KP KASMA
Re: KP KASMA
Karizma satan kendini satıyor diyerek sert bişey söyliycem bende zoruna gidenler olucak zorunuza gidiyosa satılmayın ....
- ErdiKAYMAK
- İskele Babası
Nostalgie yazdı:Karizma satan kendini satıyor diyerek sert bişey söyliycem bende zoruna gidenler olucak zorunuza gidiyosa satılmayın ....
:? :? :? :?
Yanlış Düşünce Bence ..!Oyun Bu ..!
TRxtehLiQeLeexTR Emooo ColdxShoDoW
oyunlarda hileler olur onu kullanan olur kulanmayan olur buda kişiliğiö yansıtır hepsi bu herkes istediği gibi oynasın oyununu..ErdiKAYMAK yazdı:Nostalgie yazdı:Karizma satan kendini satıyor diyerek sert bişey söyliycem bende zoruna gidenler olucak zorunuza gidiyosa satılmayın ....
:? :? :? :?
Yanlış Düşünce Bence ..!Oyun Bu ..!
- ErdiKAYMAK
- İskele Babası
Her Oyun Gibi Ikv de HİLE war ama BUNU Kimse Söylemez Kendi İçin Kullanılır
IKV de Hileden Çok Oyun Açığı vardır.
HİLe yok demiyorum vardır AMA KİMSE KİMSEYE SÖYLEMEZ ..!
iyiya bu açığı sende bende biliyosam bilemeyenler istifa etsin hemen etmeyenede saygı duyamıyorum ben .. ya benim bildiğimi bilsin bilmiyosa terketsin gitsin beceriksiz..ErdiKAYMAK yazdı:Her Oyun Gibi Ikv de HİLE war ama BUNU Kimse Söylemez Kendi İçin Kullanılır
- ErdiKAYMAK
- İskele Babası
Nostalgie yazdı:iyiya bu açığı sende bende biliyosam bilemeyenler istifa etsin hemen etmeyenede saygı duyamıyorum ben .. ya benim bildiğimi bilsin bilmiyosa terketsin gitsin beceriksiz..ErdiKAYMAK yazdı:Her Oyun Gibi Ikv de HİLE war ama BUNU Kimse Söylemez Kendi İçin Kullanılır
O KaDaR kızmana Gerek Yok..! Bu Oyunun Dier Oyunlardan Tek Özelliği Bu Oyun İtem Değil Ortam ÖNEMLİ BENİM DÜŞÜNCEM ..!
bu oyun item değil ortam ortamı kaybetmemeli yönetim o halde yönetim dedim pardon yönetim diye bişey tanımıyorum şu an itibarıyla kendilerini ?? bi tanıyalım ?? yoklar çok eminim )= yönetim diye bişiy yok herkes krndini yönetir az kudreti olan belki başkasınıda..ErdiKAYMAK yazdı:Nostalgie yazdı:iyiya bu açığı sende bende biliyosam bilemeyenler istifa etsin hemen etmeyenede saygı duyamıyorum ben .. ya benim bildiğimi bilsin bilmiyosa terketsin gitsin beceriksiz..ErdiKAYMAK yazdı:Her Oyun Gibi Ikv de HİLE war ama BUNU Kimse Söylemez Kendi İçin Kullanılır
O KaDaR kızmana Gerek Yok..! Bu Oyunun Dier Oyunlardan Tek Özelliği Bu Oyun İtem Değil Ortam ÖNEMLİ BENİM DÜŞÜNCEM ..!
- ErdiKAYMAK
- İskele Babası
Nostalgie yazdı:bu oyun item değil ortam ortamı kaybetmemeli yönetim o halde yönetim dedim pardon yönetim diye bişey tanımıyorum şu an itibarıyla kendilerini ?? bi tanıyalım ?? yoklar çok eminim )= yönetim diye bişiy yok herkes krndini yönetir az kudreti olan belki başkasınıda..ErdiKAYMAK yazdı:Nostalgie yazdı:iyiya bu açığı sende bende biliyosam bilemeyenler istifa etsin hemen etmeyenede saygı duyamıyorum ben .. ya benim bildiğimi bilsin bilmiyosa terketsin gitsin beceriksiz..ErdiKAYMAK yazdı:Her Oyun Gibi Ikv de HİLE war ama BUNU Kimse Söylemez Kendi İçin Kullanılır
BİZİM EŞŞEKDE O DERTTEN ÖLDÜ KONUYU NERDEN NEREYE ÇEVİRDİN
- alveras
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
saçma bi konu bence bu boşatn yere tartişmayın adamlar oyunun ürünlerini satmak için kp artırcı die bişi getirmiş millet rütbe ugruna karzmada alır da satarda bunlar olunca oyun kazanıyor adam rütbe yapmak için ne yapmiş kutu allmiş kimin işne gelmiş oyunun kendısıne oyunu geliştirmek için artık herşey ücretli ileride inanıyorum ki oyunumuz daha güzel hatta dünyadaki en iyi oyunlar arsında yer alacaktır kalite bakımından buda ülkemızdekı oyun dünyası için çok güzel bi olay kalit yükselecek kalite bu oyunda herşey ikv camiasi oyuncuları için kp kasmak bana ters diyenlere seslenıyorum adam fziksel mor gözlügü 3 günde alsın sende 2 ay ugraş 2 ay daha ezik geziver ne olacak benım zamanın-m kıymetlı ugraşamam savasarak gözlük almak oyunda dikkat edersenız iyi bilen kişler devamli ihtyatlılardır yeni sailah ürün varsa 1 haftada üretirler HERKESE KOLAY GELE ((;
Bin Ytemiş Bir (1071)
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
ben kendım her 2 saat boyunca sürekli karızma satıyorum kendımımı satıyorum yanı cok saçma bi düşünce.Ben geçimimi böyle sağlıyorum.
O zaman maden çekerek geçimini sağlayanlar hamal mı oluyor ?
O zaman maden çekerek geçimini sağlayanlar hamal mı oluyor ?