OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
UltraManiac
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: OyunA Başlayış Hikayeniz....@@@!!!

Mesaj gönderen UltraManiac »

kaBocNn yazdı:
UltraManiac yazdı:oksye hazırlanıyodum 2-3 hafta kalmıştı:D arkadaşım; Gecen mynette Gördüm, Türk oyunuymuş, k.o gibi dedi. İndirdim baktım güzel. Beyaz köşkte başla demişti bana .İlk beyaz köşkte açtım 4 lvl yaptım cıktım. Daha sonra Kuklacıda kalıcı başladım. Başlama dönemim mayısın ortaları felandı işte. O zamandan beri hala hastasıyım oyunun ara ara bıraksamda :D

cdgfdgdf ilk charım sonra kuzenime actım krmbay onu kastım daha sonra şifacı açtım Senibişifalarım ve en yeni charım Palashine :D

ama hiçbiri 49 değil vakit bulup kasamıyorum :D
oks çocuuu :)
Türk oyun dedım 2007 araLkta kukLacıda basLadım. iLk carLarımı bazı arkadasLarm bıLır :) betayı az cok bıLırım o zamanLar oynuyanLardan qorurdum :)
Kaboreis - Kabo - Kaboo - Kabocan .... uzar qider.

oks cocuğu derken sanki sen neye hazırlanıyordun o sene :D

mayıs derken karışmasın mayıs 2006 :D
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥
Resim
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kaBocNn »

UltraManiac yazdı:
kaBocNn yazdı:
UltraManiac yazdı:oksye hazırlanıyodum 2-3 hafta kalmıştı:D arkadaşım; Gecen mynette Gördüm, Türk oyunuymuş, k.o gibi dedi. İndirdim baktım güzel. Beyaz köşkte başla demişti bana .İlk beyaz köşkte açtım 4 lvl yaptım cıktım. Daha sonra Kuklacıda kalıcı başladım. Başlama dönemim mayısın ortaları felandı işte. O zamandan beri hala hastasıyım oyunun ara ara bıraksamda :D

cdgfdgdf ilk charım sonra kuzenime actım krmbay onu kastım daha sonra şifacı açtım Senibişifalarım ve en yeni charım Palashine :D

Türk oyun dedım 2007 araLkta kukLacıda basLadım. iLk carLarımı bazı arkadasLarm bıLır :) betayı az cok bıLırım o zamanLar oynuyanLardan qorurdum :)

2007 araLkta Lıse 2 'i tekrarLıodm ben çocum :)
Kullanıcı avatarı
UltraManiac
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen UltraManiac »

kaBocNn yazdı:
UltraManiac yazdı:
kaBocNn yazdı:

peki abim :D
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥
Resim
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen savascixhalil »

kılıçustası çarların duruomu hala senin ?
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sokan28 »

savascixhalil yazdı:kılıçustası çarların duruomu hala senin ?
Bana diyosan evet duruyor.
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

Benim başlangıç hikayem biraz iLginç .. bir gün mynette geziyodum baktım türk oyunu merak ettim bakam dedim hikayelere felan baktım fare * fareadam * akrep gibi şeyLer vardı ben fareden de akrepden de korkarım :D iLkinde biraz saçma geLdi sonra dedim Lan gerçekte bişi yapamıyoruz bari sanaLda keserim diye bi başliyim dedim güzeL çıktı devam ettim :D

Revengeofage - Revengeofagee - Wildrevenge
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
Sayklops
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Sayklops »

kaBocNn yazdı:
UltraManiac yazdı:
kaBocNn yazdı:

Yine KoLpaLardasın xD

<= Hayatın Tam Ortası Güngören KapaLısı =>
Güngören ~~ Bordo BereLiLer
[{REHBER}]sayklops<>Rebelxsayklops<>Sayklopsşifa
Resim
Kullanıcı avatarı
TaLaKo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen TaLaKo »

BEn hikayeye baslarsam bu forum almaz xD
Talha
Doktorxtahla

Resim
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

Arkadaşlar Ben İlk Başladığım Dönemde Kukalcıda Başlamıştım.O Zamanlar XxXTheXXXMaNYaKXxX vardı Tanıyan Bilir Belki.Hikayemi .Sunayım;
Oyuna ilk başladığımda aDaÇaYı diye bir adam vardı 29 lvl ben sordum ona nasıl oynanıyor diye,o bana yeteneklerden en başta ortadakine ver daha seri vurur diye falan taktikler verdi ilk 18 lvlimi o yapmıştı ona çok teşekkür ederim.Fakat sonradan onu hiç ama hiç göremedim halen dahada görmemekteyim:)Sonra ben geliştim 24 LvL'dim tılsım açıldı Önce salon görevim vardı tabi gideceğim ilk önce salondu.adamlar yığılmış bağırıyorlar SALON KALKIYOR!SALON KALKIYOR diye diyorum nasıl kalkar arkadaşım bende salona gideceğim.Ben o zaman şu şimdiki ruh taşı varya lab.dan çıkmak için orda sağa giden koridorda parmaklıklar var ordan giriliyor salona biliyordum.Açılında o parmaklıklar giriyorsun:Do parmaklıkların başında 3.5 saat beklediğimi bilirim açılsında gireyim diye:Dsonra dolaşırken Yukarda Belirttiğim XxXTheXxXMaNYaKXxX ile tanıştım,meğer biz aynı şehirliymişiz rizeliymişiz.Sonra tanıştık Adıda sedat tı zaten çoğunuz tanırsınız,Bu bana dedi gel yapacağız görevini fullmanyak vardı akdenizli falan onlarda geldi bunalrın 3 ü indi sedat abiden geldi hayırlı haber ilk ben vurdum dedi sonra fullmanyak falan kemişler ben LvL atladım gittim verdim.(PSiCoMaNYaK vardı oda bana çok yardımcı olmuştur zamanında saolsun ama şimdikiyle karıştırmayın şimdikini tanımıyorum.)

eminönündeki çarımın adı:CaNaVaR-ccANaVaRGeNÇLiK Kuklacıdakinin adı:rizeliaslan idi.

Bu arada şunuda belirteyim ben rizeliaslan ın eski sahibiyim şu aralar türeyen rizeliaslanla karıştırmayın daha doğrusu oda benim çarımdı fakat soyulduktan sonra adam hırsızlık yapmış lonca soymuş ben o soyulduktan sonra oyunu bıraktım son 3 ay içerisinde geldim ilk önce Extremexarduous adlı hesabı açtım Sonra o hesap bugda kaldı geri almaya çalışyorum.aklıma lonca açmak geldi şimdi Extremex... loncasının sahibiyim.Bu arada belirteyim rizeliaslan adlı çarımı ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM hırsızlık yaparak geri çaldım ama bu ilk ve tek hırsızlığımdır sonra bu çarı sildim.Nereden baksanız oyunun neredeyse en iyi ve en zengin çarlarındandı üstü bomboş fakat 4 çarda yaklaşık 900 m para ve tüm çarların kasasında ne item ararsanız vardı adam ne diye saklıyordu bilemiyeceğim.Ben sadece Vatanxlyder i üzdüğünü biliyorum zaten kendisinede söyledim rizeliaslan ın çarını sildinm diye.Bu arada item ve paraları neden kendi çarıma atmadığımı söyleyeyim;ben zaten çarımı çaldırmış olsam bile çalıp bir hırsızlık yaptım itemelri alsam 2.hırsızlığım olacaktı dayanamadım vicdanıma yenilip sildim çarları OYUN BİR PİSLİKTEN KURTULDU hayırlı olsun diyorum.Bana oyun içinde Extremexcrazy ve Extremexbüyücü adlı isimlerle ulaşabilirsiniz.Bu arada yeni birisi çıkmış o çarlar bana ait diyon külliyen yalandır kanıtı olan çıkıp kanıtlasın ben çalmadım zaten çarlar bana ait...
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

Evet bende reklamını gördüm ve ilk türk online oyunu falan filan yazıyordu bende indirdim.. O zaman sadece e.ö sunucusu vardı. lwl sınırı 25 di bende daha görevleri filan bilmiyordum bi haftada 10 lwl oldum:D:D:D..

Sonra beyaz köşke geçtim ordaki cahrlarım:::: singa Xozatlı 29 lwl ken bunlar çalındı..

Sonrada kardeşimin tavsiyesiyle kuklacıya geötim CARIZMA charımla ondan sonra ben 29 oldum 1 hafta sonra meteor bölgesi geldi .. Asıl işi meteor bölgesinde çözdüm...

Meran açıldı orada başladım::::: Kankaxsoncarizma Kankaxsonxbüyü

Sonrada Sancakta oynadım::::::::: Iromxımpack Kankaxcarizma Karargahxbycarizma

Sonrada U dönüşüyle kukalcıya geri döndüm ve hala kuklacıdayım...
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]

“Genel Sohbet” sayfasına dön