Boş iş .Hava atıp reklam yapmaktan başka derdiniz yok. O rütbenin bir anlamı olsa meranda sayısız yapan olmuştuaNaRcHy yazdı: kasın bizde görelim.
EN İYİ 3 RÜTBE VAR MERANDA !!!
Re: EN İYİ 3 RÜTBE VAR MERANDA !!!

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
xHeLPeR yazdı:
Hava atıp reklam yapmaktan başka derdiniz yok.
''Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.''
İyi forumlar.
İşte bütün sorunda bu ya . Siz kendinizi değil bırakın da başkaları sizi övsün .Tabi anlayana . Lonca içi gelir düzeyiyle dizdiniz kendinizi zatenaNaRcHy yazdı:xHeLPeR yazdı:
Hava atıp reklam yapmaktan başka derdiniz yok.Dinime küfür eden müslüman olsa. Biz bu naylonu hava atmak için yapıyo olsaydık, böyle bi konu bizler tarafından açılırdı zaten. Günlerdir belkide aylardır bizimle uğraşan Helper yine iş başında... Onca tebrik ve taktir toplarken Helper'n bizimle bu konu üzerinden de rant sağlamaya çalışıp reklam yapma çabaları nedense yine devam ediyor. O rütbenin amacı bir miktar para yapmak lonca içi gelir düzeyini arttırmak ve gereksinim olan tüm gözlüklerin çekilmesidir. Geçen ay ürettiğimiz eşyalarda bunun göstergesidir. Aynı zamanda meran tarihinin ilk mareşalı olarak adımızı yazdırmak istiyoruz. Hava atmıyoruz bununla ÖVÜNÜYORUZ. Ne demişler;
İyi forumlar.

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Yalnıznayloncuuikvoyuncusu2008 yazdı:Onlar anca konuşmasını bilir ÜnaL'ım.aNaRcHy yazdı:Ne yani biz kp artırıcı ile yaptık bizimki rütbe değil, bizimki emek değil öylemi. Peh davulun sesi uzaktan hoş gelir madem artık kp artırıcı var buyrun o zman kolaysa sizde kasın bizde görelim.İcraat yapanını göremedim bi türlü.
Manicking dediğiniz adam 4-5 ayda yaklaşık 20 , belkide daha fazla çarla yaptı o rütbeyi.Ben ise 8 çarla ilk 750 bini 1 ayda , 4 çarla ikinci 750 bini 1 ayda , ilkten 4 , sonradan 8 çarla ise en son 2,5 m'yi 1,5 ayda yaptım.
Naylon işine çok kolay diyenleri meydanda görmek isteriz...
İyi ForumLar.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Yorum yok ya. bana ne diyor kendi ne yapıyor. Daha da buna cevap vermicem. Kendi yazdıklarınla boğuş sen. :lol:xHeLPeR yazdı:İşte bütün sorunda bu ya . Siz kendinizi değil bırakın da başkaları sizi övsün .Tabi anlayana . Lonca içi gelir düzeyiyle dizdiniz kendinizi zatenaNaRcHy yazdı:xHeLPeR yazdı:
Hava atıp reklam yapmaktan başka derdiniz yok.Dinime küfür eden müslüman olsa. Biz bu naylonu hava atmak için yapıyo olsaydık, böyle bi konu bizler tarafından açılırdı zaten. Günlerdir belkide aylardır bizimle uğraşan Helper yine iş başında... Onca tebrik ve taktir toplarken Helper'n bizimle bu konu üzerinden de rant sağlamaya çalışıp reklam yapma çabaları nedense yine devam ediyor. O rütbenin amacı bir miktar para yapmak lonca içi gelir düzeyini arttırmak ve gereksinim olan tüm gözlüklerin çekilmesidir. Geçen ay ürettiğimiz eşyalarda bunun göstergesidir. Aynı zamanda meran tarihinin ilk mareşalı olarak adımızı yazdırmak istiyoruz. Hava atmıyoruz bununla ÖVÜNÜYORUZ. Ne demişler;
İyi forumlar.Loncaya girmek isteyenden para alanlardan ne beklenir ki . Kabul ediyorum bu sefer ağır konuştum.Kimsenin üzerinden reklam yapacak halim de yok zaten Helper dendiğinde kimine iyi kimine kötü akıllara kazındım ben.
:arrow:
Siz kendinizi değil bırakın da başkaları sizi övsün.Tabi anlayana .
:arrow:
Helper dendiğinde kimine iyi kimine kötü akıllara kazındım ben.
Her zaman yanındayız onun ne yalnızı.Canceazi yazdı:Yalnıznayloncuuikvoyuncusu2008 yazdı:Onlar anca konuşmasını bilir ÜnaL'ım.aNaRcHy yazdı:Ne yani biz kp artırıcı ile yaptık bizimki rütbe değil, bizimki emek değil öylemi. Peh davulun sesi uzaktan hoş gelir madem artık kp artırıcı var buyrun o zman kolaysa sizde kasın bizde görelim.İcraat yapanını göremedim bi türlü.
Manicking dediğiniz adam 4-5 ayda yaklaşık 20 , belkide daha fazla çarla yaptı o rütbeyi.Ben ise 8 çarla ilk 750 bini 1 ayda , 4 çarla ikinci 750 bini 1 ayda , ilkten 4 , sonradan 8 çarla ise en son 2,5 m'yi 1,5 ayda yaptım.
Naylon işine çok kolay diyenleri meydanda görmek isteriz...
İyi ForumLar.
Kedi uzanamadıgı cigere pis dermiş helper susucaksın meranda en iyi 3 rütbe dioruz çekemiosan susucaksın .İşte bütün sorunda bu ya . Siz kendinizi değil bırakın da başkaları sizi övsün .Tabi anlayana . Lonca içi gelir düzeyiyle dizdiniz kendinizi zaten Loncaya girmek isteyenden para alanlardan ne beklenir ki . Kabul ediyorum bu sefer ağır konuştum.Kimsenin üzerinden reklam yapacak halim de yok zaten Helper dendiğinde kimine iyi kimine kötü akıllara kazındım ben.
Nokta.Sekox yazdı:Kedi uzanamadıgı cigere pis dermiş helper susucaksın meranda en iyi 3 rütbe dioruz çekemiosan susucaksın .İşte bütün sorunda bu ya . Siz kendinizi değil bırakın da başkaları sizi övsün .Tabi anlayana . Lonca içi gelir düzeyiyle dizdiniz kendinizi zaten Loncaya girmek isteyenden para alanlardan ne beklenir ki . Kabul ediyorum bu sefer ağır konuştum.Kimsenin üzerinden reklam yapacak halim de yok zaten Helper dendiğinde kimine iyi kimine kötü akıllara kazındım ben.
Tek bir cümle öğrenmişsiniz hayatınızı sürdürüyorsunuz ona göre
O karizma rütbe yapmak çok mu zor ? Yapmamamın sebebi gereksiz görmem. 3 yıldızın var diye benden sağlam mısın ? Yada meranda 3 yıldızın var dıye daha çok mu seviliyorsun :?:
Ama sizin gibi kendini beğenmiş bir loncanın itinayla yapabileceği birşey bunlar . Sonx görseller albümü diye konu açmışsınız charlarınızn yerine kendi fotoğraflarınızı koysaydınız da yaşınızı öğrenseydik.Burda sizinle diyaloğa girmem bile sizi adam yerine koyup karşıma aldığım anlamına geliyor ki değmezsiniz aslında.
O karizma rütbe yapmak çok mu zor ? Yapmamamın sebebi gereksiz görmem. 3 yıldızın var diye benden sağlam mısın ? Yada meranda 3 yıldızın var dıye daha çok mu seviliyorsun :?:
Ama sizin gibi kendini beğenmiş bir loncanın itinayla yapabileceği birşey bunlar . Sonx görseller albümü diye konu açmışsınız charlarınızn yerine kendi fotoğraflarınızı koysaydınız da yaşınızı öğrenseydik.Burda sizinle diyaloğa girmem bile sizi adam yerine koyup karşıma aldığım anlamına geliyor ki değmezsiniz aslında.