NE MUTLU ŞİFALARA SADIK BİR DOSTLARI OLACAK!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Re: NE MUTLU ŞİFALARA SADIK BİR DOSTLARI OLACAK!

Mesaj gönderen Buqrahan »

duses088 yazdı:Sanane ben herkez demek istiyorum seni bağlar mı. Google den bayağ araştırma yapıyorsun sanırım buraya yazmadan önce. Bence sen kendini fazlasıyla kasmışsın. Baksana türkçe dersine başlamışsın..
duses088 yazdı:Adam belki güzel Türkçemizle dikkatlice konuşmayı seviyor sanane. Dengesiz mi konuşsun ? Sen şuan adama taş atıyorsun bunu dışardan bakan herkez görebilir. Sanırım yaran büyük..
Seni, kendinle baş başa bırakıyorum. ;) ( Anlayana sivrisinek , saz; Anlamayana davul-zurna az.)

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Ocipres »

Ocipres, Kendini çok kasıyorsun gibime geliyor. Çünkü tüm yazılarında " İMZA " Atmayı seviyorsun. Sol altta hep ismi'n yazıyor. Bu nedenle de hata yapmaman gerektiğini düşünüyorsun gibime geldi. Yazılarında îmla kuralları'na dikkat etmeye de çalışıyorsun; ama gözüme çarpan birden fazla hata var. Bu bir Oyun, bizde bu oyun içindeki " KULLANICI " oluyoruz. Kendini zorlamana gerek yok; Fakat cümlelerin de biraz fazla ciddi görünüyorsun ve bu nedenle de anlaşılabilmen(kendini anlatabilmen) hâliyle zorlaşıyor. Sana tavsiye şu olacaktır ki; cümlelerinde biraz daha " Toplumsal Duygular " a yer ayırmanı dilerim. Saygılar ve Sevgiler...

Buqrahan
Bu tür yorumları ciddiye almak mümkün değil arkadaşlar çok özür.185 iletimin hepside aynı şekilde, sadece yazdıklarım farklıysa demekki rahat ettiğim bir tavırda yazıyorum yani 1000 tane iletimde olsa bu tavır, aynı tavır olacak demektir.Yazım yukarda.Yine diğerleri gibi bir düşünce etrafında dağılmadan, bütünlüğünü bozmadan, olaylara farklı perspektiften bakmaktan kaynaklı ifadeler.Ben bu şekilde yazmayı seviyorum.Yazılar kasılarak, gerilerek yazıldığında bütünlük oluşturmak mümkün değil oysa yazılarımın en büyük özelliği baştan sona bir bütünlük içermesi.Herkesin yorumu bir yerde kendi bakış açısı dahilindedir.Bu nedenlede mantıksız bulduğum yorumlara çokta takılmıyorum.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Ocipres yazdı:
Ocipres, Kendini çok kasıyorsun gibime geliyor. Çünkü tüm yazılarında " İMZA " Atmayı seviyorsun. Sol altta hep ismi'n yazıyor. Bu nedenle de hata yapmaman gerektiğini düşünüyorsun gibime geldi. Yazılarında îmla kuralları'na dikkat etmeye de çalışıyorsun; ama gözüme çarpan birden fazla hata var. Bu bir Oyun, bizde bu oyun içindeki " KULLANICI " oluyoruz. Kendini zorlamana gerek yok; Fakat cümlelerin de biraz fazla ciddi görünüyorsun ve bu nedenle de anlaşılabilmen(kendini anlatabilmen) hâliyle zorlaşıyor. Sana tavsiye şu olacaktır ki; cümlelerinde biraz daha " Toplumsal Duygular " a yer ayırmanı dilerim. Saygılar ve Sevgiler...

Buqrahan
Bu tür yorumları ciddiye almak mümkün değil arkadaşlar çok özür.185 iletimin hepside aynı şekilde, sadece yazdıklarım farklıysa demekki rahat ettiğim bir tavırda yazıyorum yani 1000 tane iletimde olsa bu tavır, aynı tavır olacak demektir.Yazım yukarda.Yine diğerleri gibi bir düşünce etrafında dağılmadan, bütünlüğünü bozmadan, olaylara farklı perspektiften bakmaktan kaynaklı ifadeler.Ben bu şekilde yazmayı seviyorum.Yazılar kasılarak, gerilerek yazıldığında bütünlük oluşturmak mümkün değil oysa yazılarımın en büyük özelliği baştan sona bir bütünlük içermesi.Herkesin yorumu bir yerde kendi bakış açısı dahilindedir.Bu nedenlede mantıksız bulduğum yorumlara çokta takılmıyorum.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
Yorumu kısa kesiyorum ve konu'nun burada kapanmasını istiyorum. Devamı hâlinde (Kişisel Şahıs Kavgası) nedeniyle kapanacağını[Konu'nun] tahmin ediyorum. Bütünlük içerisinde kayboluyorsun; Ama farkettiğin zaman çok geç olabilir.

