relaxxxeefendyy yazdı:her zaman beklerim canım kardeşim Allaha emanet ol
GÜLE GÜLE :arrow:
öncelikle deniz kardeşim sen bu olayların buraya gelmesinde başrolü oynadın kendi kuyunu kendin kazdın sana yapma etme dedim kaç kez dinlemedin gittin çarımı takas atcem abi kefil ol dedin kefil oldum adamlar çarlarını verdiler sen milleti oyaladın benide mahçup ettin onlara karşı nese bu seferde çarı 1 hafta sora verdin ama borcunu ödemedin bu seferde adamlara söyledim ben verim borcu neyse dedim istemediler benden senden sadece dürüstçe söz beklediler param yok olunca verim şu gün deseydin sana zorla parayı ver diyen olmazdı ama sen ne yaptın param yok dedin gittin m2 buz satan varmı die bölgelerde gezdin şimdi o adamlar ne yapsınlar ve öteki mevzuya gelince sen geldin abi barbarosxelf le ahsap malzemelerine karşılık çarları takas etcez dedin ben onun çalıntı çar olduğunu bilmıodum tmm dedim atillaa nın amcasınn oğluyum dedi inandım meğer hırsız olan yakupmuş her nese adam madenleri bana verdi ama geldi adam şifre yanlış dedi sende bende çara giremıorum dedin şimdi burdan herkese soruyorum bu kardeşimiz birkere aynı şeyi yapmış sizce 2. kez kime inanırdınız siz? mecbur barbarosxelf e madenlerini geri verdim ve deniz kardeşim senin choosensx lere olan borcunu da biz kapattık sen tutmuş yinede bizi haksız görüosun taktir sizlerindir arkadaşlar iyi forumlar herkese
hukumdargame yazdı:Arkadaşlar son zamanlarda peşimi bırakmayan şanssızlıklar. Herşeyi elime yüzüme bulaştırmam ve sonuncusu bütün çarlarımın çalınması oldu.
İlk başta aranızda HükümdarxGameOw diye başladım veee devam ettim. Ecel ürettim zırh düşürdüm dizdim emek verdim yaptım bir çar. Sonra Elime ChoosensxTiLKi geçti Mete kardeşimin çarı. Bunla daha 1hafta oynamadan Mete ye borcumu ödemek zorunda kaldım. Sonra ChoosensxTiLKi ye karşılık Ashab malzemesi istedim buda benim sonum oldu. Karşıma Barbarosxelf adında biri çıktı. Atilla nın amca oğluymuş güvendik mynet hesabımızı verdik. 2dk kalmadı çara girmiyor. Sağolsun Yaşar Abi onu haklı çıkardı. Madenleri de verdi ejder çarıda aldı arkadaş nasıl kullancak merak ediyorum. Sonuçta bütün emeğim çöp oldu. Güvendiğimiz adamlar abi dediklerimiz kanka dediklerimiz paramız olunca yanımızda olmayınca yoklardı. Tabii Barbarosxelf kullansın çarı ama şunu bilsin ki o çar ona rahatlık vermez artık satar mı siler mi oynar mı adını mı değiştirir bilemem. Yaşar abi nin bana güvensizliği neden bilemem ama herşeyi bana yüklemesi kadar hiç birşey zoruma gitmemişti. Keşke dememek lazım tabii ama ben demek zorundayım. Keşke Yaşar abi yi kefil yapmasaydım. Ardından Barbarosxelf Yaşar abi olmazsa gelmezdim demeye başladı annesini kattı ortaya onu kattı bunu kattı yağ gibi üste çıktı.
Bütün arkaşlarıma hayatlarında başarılar dilerim. Taylan[IIxTrusTxII] Ferhat [Relaxxxefendyy] Özgür [HükümdaRxVess]
bana destek çıktıkları için teşekkürü bir borç bilirim. Hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın.