diğer yorumlarımı okursan görürsünMkayargi yazdı:Senin kuyruğuna çok bastık heralde söyle bakalım bu kadar ne yaptık sana...
MKA loncasının adı bian önce değiştirilmelidir..!
- PROFx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MKA loncasının adı bian önce değiştirilmelidir..!
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

- SyLv3sTeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
SOVE yazdı:"Her Türk Asker Doğar" Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının her biri askerdir. Doğal olarak her birey, Mustafa Kemal'in askeridir.
Kahraman bir milletin, kahraman bir komutanını kendimize isim yapmış olmamızdan neden bu kadar rahatsız oldunuz?
Zaman sadece armutları olgunlaştırır. Zeka ve karakteri yaşla sınırlayan bir mantığın IQ seviyesini net olarak söyleyebilirim.
Loncamız genişliyor, bu gibi karalama kampanyalarının olması gayet doğal. Baş rollerde prof olmak üzere, nereden nasıl saldırayım diye düşünen arkadaşlara kolay gelsin. Daha çok çalışmanız lazım.

- SyLv3sTeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
SOVE yazdı:"Her Türk Asker Doğar" Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının her biri askerdir. Doğal olarak her birey, Mustafa Kemal'in askeridir.
Kahraman bir milletin, kahraman bir komutanını kendimize isim yapmış olmamızdan neden bu kadar rahatsız oldunuz?
Zaman sadece armutları olgunlaştırır. Zeka ve karakteri yaşla sınırlayan bir mantığın IQ seviyesini net olarak söyleyebilirim.
Loncamız genişliyor, bu gibi karalama kampanyalarının olması gayet doğal. Baş rollerde prof olmak üzere, nereden nasıl saldırayım diye düşünen arkadaşlara kolay gelsin. Daha çok çalışmanız lazım.

- SyLv3sTeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Mkayargi
- Salgın Koruyucusu
Biz senin gibi ota b*ka mesaj kasmıyoruz...Kasacak olsak 15 dakikamı almaz sen merak etme.Ben senin gibi her şeye maydonoz olup mesaj atmıyorum herşeye anladın mı KOÇ...
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.

MkaYaRGı MkaNABIZ

MkaYaRGı MkaNABIZ
Ne kadar beyin var sende ? Ispatsız suçluyorsunuz demişsinSyLv3sTeR yazdı:Para Karşılığımı Yapıyorsunuz Bunlarıda Bu seviyeye Kadar Düşüyorsunuz Anlamış Değilim Arkadaşıma Küfür Etmiş Yazmış sanırım Prof Efendi Güleyim Bari 1 Saat Boyunca Klandan Ağıza Alınmayacak Küfürler Sarf edip Kendilerine Küçük Düşürücü Sözler Söyleyenler mi yoksa Haksız Olduklarını söyleyenler yani Bizlermi Bu Konumda Suçlu Oluyoruz Anlamış Değilim Loncanın Açılmasından Beri bazı At Gözlüğü Takıp dünyaya Bu şekilde bakmaya devam eden oyuncu arkadaşlarımız Zamanında cahil olarak adlandırılan kısma giriyorlar siz bir kararı koymuşsunuz kafanıza ve herhangi bir düşünce ile bunun değişmeyeceğine inanıyorsunuz haklısınız devam edin Mustafa Kemalin Askerleri Lonca Üyeleri Olarak Yapılan Bu İspatsız Suçlamanın Saçma Olduğunu Sadece Kıskanma Çekememezlik Gibi bir Çok Aşağılık Kompleksine sahip Olan İnsanlar Yakında Size Muhtardan Aldığımız Dilekçeleri de Yollayalım Hani Sözüm Yerine ulaşır İnşallah O Dilekçeleri Aldıktan Sonra Sobee Yapımcılarına Yollar Mka İsmini Kullanabilirmiyiz İzni Alıp Lonca Açarız Bir dahakine Aman Kusura Bakmayın Ama Bilesiniz ki Sizin Bu Aşağllık Suçlamalarınızla Biz Yücelirken Siz düşüyorsunuz Bir Yola Baş Koyduk Bizi Ya Ölüm Durdurur Ya da Allah .
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
- SyLv3sTeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yanılmıyorsam Burda Bir Suçlama Söz Konusu Yazdığını Okumaktan Acizsin sanırım İspatsız dediğim bu Yazdıkların .duses088 yazdı:Bugün oyunda denk geldiğim bir kişi Mka loncasına küfür ediyordu. Loncanıza küfür edilmesi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'e küfür edilmesi demek ATATÜRK'ün ulu ismini bu şekilde kirletemezsiniz..

