O kadar emek silinirmi emeğin çoğu gitmiş olsa bile o char silinirmi Ahmet bunlara aldırış etme olayın üzerine git charını kurtar seni aramızda görmek istiyoruz...BadXDreaM yazdı:Karakterini silersen kimse senin adına satış yapamazEnSoNxLeonar yazdı:evet benım O kısı sorunmu var ?Biri Facebooktan O karakterı satıyordu Sen oLmıyasınİkv Resmı Facebook sayfasında
Çalınmış hesaba nasıl gireyim dersen içindeki gözlüklerin satıldıgını biliyorsun demekki giriyorsun . Karakterini sil bu kadar gerçekten oyun arkadaşlarını canı gönülden düşünüyorsan . Diger yandan karakter satımı suç bunu bide iyi birşeymiş gibi yazman garip
Bİr sürü yönetici alıyorlar ne iş yapıyorlar anlamıyorum hiç olmasa şu yorumu silin
Yanlış hatırlamıyor isem ikv dünyasının içinde bulunan herşey ikv ye aitti böyle bir sözleşmemi onaylıyorduk yada benzeri
? Demekki şimdiden karakter satma işlemi başlamış bu işlemin suç oldugunu forumda konu açmanız lazım işin ucunu şimdiden kaçıyorsanız ilerisini düşünemiyorum
Millet item satamıyorsa karakterini satacak ileride bunlar dahada çogalcaktır işin ucu sıkı degil
Ayrıca illegal yazılım kullanmadan senin hesabının şifresinin buluncagına inanmıyorum
LeoNaR , Leonarxxşifacı hakkında.
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: LeoNaR , Leonarxxşifacı hakkında.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
corumLu sıLıp sılmeyecegım sanamı kaldı ?o kadar emekı sıLmek kolaymı sanıorsun deLıkanlıysan sen sılseydın o kadar paralarınıKarakterini silersen kimse senin adına satış yapamazÇalınmış hesaba nasıl gireyim dersen içindeki gözlüklerin satıldıgını biliyorsun demekki giriyorsun . Karakterini sil bu kadar gerçekten oyun arkadaşlarını canı gönülden düşünüyorsan . Diger yandan karakter satımı suç bunu bide iyi birşeymiş gibi yazman garip
Bİr sürü yönetici alıyorlar ne iş yapıyorlar anlamıyorum hiç olmasa şu yorumu silin
Yanlış hatırlamıyor isem ikv dünyasının içinde bulunan herşey ikv ye aitti böyle bir sözleşmemi onaylıyorduk yada benzeri
? Demekki şimdiden karakter satma işlemi başlamış bu işlemin suç oldugunu forumda konu açmanız lazım işin ucunu şimdiden kaçıyorsanız ilerisini düşünemiyorum
Millet item satamıyorsa karakterini satacak ileride bunlar dahada çogalcaktır işin ucu sıkı degil
Ayrıca illegal yazılım kullanmadan senin hesabının şifresinin buluncagına inanmıyorum

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Benim charım soyulmadıki kimse abuk subuk işler yapmadıki charımdan sileyim . bu arada ben safmıyımki görülen karakterimde para tutayım o soyulursaki soyulmaz soyulamazEnSoNxLeonar yazdı:corumLu sıLıp sılmeyecegım sanamı kaldı ?o kadar emekı sıLmek kolaymı sanıorsun deLıkanlıysan sen sılseydın o kadar paralarınıKarakterini silersen kimse senin adına satış yapamazÇalınmış hesaba nasıl gireyim dersen içindeki gözlüklerin satıldıgını biliyorsun demekki giriyorsun . Karakterini sil bu kadar gerçekten oyun arkadaşlarını canı gönülden düşünüyorsan . Diger yandan karakter satımı suç bunu bide iyi birşeymiş gibi yazman garip
carımda bısı kalmasada hıç yoktan Lodos klanın hala en yuksek rutbelı sıfacısı,ve sahaserler sılınemedı ıcın fuL sahaser var her neyse, ha bıde demıssın ıkv de car satmak vb yasak, ben oyun ıcı car satmadım arkadaş facede goRmus bı ara satıordum doğruladım.. bız yaptımız seyı ınkar etmeyız mrk etme banlayacaklarsa carım orda banlasınlar nıckınıde tam yazam LeoNaR
![]()
![]()
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
Biz maLdık bıLınen karekter ıcınde para tutuoRduk benım ıcın fazla onemı yok paranın puLunda karekterım cok ıyıdı hala lodos klanın en yuksek rutbelı sıfacısı ıtemlerım her şeyım fuLdu ne yazıkkı bır cakalın yuzunden gıttı yapcak bısı yok gerı donup urasmak ısterdım ama malesef oyunu paraya dokmusler oyuna verecek param olmadı ıcın gerı donmeyıde dusunmuoRumBenim charım soyulmadıki kimse abuk subuk işler yapmadıki charımdan sileyim . bu arada ben safmıyımki görülen karakterimde para tutayım o soyulursaki soyulmaz soyulamazparalarım ndn gitsin tabi herkes siz gibi oynamıoki angaralı

LeoNaR
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
İşte bekledigimiz bu bizimEnSoNxLeonar yazdı:Biz maLdık bıLınen karekter ıcınde para tutuoRduk benım ıcın fazla onemı yok paranın puLunda karekterım cok ıyıdı hala lodos klanın en yuksek rutbelı sıfacısı ıtemlerım her şeyım fuLdu ne yazıkkı bır cakalın yuzunden gıttı yapcak bısı yok gerı donup urasmak ısterdım ama malesef oyunu paraya dokmusler oyuna verecek param olmadı ıcın gerı donmeyıde dusunmuoRumBenim charım soyulmadıki kimse abuk subuk işler yapmadıki charımdan sileyim . bu arada ben safmıyımki görülen karakterimde para tutayım o soyulursaki soyulmaz soyulamazparalarım ndn gitsin tabi herkes siz gibi oynamıoki angaralı
kötürüya
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
Biz karekterlerımızı kendımız guclendıRdık parayla bısı satın almadık oyunun gıdısatı maLesef, paraya doru oLdu ıcın aslında oynamanın bı amacı kalmamış gıbı.. parası oLan oynasın bız oğrencı adamız hayde ıyı forumlarİşte bekledigimiz bu bizimtabiki zaman içerisinde bu efsunlar artacaktır , oyun içinde eşya düşürmeler artacaktır daha başka özellikler gelecektir . tabiki yine zaman içerisinde bu beleş yemek yiycileride oyun içerisinden kendi kendilerine yok olcaklardır
Bu huzur dolu ortamı beklemekteyiz . tabi burda ikv ninde üzerine iş düşmekte itemlerin satışa çıkmaması her oyuncunun kendi eşyasını efsunlaması ve bunların çoluk çocugun eline geçmemesi bu oyunun yararına olcaktır . Beleş yemek yemekten kurtuldugun an online oyun oynayabilirsin ( işini eline al kendi paranı kazandıgın an ):)

LeoNaR
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
Vay sahtekar,vay.. Ulan hırsız gördümde senin gibi adisini görmedim Leonar
Senin an nen yok ya hakkaten :mrgreen: .. Srfsiz herif, benim agzımdan akce satıyorlarmıs mıs, ulan alcak kontur karsılıgı oyun parası sattıgınıda acıklasana,ecelli savascını bi roa üyesine sattıgınıda.. Ve tabi benim Canyoldasim nikli savascimi b.oklu yigenine hediye ettinigide .. Seni ufak adi velet :mrgreen: Soymuşlar ya bunada inanmıyorum,kcını kurtarmak icin soyuldum diyosun umarım cidden soyulmusundur :lol: Sizin capınızı yolunuzu, yolunuzdan gece nin al lah belasini versin. Hırsız pi.c yigenlerinide al s. git bu oyundan
a q dumun çocugu seni
YeNiLMeZzZ
a q dumun çocugu seni
YeNiLMeZzZ
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
Küfürlü içerik silinmiştir.Üyeliginiz uyarı amaçlı 14 gün uzaklaştırılmıştır.
Yalçınbey
Yalçınbey
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
DiSMoTi yazdı:YeNiLMeZzZ sen çok konuşuyorsun veletcan seni bu oyunda barındırmam ayık ol hayatına kayarım senin.Geçmiş olsun diyip yardımcı olacağına artislik yapıyorsun.Ağzımı bozmak istemiyorum sesini kes otur aşşağı.O ettiğin küfürlerin allahını ederim sana komadan çıkamazsın sıpa git süt iç.Bi yetkili yokmu şunu banlayın forumdan. :evil: :evil:YeNiLMeYeNAdaM yazdı:Vay sahtekar,vay.. Ulan hırsız gördümde senin gibi adisini görmedim LeonarSenin an nen yok ya hakkaten :mrgreen: .. Srfsiz herif, benim agzımdan akce satıyorlarmıs mıs, ulan alcak kontur karsılıgı oyun parası sattıgınıda acıklasana,ecelli savascını bi roa üyesine sattıgınıda.. Ve tabi benim Canyoldasim nikli savascimi b.oklu yigenine hediye ettinigide .. Seni ufak adi velet :mrgreen: Soymuşlar ya bunada inanmıyorum,kcını kurtarmak icin soyuldum diyosun umarım cidden soyulmusundur :lol: Sizin capınızı yolunuzu, yolunuzdan gece nin al lah belasini versin. Hırsız pi.c yigenlerinide al s. git bu oyundan
![]()
a q dumun çocugu seni![]()
YeNiLMeZzZ
Şu oyunda barındırmadıgınız bir kişi gösterin
Bak yenilmezi oyunda barındırma ben gelirsem seni barındırmam haberin ola
Siz belediyenin beleş sundugu kum parklarına gidin kumda oynayın beleş hani
kötürüya
Ekmek elden su gölden yaşıyorsunu demişsinde benim param ekmek elden su gölden olsaydı elimde ejderim sırtımda zırhım olurdu ama elimde nitrojen görev itemi diş var.Sen düşün kardeşim düşünmeden konuşuyorsun ve şunu söyliyim sölemeden edemiyecem benim LeoNaR la bi tanışmışlıgım yok yolda gördümmü selam veririm o kadar haa şimdi diyeceksin madem tanımıyorsun neden böyle konuşuyorsun açıklıyım:Adamın charı calınmış yardım etmeye çalışıyorum.Ama senin kas kafanın anlıyacagını sanmam.Ve ahmet'i betadan beri görüyorum oyunda hal ve hareketleri gayet efendice ve şimdiye kadar hiçbir yamugunu görmedigim için böyle konuşuyorum.BadXDreaM yazdı:DiSMoTi yazdı:YeNiLMeZzZ sen çok konuşuyorsun veletcan seni bu oyunda barındırmam ayık ol hayatına kayarım senin.Geçmiş olsun diyip yardımcı olacağına artislik yapıyorsun.Ağzımı bozmak istemiyorum sesini kes otur aşşağı.O ettiğin küfürlerin allahını ederim sana komadan çıkamazsın sıpa git süt iç.Bi yetkili yokmu şunu banlayın forumdan. :evil: :evil:YeNiLMeYeNAdaM yazdı:Vay sahtekar,vay.. Ulan hırsız gördümde senin gibi adisini görmedim LeonarSenin an nen yok ya hakkaten :mrgreen: .. Srfsiz herif, benim agzımdan akce satıyorlarmıs mıs, ulan alcak kontur karsılıgı oyun parası sattıgınıda acıklasana,ecelli savascını bi roa üyesine sattıgınıda.. Ve tabi benim Canyoldasim nikli savascimi b.oklu yigenine hediye ettinigide .. Seni ufak adi velet :mrgreen: Soymuşlar ya bunada inanmıyorum,kcını kurtarmak icin soyuldum diyosun umarım cidden soyulmusundur :lol: Sizin capınızı yolunuzu, yolunuzdan gece nin al lah belasini versin. Hırsız pi.c yigenlerinide al s. git bu oyundan
![]()
a q dumun çocugu seni![]()
YeNiLMeZzZ
Şu oyunda barındırmadıgınız bir kişi gösterinÇok degil bak 1 tane göster bide ben gösterem varmısın ? Geçmiş olsun denecek bişi yok . Bi kerem bi bu bide tala ayda bir soyulurlar ne zaman paraları biter soyulurlar bakarsınki 1 hafta sonra hiç bişi olmamış gibi dolanırlar . Demekki soyulmak güsel birşeyki ayda bir soyuluyorlar
Geçmiş olsun denilir yardım edilir ama gerçekten soyulana yapılır bunlar . Koftiden soyuldum diyip charım elde gitti diyip 2 gün geçmeden geri aldım diyenlere ne yardım edilir ne geçmiş olsun denilir iyi olmuş denilir. Bir insan durmadan soyulan charı ndn silmezki ? İkv de kasmak sanki çok zor bir işmiş gibi kim inanır bu iyiniyet sözlerine . Vay efendim eşyaları varmış 2 haftada kasarsın 1 ayda yenden yaparsın
Beş beş para saymıyorsunuzya iteme ekmek elden su gölden yaşıyorsunuz . Bu adam iyi niyetli olsa o charı anında silerdi . Bu hesapları soyan adamlarda bi ayrı salak şifrelerini degiştirmiyorlar degiştirselerde bizimkilerde zehir hafiye gibi 2 gün geçmeden buluyorlar . Burda iyi niyet yok sırf yalan üzerine kurulmuş bir tezgah var . Dogu kanka takdir ettim seni
![]()
Bak yenilmezi oyunda barındırma ben gelirsem seni barındırmam haberin olaBende çok takdik var en fazla 1 ay dayanırsın sonra digerleri gibi olursun
Siz belediyenin beleş sundugu kum parklarına gidin kumda oynayın beleş hani![]()
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]