KP KASMA

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Re: KP KASMA

Mesaj gönderen Nostalgie »

Karizma satan kendini satıyor diyerek sert bişey söyliycem bende zoruna gidenler olucak zorunuza gidiyosa satılmayın ....
Kullanıcı avatarı
ErdiKAYMAK
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ErdiKAYMAK »

Nostalgie yazdı:Karizma satan kendini satıyor diyerek sert bişey söyliycem bende zoruna gidenler olucak zorunuza gidiyosa satılmayın ....

:? :? :? :?

Yanlış Düşünce Bence ..!Oyun Bu ..!
TRxtehLiQeLeexTR Emooo ColdxShoDoW
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ErdiKAYMAK yazdı:
Nostalgie yazdı:Karizma satan kendini satıyor diyerek sert bişey söyliycem bende zoruna gidenler olucak zorunuza gidiyosa satılmayın ....

:? :? :? :?

Yanlış Düşünce Bence ..!Oyun Bu ..!
oyunlarda hileler olur onu kullanan olur kulanmayan olur buda kişiliğiö yansıtır hepsi bu herkes istediği gibi oynasın oyununu..
Kullanıcı avatarı
ErdiKAYMAK
İskele Babası
İskele Babası

Her Oyun Gibi Ikv de HİLE war ama BUNU Kimse Söylemez Kendi İçin Kullanılır

IKV de Hileden Çok Oyun Açığı vardır.

HİLe yok demiyorum vardır AMA KİMSE KİMSEYE SÖYLEMEZ ..!
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ErdiKAYMAK yazdı:Her Oyun Gibi Ikv de HİLE war ama BUNU Kimse Söylemez Kendi İçin Kullanılır

iyiya bu açığı sende bende biliyosam bilemeyenler istifa etsin hemen etmeyenede saygı duyamıyorum ben .. ya benim bildiğimi bilsin bilmiyosa terketsin gitsin beceriksiz..
Kullanıcı avatarı
ErdiKAYMAK
İskele Babası
İskele Babası

Nostalgie yazdı:
ErdiKAYMAK yazdı:Her Oyun Gibi Ikv de HİLE war ama BUNU Kimse Söylemez Kendi İçin Kullanılır

iyiya bu açığı sende bende biliyosam bilemeyenler istifa etsin hemen etmeyenede saygı duyamıyorum ben .. ya benim bildiğimi bilsin bilmiyosa terketsin gitsin beceriksiz..

O KaDaR kızmana Gerek Yok..! Bu Oyunun Dier Oyunlardan Tek Özelliği Bu Oyun İtem Değil Ortam ÖNEMLİ BENİM DÜŞÜNCEM ..!
Nostalgie
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ErdiKAYMAK yazdı:
Nostalgie yazdı:

O KaDaR kızmana Gerek Yok..! Bu Oyunun Dier Oyunlardan Tek Özelliği Bu Oyun İtem Değil Ortam ÖNEMLİ BENİM DÜŞÜNCEM ..!
bu oyun item değil ortam ortamı kaybetmemeli yönetim o halde yönetim dedim pardon yönetim diye bişey tanımıyorum şu an itibarıyla kendilerini ?? bi tanıyalım ?? yoklar çok eminim )= yönetim diye bişiy yok herkes krndini yönetir az kudreti olan belki başkasınıda..
Kullanıcı avatarı
ErdiKAYMAK
İskele Babası
İskele Babası

Nostalgie yazdı:
ErdiKAYMAK yazdı:
Nostalgie yazdı:

bu oyun item değil ortam ortamı kaybetmemeli yönetim o halde yönetim dedim pardon yönetim diye bişey tanımıyorum şu an itibarıyla kendilerini ?? bi tanıyalım ?? yoklar çok eminim )= yönetim diye bişiy yok herkes krndini yönetir az kudreti olan belki başkasınıda..

BİZİM EŞŞEKDE O DERTTEN ÖLDÜ KONUYU NERDEN NEREYE ÇEVİRDİN
Kullanıcı avatarı
alveras
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen alveras »

saçma bi konu bence bu boşatn yere tartişmayın adamlar oyunun ürünlerini satmak için kp artırcı die bişi getirmiş millet rütbe ugruna karzmada alır da satarda bunlar olunca oyun kazanıyor adam rütbe yapmak için ne yapmiş kutu allmiş kimin işne gelmiş oyunun kendısıne oyunu geliştirmek için artık herşey ücretli ileride inanıyorum ki oyunumuz daha güzel hatta dünyadaki en iyi oyunlar arsında yer alacaktır kalite bakımından buda ülkemızdekı oyun dünyası için çok güzel bi olay kalit yükselecek kalite bu oyunda herşey ikv camiasi oyuncuları için kp kasmak bana ters diyenlere seslenıyorum adam fziksel mor gözlügü 3 günde alsın sende 2 ay ugraş 2 ay daha ezik geziver ne olacak benım zamanın-m kıymetlı ugraşamam savasarak gözlük almak oyunda dikkat edersenız iyi bilen kişler devamli ihtyatlılardır yeni sailah ürün varsa 1 haftada üretirler HERKESE KOLAY GELE ((;
Bin Ytemiş Bir (1071)
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

ben kendım her 2 saat boyunca sürekli karızma satıyorum kendımımı satıyorum yanı cok saçma bi düşünce.Ben geçimimi böyle sağlıyorum.

O zaman maden çekerek geçimini sağlayanlar hamal mı oluyor ?

“Genel Sohbet” sayfasına dön