Boş tenekeye vurunca çok ses çıkar , bunada vurmuşlar zamanında şimdi sesi geliyor.
Choosens/Hırsızx team
Meranın En İyi Şifacısı Dediginiz Kişi...
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Meranın En İyi Şifacısı Dediginiz Kişi...
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
kral00 yazdı:Savaşcmla Parasını aLmadıgım savşacı Kalmadı .. Saten Öncelikle gercek Sunucum E.ö SuNucusuydu . Buralı Kardeşimin yerine koydugum bir kişinin megaxlerle kavga daha dogrusu . Yalnızmı malnızmı ne ezigi ile kavga etmişler o yüzden Meran Sunucsuna geldim . .
Simdi Sorsam hepsi İnkar eder. Ama Forumda gecmiş Konulara bakarsanız . .
Geophal 2 Kral 5 (50 m ws )
Bowulfxlegolas 1 Krall 5 (2 iridyum)
Platini 3 Krall 5 (50m)
Quake 2 Krall 5 (50m(parası olmadıgında dolayı maden aldık ):=)
Bowulfxcansored 6 Krall 7 (6 mavi +20 m+ 2 irid )
Kholpashalixloa 3 Kral 5 (50m )Leo abisi veridirmedi ..
Mechanize 0 Krall 5 (15m 6 7 kez 15 m almısımdır )
Kholpashalixfaer 4 Krall 7 (200m vermedi
Deathxsedoo 3 Krall 5 (30m)
QMCERDEMQ 0 KRAL 5 (10M) Az bi geri giderseniz fotolar da görebilirsiniz . . .
Farzımisal(Kindar) 2 Krall 3 (Yüc halit 48 . ceket )
~~Savaşcıda Bu zaman Kadar Beni Kimse KESEMEDİ -Kindar- Da Dahil bunun icerisine
EN SON BİLİNDİGİ ÜZERE ŞİFACI KASMISTIM Aynadakıyalan . .Bunun üzerine Helper felan cok havladı Size Sadece Su fotoları göstermek isterim .. BUnların Kıyametx 5*3 kesen adamı yani Hanedanxrever . ben 4*0
+2 ws de de göreceksiniz kudret farkı 50 yakın . . .
Kimi Diyormus Krall Loncadna CıktıBeni Meranda O Sınıfa Getirernler Ghostt Gildi Kısa Zamanda Tanıdım Ama hepsi su oyunu gecte alemde kral adamlar. . .
:arrow: Artık Meranda İşim yok . . Buraya Beni Getiren Adam Yani Ölümünexkholpast ve Ottamanxkızılkum Savaşcımı Kholpast.Büyücümü Kızılkuma Hediye ettimAtalarımızın Bi Sözü vardır . . . Kurtlat Yurda İnip Mesken Kesmedikce ArsLaNLaR Belli olmazmıs..
Bundan Sonra Kalan Online Zevkimide Sro da gecirecem HerKese Aeo :idea: .
HERKESE KOLAY GELSİN
KORLEG Benim Yerime Plusları sen alırsın artık İmzaya felanda ugrasacak vaktim yok carım botta
arena saati geliyor D bu aralarda guild savaşına hazırlanıyorum dier 107 wizle
bak her ay 12 tane hesaba plus alacaksın benim yerime
bu konuda da erkeklik yap
atriz mi ne artizi artiz ne ararla bazaRda.
Hee Sen Artış Diyosun....
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Lotus
Beyler yarası olan gocunur diye bir laf vardır herkez bilir ... Ben seni oyun içinde prensibim üzere sadece karizmasına yaptıgım ws lerde 5*0 , 5*4 , başka varmı hatırlamıyorum yendim . Ama benim için bunların pek bi önemi olmadığı için gelip de buralara yendiğim kişilerin ismini yazıp , onlarla dalga geçmek ya da iftira atmak gibi , benim gözümde anlamsız ve bir o kadar saygısız harekeler yapmadım . Yapandan da hiç hazetmem.
