Olmadı...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
FaTiHaRaBoGLu
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Olmadı...

Mesaj gönderen FaTiHaRaBoGLu »

Legioner yazdı:Yöneticiler..
Artık iş çığrından çıktı .. Tamam anladık siz de para kazanacaksınız ama , tutup da yapılan etkınlıkler için de yükseltilmiş silah istemek de ne demek ??? yapmayın lutfen, oyundakılere mı çalışıyosunuz yoksa size para kazandıranlara mı ... Yazık !
Kesin sesinizi oturun aşağıya.kimse sizi zorlamıyor ne silah yükseltin diye ne bu oyunu oynayın diye.isterse adam 200 TL der silah yükseltmeye.Sana mı soracak.Kendi oyunu adamın.Sana demiyor zorla gel oyunumu oyna
ResimResim

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen secret »

Şu durumu savunanlar ya enayi ya yönetim yalakası yönetim de görev almak için çabalayan insanlar arkadaş bu kadar mı gözünüz kör oldu oyunda herşey para olmaya başladı siz nasıl savunabiliyorsunuz ki anlamıyorum bu durumu
Kimsede bana oyunun geliştirilmesi filan ayağı yapmasın şu tarihte çemberlitaş da hazır çemberlitaşdan sonra gelecek bölümde hazır yeniliklerde hazır, bu işler bu kadar maliyetli zor işler olsaydı son 3 ay içinde bu kadar yeniliği üst üste getiremezlerdi, Lafın kısası bu oyun bir şekilde finansman edilecekse bu sizin cebiniz olmamalı ŞU AN OYUNUN BÜTÜN MADDİ YÜKÜ OYUNCULARIN SIRTINDA bunun mutlaka başka bir yolu vardır sponsor,reklam vs. ama zannımca yönetim daha kolay olanın peşinde
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

secret yazdı:Şu durumu savunanlar ya enayi ya yönetim yalakası yönetim de görev almak için çabalayan insanlar arkadaş bu kadar mı gözünüz kör oldu oyunda herşey para olmaya başladı siz nasıl savunabiliyorsunuz ki anlamıyorum bu durumu
Kimsede bana oyunun geliştirilmesi filan ayağı yapmasın şu tarihte çemberlitaş da hazır çemberlitaşdan sonra gelecek bölümde hazır yeniliklerde hazır, bu işler bu kadar maliyetli zor işler olsaydı son 3 ay içinde bu kadar yeniliği üst üste getiremezlerdi, Lafın kısası bu oyun bir şekilde finansman edilecekse bu sizin cebiniz olmamalı ŞU AN OYUNUN BÜTÜN MADDİ YÜKÜ OYUNCULARIN SIRTINDA bunun mutlaka başka bir yolu vardır sponsor,reklam vs. ama zannımca yönetim daha kolay olanın peşinde

Oyunu bırakıp üstüne foruma gelip oyunu eleştirmeniz yanlış. Tabi bu benim görüşüm.
Kullanıcı avatarı
TaLa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TaLa »

Arkadaşlar Biraz Mantıklı Olalım İsterseniz . Burda Bi Ürün var Sizde Doğal olarak Para verip alıyorsunuz. Diyorsunuz Oyun Paraya dönüyor. Burda Paraya dönen ne ? Süresiz Elinizde kalacak Silah mı ? 25 tl karşılığında Bence küçük Gibi Rakam size Bi Örnek vereyim K2Network Şirketine Ait W*****k Ait Oyunda bir Silahı Süresiz Elde Edebilmek İçin İnsanlar en Az 200 tl ile 500 Tl Arasında Rakam Ödüyor. Ken Siz 25 Tl mi Cok Görüyorsunuz ? veya Birileri Sırf O Oyunlara Girebilmek İçin aylık 100 Tl den fazla para veriyor. Onun Adıda Ücretsiz Fps yada mmorpg OYunu buda aylık 12 lira plus parası ver diye Zorlayan mı var ? Yada Silahına Yükseltme Yap Diye Zorlayan mı var ? Elbet Heryerde bir Ayrım olacak Çünkü Sonuçta Bu Oyun Para Kazanılmak İçin Yapıldı. Onlar GEce Gündüz Çalışıp sizin Daha oyun oynamanız için didinen insanlar Biraz SAygı Gösterin yaptıkları İşe Secretmisile Seni Ayrıca Kınıyorum Ve Şu Soruyu soruyom bir İşte Babanın hayrına Çalışırmısın ki ? Burdaki Herşeyin Beleş olmasını istiyorsun Arkadaşım ?

