şifacı verilen itemlerle savaşçı kesebilir mi başkasını koruyabilir mi ya da kasabilir mi. Şifa dan bahsediyosan orda duracaksın öyle herkese sallamak düşmez sadece uzun zaman kullananlar anlar bunu
savaşçıda öyle kasabilir ws atabilir vs
Peki mantık hatası olduğunu söyleyen kardeş şifacı verilen itemlerle savaşçı kesebilir mi başkasını koruyabilir mi ya da kasabilir mi. Şifa dan bahsediyosan orda duracaksın öyle herkese sallamak düşmez sadece uzun zaman kullananlar anlar bunu

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Gerçekten şfiacılara o itemleri vereceklerine ex verseler daha çünkü hiç bir işe yaramıyor ya 

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
merhaba;
görev itemleri bir oyunda destek olarak nitelendirilmelidir.ikv takımı bunu kimi ırka (Savaşçı-büyücü-şifacı) kolay kimi ırka ise zor hediye etmektedir.şifacılarımız zaten bilirlerki oyunun en zor ırklarıdır ikv takımıda bunu (benim düşünceme göre) zorlaştırarak şifacı ırkının güçlenmesi yada şifacı ırkının eşyalarının değer kazanması için yapmaktadır unutmayın ki değeri yüksek olan eşyalar kullanışlıdır bu size ilerdede laızm olur ve ticari amaçtan bu görevde verilirse bu değerin ne önemi kalır ki hepimiz biliyoruz ki ticarette "bu görev itemi " vb. diyerek eşyayı yada efsunun değerini düşürüyoruz işte genel olarak gene ikv takımı bunu tek yönden değil bütün çoklu yönlerden bakarak açıklamıştır
saygılarımla ..
görev itemleri bir oyunda destek olarak nitelendirilmelidir.ikv takımı bunu kimi ırka (Savaşçı-büyücü-şifacı) kolay kimi ırka ise zor hediye etmektedir.şifacılarımız zaten bilirlerki oyunun en zor ırklarıdır ikv takımıda bunu (benim düşünceme göre) zorlaştırarak şifacı ırkının güçlenmesi yada şifacı ırkının eşyalarının değer kazanması için yapmaktadır unutmayın ki değeri yüksek olan eşyalar kullanışlıdır bu size ilerdede laızm olur ve ticari amaçtan bu görevde verilirse bu değerin ne önemi kalır ki hepimiz biliyoruz ki ticarette "bu görev itemi " vb. diyerek eşyayı yada efsunun değerini düşürüyoruz işte genel olarak gene ikv takımı bunu tek yönden değil bütün çoklu yönlerden bakarak açıklamıştır
saygılarımla ..