Buqrahan

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Yorumu kısa kesiyorum ve konu'nun burada kapanmasını istiyorum. Devamı hâlinde (Kişisel Şahıs Kavgası) nedeniyle kapanacağını[Konu'nun] tahmin ediyorum. Bütünlük içerisinde kayboluyorsun; Ama farkettiğin zaman çok geç olabilir.

Buqrahan

Bir yorum yaptın, dağıldın.Şu yazdığına bir bakarmısın ? Tanımam etmem seni kardeşlik derdin ne ? Bütünlük içerisinde kayboluyorsun diyorsun,bu yazılarımın nesinden rahatsız oluyorsunuz anlamış değilim.Çok ilginç :).

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
duses088
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen duses088 »

Ocipres yazdı:

Buqrahan

Bir yorum yaptın, dağıldın.Şu yazdığına bir bakarmısın ? Tanımam etmem seni kardeşlik derdin ne ? Bütünlük içerisinde kayboluyorsun diyorsun,bu yazılarımın nesinden rahatsız oluyorsunuz anlamış değilim.Çok ilginç :).

Ocipres
Abisi fazla uğraşma acısı büyük.. =)
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Yorumu kısa kesiyorum ve konu'nun burada kapanmasını istiyorum.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

İri Fare Avcısı

Buqrahan yazdı:Yorumu kısa kesiyorum ve konu'nun burada kapanmasını istiyorum.
Burghan'ın özelime attığı mesaj burdan halledemedi skype den halledecek. NE GÜNLERE KALDIK.
Re: Artist mi !!?
Tarih: 06 Nis 2011 02:51
Kimden: Buqrahan
Kime: duses088

uçma kanatların yanar. Sadi Şirazi.
aşka uçmadıktan sonra kanatlar neye yarar? Hz. Mevlana
aşka vardıktan sonra kanadı kim arar? Yunus Emre.

PHxBuĞRaHaNx [49,49,49]
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Arkadaş yanlış konuda paylaşım yapıyorsun ben bu konu hâkkında atmışım onu ( bu 1 )
2. Olarakta özel mesajların paylaşımı kesinlikle yasaktır. Adı üstünde ÖM, Sen olayı büyütüyorsun, Bende üstü kapalı bitiriyorum. Meşhur olmak istiyorsan başkalarının üstünden meşhur olma önce ADAM OL !

Ne kadar utanmazsın sen Özel Mesaj paylaşmak yasaktır ve sen paylaştığın konu(NE MUTLU ŞİFALAR SADIK BİR DOSTLARI OLDU) ve benim sana yollamama sebep olan konu(Artistt mi??) ÇAKAL Mısın sen. Yanlış yerlerde geziyorsun, Ceylan givi avlanırsın !!
En son Buqrahan tarafından 06 Nis 2011 03:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

İri Fare Avcısı

Buqrahan yazdı:Arkadaş yanlış konuda paylaşım yapıyorsun ben bu konu hâkkında atmışım onu ( bu 1 )
2. Olarakta özel mesajların paylaşımı kesinlikle yasaktır. Adı üstünde ÖM, Sen olayı büyütüyorsun, Bende üstü kapalı bitiriyorum. Meşhur olmak istiyorsan başkalarının üstünden meşhur olma önce ADAM OL !
Ben mi büyütüyorum la senin kendin bana özelden msj atmışsın skype adresini vermişsin. forumdan rezil olacan en iyisi skype den halledeyim mantığı ile gidiyordun. O kadar cevap yazdın kendi kendini bitirdin. Meşhur olmak gibi bi amacım olsaydı burada olmazdım cücük. Sen çok önemli bir şahsiyet misin ki senin üzerinden meşhur olayım ben.
Ama doğru sen artist'tin benim üzerimden meşhur olmak istiyor diye düşündün. Artist ne gezer la forumda. Yeter cevap vermede uzamasın..
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Benim bir sorumluluğum var ve üstlendiğim Lonca ve Tanıdığım arkadaşlarım için susuyorum. EĞER Hâla sorunum var diyorsan, Buradan Mesaj kasmak yerine ya "ÖM" gelirsin ya da Skype. Bu kadar basit.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

“Genel Sohbet” sayfasına dön