Sonuç olarak bıraktığın isabet olmuş , en azından forumda ve oyunda kafamızı dinleriz ...
Şunu da belirtmek isterim ... Bu oyunda sınırsız para , sınırsız güç elde edebilirsin . Ama insanlar sana hırsız diyosa , kanka dediğin adam bile sana 3 kuruşunu emanet edemiyosa , emin ol sen bu oyunda ve gerçek hayatta 5 para etmez adamın tekisin .
Sonuç olarak bıraktığın isabet olmuş , en azından forumda ve oyunda kafamızı dinleriz ...
Şunu da belirtmek isterim ... Bu oyunda sınırsız para , sınırsız güç elde edebilirsin . Ama insanlar sana hırsız diyosa , kanka dediğin adam bile sana 3 kuruşunu emanet edemiyosa , emin ol sen bu oyunda ve gerçek hayatta 5 para etmez adamın tekisin .
SerdarUSTA
Reverence bana göre en iyi vs şifacısı ama saklanıpta kendini göstermeyip sadece saygınlıkla yenen kişilerde var ama bana göre reverence alır çünki adam vsyi teklif edior önünde eyilicem dior bundan kaçmaman lazım ama kaçarsan reverence en iyidir 1 el al senindir vs dior adam .kral00 yazdı:
helper rever 50 kudretle kesiyorum gitsin item kassın gelsin ? kıyametx amcana söyle istedigi yerde arz bi adma verek carları öyle ws atak )
hadi cok ötme cık karşıma 4 1 den devam 1 el al el senin önünde eğilicem kabulmü?
Kristalxsuveyda yazdı:Boş tenekeye vurunca çok ses çıkar , bunada vurmuşlar zamanında şimdi sesi geliyor.
Choosens/Hırsızx team
Bunu diyen adam sanki hırısz deil.Bendenozanolmaz çarı senn değilmi kardeşim??
5 şelit 5 sibir 5 mavi 25 m 1 kadm çalan başkalarını ep*n satıyorum dye dolandırana dalgavuk millete hırsız diyorD:D ertesi günde ne hikmetse çarı faks ile aldğını sölüorD:D lan çakal sen daha babanın bel kemiğinde yokken bu işler dönüyordu kimi kandırıorsun sen hanzo:Dd neyse çaldıkların senn çıktğın yere kaçsın
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
Bendenozanolmaz denen it bu mu ? akçe alıyorum diyip kodu alıp kaçan ?sivaslee yazdı:Kristalxsuveyda yazdı:Boş tenekeye vurunca çok ses çıkar , bunada vurmuşlar zamanında şimdi sesi geliyor.
Choosens/Hırsızx team
5 şelit 5 sibir 5 mavi 25 m 1 kadm çalan başkalarını ep*n satıyorum dye dolandırana dalgavuk millete hırsız diyorD:D ertesi günde ne hikmetse çarı faks ile aldğını sölüorD:D lan çakal sen daha babanın bel kemiğinde yokken bu işler dönüyordu kimi kandırıorsun sen hanzo:Dd neyse çaldıkların senn çıktğın yere kaçsın

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- FerhaTReLaxAdanA
- İri Fare Avcısı
Relax olun beyler ME po der burda :roll:

Arza Hacet yok ki , Halim sana ayandır . Dile gerek yok ki , Sessizliğim sana beyandır . Söze lüzum yok ki suskunluğum sana kelamdır . Kelama ihtiyac yok ki . AŞK sana Figandır
FERHAT .
Canceazi yazdı:Bendenozanolmaz denen it bu mu ? akçe alıyorum diyip kodu alıp kaçan ?sivaslee yazdı:Kristalxsuveyda yazdı:Boş tenekeye vurunca çok ses çıkar , bunada vurmuşlar zamanında şimdi sesi geliyor.
Choosens/Hırsızx team
Evet sen ne sanıodun süveyda kral süveyde erkek süveyda dürüst diyen dalgavuklar görsn süveyda kimmiş