Not: Sizin 1 seferde 25 tl ayda 12 tl Verdiğiniz Para ile bu oyunun 1 günceleme parasını karşılayamazsınız. Mevlüt Dinç Bir Reportajında Aynen şunu ifade etmişti. Online oyun işinde En ufak güncelleme yapmak dahi Bir Şirket Kuracak para Demek Ona Göre Hesabını yap arkadşım.
TaLa l AsiLTüRk l DrxTaLa l TaLaII
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

VatanXLydeR yazdı:
secret yazdı:Şu durumu savunanlar ya enayi ya yönetim yalakası yönetim de görev almak için çabalayan insanlar arkadaş bu kadar mı gözünüz kör oldu oyunda herşey para olmaya başladı siz nasıl savunabiliyorsunuz ki anlamıyorum bu durumu

Oyunu bırakıp üstüne foruma gelip oyunu eleştirmeniz yanlış. Tabi bu benim görüşüm.
İstediğimi yazarım kimseye soracak değilim herkez gibi bende fikrimi söylüyorum , Bu oyunun sahipleri yöneticileri kendini savunsun kardeşim siz oyuncusunuz size ne oluyor ki anlamıyorum
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Diger yönetimin açtıgı konuyada yazdım burayada yazayım . Bizde paralı oyunlarda oynuyoruz 25 TL den fazla ödüyoruz ama kimse oyuncuyu sen para verdin sen para vermedin gibi bir ayrımla bi etkinlige almıyor . Sizce bu olay yönetimi sempatikmi gösteriyor iticimi ? Burdaki amaç belkide silah yükseltmeye teşvik etmekti herkesi olabilir bunun degişik yollarıda olabilirdi . Dünkü cevabımda şunuda yazdım Oyun içerisinden artık yönetimin el çekmesi lazım oyun bazı şeyleri kendi içerisinde sindiremeyecekse devamlı yönetim kutucu , silah yükseltici ilerde zırh eldiven yükseltme oldugundada ben etkinlik yapacam amma ..... yükseltmiş olanlara diye bir başlık atarsa ve bu oyun inş olur 3 - 5 milyon oyuncuya ulaşırsa bunun etkisi daha büyük olacaktır . Sunucularda bir turnuva düzenlerdin silahını yükseltmiş adam zaten yükseltmemişi keserdi ha kesemeyen çıkarsada arada normal oyuncuda olurdu . Sizi kimse itici bulmazdı . Bakın bu yolla oyuncu şeçtik etkinlige silah yükseltmemiş arkadaşlarımızda var denebilirmiydi evet denebilirdi . Yönetim kutuculara tşk etti yükseltmecilere tşk etti bu iş bu şekilde nereye kadar gidecek ? Bence artık yönetim oyun içerisinde elini çekmeli bu demek deilki salldım eşşe çagıra mevlam kayıra . Ama bu gibi olaylarda yönetim tarafsız kalmalı egerki İTİCİ gözükmek istemiyorsa . Yükseltilmiş silahlar normal silahlardan kat kat fazla damage verirse hem kişi verdigi paranın karşılıgını alır hemde diger oyuncular bundan etkilene bilir . Herşeyi bizmi düşünek aga
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
CanABREK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen CanABREK »

atabey yazdı:Buradaki asıl amaç, Akçe sistemi ile oyun bütçesine destek veren oyunculara teşekkür amacı gütmektedir. Yoksa bu etkinlik 1 günde açıklandı. 1 günde Akçe sisteminde ne kadar artış olabilir ki ?

Emin olun, amaç sadece para değil.
Mustafa Kemal ATATÜRK

İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Yahu bu akçe sistemini savunanlara gülüyorum :) :) Yönetim yalakaları sizi. :D Ulan biraz düşünün anlarsınız kafanızı kullanın.Yönetimin derdi imanı para olmuş.Siz enayi kısım para harcamaya çokmu meraklısınız.Kimsede bana oyunun geliştirilmesi filan ayağı yapmasın.Yönetim sömürüyor sizi siz uyuyun.Tebrikler başka birşeyde demiyorum. :) :)
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Konuyu açan arkadasımızın anLatmak istediği oyunda adaLetsizLer vb. konuLara değinmek istemiş ama herkez işine geLdiği gibi konusuyor :)

Akçe sistemini çokmu aramış yönetim :!:
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
Legioner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Legioner »

Chatlaqs yazdı:Konuyu açan arkadasımızın anLatmak istediği oyunda adaLetsizLer vb. konuLara değinmek istemiş ama herkez işine geLdiği gibi konusuyor :)

Akçe sistemini çokmu aramış yönetim :!:
:arrow: :arrow: :arrow:
Valemont
Legionerxcyclone

I'm Comin'

“Genel Sohbet” sayfasına dön