Şanş Arttırıcı Zırvası...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KESFED
İskele Babası
İskele Babası

Re: Şanş Arttırıcı Zırvası...

Mesaj gönderen KESFED »

STOKLARIMIZDA SAF MADENLER DEGERLİ İTEMLER KALMAMISTIR ..

TÜM Denemelerımıze Ragmen bu stokları Doldurmalarını rica edıyoruz :D :D :D

Tüm Arkadaşlarımızın Stoklar konusunda Oyun yönetimine bildiri yapması gerekiyor..:D
Resim

Karanlık Aydınlıktan
Yalan Doğrudan Kaçar...
Güneş Yalnız Da Olsa
Etrafa Işık Saçar.
Üzülme....
Doğruların Kaderidir Yalnızlık,
Kargalar Sürüyle,
Kartallar Yalnız Uçar
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EspanyoL »

MaDBLooD yazdı:Sen Git Bi Duş Al Gel Bide Öle Denr
Vallaha mı ?? Sen nerden biliyosun benim düş almadığımı beraber mi iş yaptıkta böyle konuşuyosun ?
Kullanıcı avatarı
Classic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Classic »

EspanyoL yazdı:Merhaba arkadaşlar;
Buna benzer bir konu daha öncede açmıştım foruma.Artık bu kadar yeter.Diğer oyuncu arkadaşlarımın bizim gibi şanş arttırıcı alıp madur olmamaları çin bu yazıyı okumaları lazım
Oyunda sürekli reklamı yapılıyor
''Madenlerin başında sabahlamaktan bıktın mı o zaman şans arttırıcı al'' PALAVRA ! Ben 1 aydır kullanıyorum bu zırvalığı hiçbir faydası yok almasanızda çekebilirsiniz.Şimdi diyeceksiniz şans bilader Ne şansı ya ben şansı satın aldım benim öyle şeylere takılmamam lazım.

Bu arada 3 gündür sabahlıyorum elmas madeni başında başında 450 Elmas 25 Yeşil Elmas 0 Menekşe alın siz %60 Sarraf Şans Arttırıcı
Selamın Aleyküm.
Öncelikle Şunu Belirtmeliyim Ki Maden Arttırıcı Kesinlikle ve Kesinlikle İşe Yaramaktadır. Bu Bir Gerçek. Bende Senin Gibi Nice Sabahlar Bekledim Bir Şey Çıkmadı Ancak Hele Hele Şu Son 1 Hafta İçerisinde Ejder Asa İçin Gerekli Madenleri Neredeyse Tamamladım ve Çıkan Değerli Madenlerin (Menekşe Elmas, Akik, Mavi Topaz) %90'ı %60 Şans Olan 2. Torbadan Çıktı. Ayrıca Yine Arttırıcı Olmayan Çarımla Ganoderma, Kızıl Zümrüt, Mavi Topaz, Dört Yap. Yonca ve Sibiryalı Çektim. 1 Tanede Değil. 2-3 Tane. Sadece Şans Arttırıcı İle Olmuyor. Kendinizinde Şansınızın Olması Gerekiyor. ;)
İyi Forumlar.
ResimFor Ever Rock ! Resim
ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !

“Genel Sohbet” sayfasına dön