Tekrar Merhaba,
Oyun içerisinde yukseltme paketlerini birebir test etmek adına ben ve ekibim sunuculardayız. Tüm madenlerin ne kadar yoğun olduğunu saat saat listeliyoruz.Maden işi gerçekden büyük bir sabır gerektiriyor fakat bahsettiğiniz kadarda durum umutsuz değil.
MADEN SÜRESİNDE HATA ETTİNİZ
-
- Kadim 999
Re: MADEN SÜRESİNDE HATA ETTİNİZ
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ben anlamıyorum bir kaç başlıktada yazdım ama yine yazmak istiyorum. Bu güncelleme maden başında oturuyorlar biz çekemiyoruz sitemleri ve madenler yetersiz sitemleri üzerine düşünülmüş. Adamlar ısrarla madende oturmayın diye 15 dk yaptık diyorlar. siz hala 15 dk madende oturdunmu sen GM diyorsunuz. Zaten sen başkası oturmaktan sıkılsın diye 15 dk yapıldı. Ama ben görüyorum değerli gerkeli madenlerde hala kıyruklar söz konusu. Keşke yenilenme süresi 30 dk olsada artık oturanladan kurtulsak. Nerede değerli maden başında gene 3-4 kişi valla üzülüyorum görünce. Madeni ucuza mı almak istiyorsunuz. Muammel bedelinin üzerine çıkmayınız. Örn benim için sibiryalı 3m fazla etmez. 5 diyen var 10 diyen var ama 3 e satanda var. Sizler kalkar 1 hafta önce 10 m eden menekşeye 20 verirseniz haftaya lazım olduğunda 40 a bulamazsınız. Sabırsız oyuncuların yükselttiği bu maden piyasasını düşürmek sadece siz alıcıların elinde.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
yüz yüzede görüşüşmüştük 2 yıl önceki fuarda ozamanlar migrat sıgınak yoktu ben sizin samimiyetinize migrat ve sıgınak konusun güvenmiştim bundada güveniyorum inş bi çözüm bulabilirsiniz maden sorununa.. okadar karamsar deil dediniz fakat cidden okadar da karamsar ..
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Haklı olabilirsiniz ancak neden her seferinde madenler cekilmiş oluyor ? sansımıza 1 maden cıkıyor ondada ametist yada herhangi birşey

Gm ATX k.b ama millet düşdü diye konu açtı diyorsun okadar ucuzsa gelde sancak sunucusunda al bi menekşe elmasda ver herkeze bir tanesi 60 m buda işinize geliryor meden arttırıcı satıyosunuz tab iniye değiştireceksinizki maden arttırıcı alan cokkkkkkk
#DirenİKV
- GizemliCocuk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
[İçerik Silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanımından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanımından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
onlar SOsyeteNİN CoCukLArı Biz WAroŞLaRın PİSkoPaTlaRı onlaR TakaR BEliNe KaLitE keMeR bİİz taKArıZ BeLimiZE 30'Luk DÖnER...!!!
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Bu sekilde giderse madenleri gerçek para ile almaya baslıcaz o zamanda siz zaarlı olacaksınız. bu kazançtan mahrum kalacaksınız

katılıyorumHeliN yazdı:Oyunda maden cekmekten tadını cıkaramaz olduk. Zevk vermiyor :S Ya maden ya gbm... Eger oyunda daha fazla kalmamızı saglamak istediyseniz evet bunu basardınız!
yapmayın ya nasıl umutsuz değil siz beyazköşk-eminönü gibi sunuculara gidip 5 menekşe topladınız mı hiç ?CaptainATX yazdı:Tekrar Merhaba,
Oyun içerisinde yukseltme paketlerini birebir test etmek adına ben ve ekibim sunuculardayız. Tüm madenlerin ne kadar yoğun olduğunu saat saat listeliyoruz.Maden işi gerçekden büyük bir sabır gerektiriyor fakat bahsettiğiniz kadarda durum umutsuz değil.
bakalım kaç haftada topluyacaksınız
madende e naz 2-3 kişi onlarda profosyonel olmuş artık çekmekte
hem adamlarla mücadele etceksiniz hemde menekşe düşüreceksiniz
kimse olamasa bile zaten kafadan 70-150 menekşe çekmeniz lazım mininum ki o madenleri size bırakmazlar
biraz sinirli çıktım özürdilerim ama bu menekşeler konusunda çok hassasım