Kasacak olsam şimdiye fazlasıyla kasardım merak etme 2007 den beri burdayım ben..Mkayargi yazdı:Biz senin gibi ota b*ka mesaj kasmıyoruz...Kasacak olsak 15 dakikamı almaz sen merak etme.Ben senin gibi her şeye maydonoz olup mesaj atmıyorum herşeye anladın mı KOÇ...
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
- Mkayargi
- Salgın Koruyucusu
Sen kimsin de bizim lonca adımıza karışıyorsun??
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.

MkaYaRGı MkaNABIZ

MkaYaRGı MkaNABIZ
- PROFx
- FareAdam Düşmanı
SyLv3sTeR yazdı:Para Karşılığımı Yapıyorsunuz Bunlarıda Bu seviyeye Kadar Düşüyorsunuz Anlamış Değilim Arkadaşıma Küfür Etmiş Yazmış sanırım Prof Efendi Güleyim Bari 1 Saat Boyunca Klandan Ağıza Alınmayacak Küfürler Sarf edip Kendilerine Küçük Düşürücü Sözler Söyleyenler mi yoksa Haksız Olduklarını söyleyenler yani Bizlermi Bu Konumda Suçlu Oluyoruz Anlamış Değilim Loncanın Açılmasından Beri bazı At Gözlüğü Takıp dünyaya Bu şekilde bakmaya devam eden oyuncu arkadaşlarımız Zamanında cahil olarak adlandırılan kısma giriyorlar siz bir kararı koymuşsunuz kafanıza ve herhangi bir düşünce ile bunun değişmeyeceğine inanıyorsunuz haklısınız devam edin Mustafa Kemalin Askerleri Lonca Üyeleri Olarak Yapılan Bu İspatsız Suçlamanın Saçma Olduğunu Sadece Kıskanma Çekememezlik Gibi bir Çok Aşağılık Kompleksine sahip Olan İnsanlar Yakında Size Muhtardan Aldığımız Dilekçeleri de Yollayalım Hani Sözüm Yerine ulaşır İnşallah O Dilekçeleri Aldıktan Sonra Sobee Yapımcılarına Yollar Mka İsmini Kullanabilirmiyiz İzni Alıp Lonca Açarız Bir dahakine Aman Kusura Bakmayın Ama Bilesiniz ki Sizin Bu Aşağllık Suçlamalarınızla Biz Yücelirken Siz düşüyorsunuz Bir Yola Baş Koyduk Bizi Ya Ölüm Durdurur Ya da Allah .
ben küfür ederim kardeş isim bana ait bak PROF yazıyor reelde kullanıyorum bu ismi. benim yapımı da nasıl biri olduğumu da herkes biliyor aşağılık pislik bi insanım ben. ismimin başına Atamın ismini yazmıyorum o yüzden kimse bir şey diyemez. sen kalkıp da grup bölgesindeki bir hata yüzünden birine ana bacı söversen o biri de benim yakınımsa bana sövmüşsün demektir. ben de size sövdüm hala da sövüyorum içimden sizin gibi bebeler yüzünden oyun oynanmaz hale geldi zaten. git kimden izin alıyorsan al ismine de #@!? sana da ayık olun. sanal dünya. kimsenin kaybedecek bir şeyi yok kimse bir şey ispat etmeye de çalışmıyor. istediğin kadar yaz burda Xe basınca kaynolup gidecek. ben kafama takmam hiç bir şeyi. lafımı sokar giderim. oyunda göremezsin zaten. siz takılın biraz daha. 2-3 yıl sonra bakarsınız arkanıza bi de elinize bakarsınız
kalkıp o ismin başına Mustafa Kemal'in Askeri yaz oyuna gir küfür et yanlış işler bunlar madem Mustafa Kemal'in askerisin ADAM OL
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede